Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Komsija uzeo P9 lite,singl sim,a trebao bi mu dual sim.Jel ga neko prebacivao sa foruma u dual sim verziju?

Jeste vidjali na ali-ju ili slicno neku ultra tanku masku, jel postoji tako nesto, 0.1 mm bukvalno, providnu ili onako peskirano providnu, samo da ledja stiti.. nemoguce da nema tako nesto..

Sent from TT

Ovako nesto?

Postoje neke i od 1-2$ :d ali verovatno su ocajne, losa zavrsna obrada unutrasnjosti socijalnih maski/obloga/silikona bukvalno moze da izguli telefon.

Poslednja izmena:
Imam ja bas tanku i providnu. Savitljiva je dosta. Ako hoces,poslacu ti.
7e366efe7594c911068baafc679521f9.jpg

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ovako nesto?

Postoje neke i od 1-2$ :d ali verovatno su ocajne, losa zavrsna obrada unutrasnjosti socijalnih maski/obloga/silikona bukvalno moze da izguli telefon.

Sta znam, i ta mi deluje debelo :d Kao i ova bogdanova, mislio sam nesto bas bas ultra tanko, one sto ne idu skroz oko telefona vec samo malo hvataju coskove, recimo kao ova na 3:06 na snimku, sto je na Mate 9.. tako nesto, mada mozda je i ona ispala gotivno samo na snimku :)

https://youtu.be/cf6ry6B1ugQ?t=3m5s

Poslednja izmena:
Komsija uzeo P9 lite,singl sim,a trebao bi mu dual sim.Jel ga neko prebacivao sa foruma u dual sim verziju?
Ima na prethodnim stranama link kako se to radi,ali jos niko nije detaljno napisao korak po korak.I ja sam postavio par pitanja ali nema nikoga sa konkretnim odgovorom...sem ovih sto podsmevaju:mad:

@Boris

Na pakovanju kod mene pise ultra thin. Mozda ti preko slike deluje debelo,ali nije

I ja imam istu. Nije losa, za te pare je odlicna. :)

Uzeo sam danas verziju od 3GB,cini mi se da malo bolje radi,ali nista znacajno. Ima li neko viska neku Nilkinovu futrolu da proda i staklo mi treba isto neko kvalitetnije? Pisite u inbox. Imao sam pre Nillkinovu ali nije imala gornju i donju stranicu,a to mi se ne dopada,medjutim kvalitet izrade je neverovatan. Futrola bi bilo pozeljno da bude zlatne boje,posto je takav i uredjaj.

Poslednja izmena:
Ja porucio ovu preko Ali,podobra je skroz :)
c1f5ada2b377138204492dba73766b9c.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Slicnu ja imam. Ja cekam jos jednu da mi stigne. 2 februara porucio 4 stigle 3 ove poslednje jos nema

Jel vi to narucujete kondome ili zastitu za telefon? Cuj ultra thin, pa sta ti to sacuva kad zvekne telefon na asfalt?

Ne zvekece mi telefon na asfalt.. cisto da zastiti malo od ogrebotina iz dzepa i sl, mada verovatno cu odustati, nista mi se ne svidja..

Sent from TT

Kakvih retosa I hejtera ima ovde na forumu pa to je haos...sto na necije pitanje ne odgovorite kako treba nego samo pljujete,ako vam se ne svidja komentar ili sta vec nemojte nista pisati,samo ides desni klik I ignore I cao zdravo :),a ne e sta ce ti to,samo se ti zalis I bla bla te fore

Nisam ni malo zadovoljan video kamerom...dosta muke sa fokusiranjem a čak i kada fokusira opet ne bude potpuno čisto

Kod G3 iako je sam snimao u istim slučajevima kao dole na snimku G3 je dosta bolji posao radio...

Jedino što mi se sviđa koliko toliko je što zvuk čisto i jasno hvata

Evo od sinoc jedna u 1080p

Ima na prethodnim stranama link kako se to radi,ali jos niko nije detaljno napisao korak po korak.I ja sam postavio par pitanja ali nema nikoga sa konkretnim odgovorom...sem ovih sto podsmevaju:mad:

Znam da treba otkljucati bootloader,ali mi nije jasno dal je potrebno insralirati TWRP posto se ne flesuje iz recoverija vec kombinacijom tastera.

Znam da treba otkljucati bootloader,ali mi nije jasno dal je potrebno insralirati TWRP posto se ne flesuje iz recoverija vec kombinacijom tastera.
Ne znam da li je iko to na forumu i radio. Ja nisam, ali znam da ti treba onaj toolkit koji uradi sve umesto tebe. Koliko sam shvatio treba da otključaš bootloader, flešneš TWRP, rootuješ, zameniš oeminfo i flešneš dual SIM ROM.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

taj toolkit je nejasno uradjen,treba ti nedelju dana da provalis kad i gde sta ide

Ne znam da li je iko to na forumu i radio. Ja nisam, ali znam da ti treba onaj toolkit koji uradi sve umesto tebe. Koliko sam shvatio treba da otključaš bootloader, flešneš TWRP, rootuješ, zameniš oeminfo i flešneš dual SIM ROM.

Ja sam sinoć odradio dual sim preko Toolkita.. Malo je konfuzno, ali prateći smernice, sve se završi za pola sata...tvoje je samo da skineš fajlove za tvoj model, firmware ..

taj toolkit je nejasno uradjen,treba ti nedelju dana da provalis kad i gde sta ide

Ja sam ga koristio da prebacim sa C900 na C432. Jeste malo konfuzno ako ne znaš šta radiš, ali mislim je tako i bolje jer bi svako ko veze nema sa tim što radi spucao telefon i onda jurio developera toolkita. :)

Ovako ako znaš šta radiš samo
skineš fajlove za tvoj model, firmware ..
... i odradiš šta treba. :)

@dart_raven, nisam se zezao sa tim jer mi je SD slot mnogo bitniji, ali kontam da je proces k'o i ovo prebacivanje sa Cxxx na Cxxx. Aj' pomozi, plz, onda ovima da se ne gube, iako ako sami ne umeju da se snađu, ne bih im preporučio da se igraju sa tim. :)

@NightCrawler

Meni je očajna stabilizacija kod snimanja,mnogo zamucenja pravi,lepse mi bez stabilizacije kada snima.
U vezi zvuka, jeste cisto,ali smatram da mora to bolje. Odem u halu Pionir i krene opasno da kuva unutra, a ne prenese se to lepo preko zvuka kako ocekujem, bude utisano. Naravno, mikrofon je otkriven,ne drzim ruku preko njega. Recimo,dok neki snimci sa Nove godine su sasvim fino ispali u vezi zvuka.

Poslednja izmena:
@BogdanB

Meni se zvuk ovde odlicno preneo...mozda je i do same hale...akustiaka i sl
Koliko znam na nekim koncertima u Pioniru akustika je bas znala da bude ******a...na razlicitim mestima potpuno drugaciji zvuk.

Ja sam ostavio stabilizaciju ukljucenu nije mi ni palo na pamet da je iskljucim...

Inace jedan video mi je telefon ujebao...snimao sam ga ovako horizontalno a on ga sam rotirao uspravno i muku mucim sad da ga okrenem....

Beyond Genius Lies Insanity

Pionir je mnogo akustican i bukvalno grmi unutra ali se ne prenese lepo na nekim klipovima. Imam neke gde je bas dobar zvuk.
Uporedi i kod kuce,snimanje sa i bez stabilizacije,videces zamucene delove

Pozdrav svima !
Ovako, novi sam na ovom forumu. Ugl. mnogo volim tehnologiju, a naročito mobitele. Pratim mnoge recenzije različitih youtube kanala, pratim i vijesti vezane za mobitele itd...
I, drago mi je što sam ovdje !
Eh, razlog zašto sam došao na upravo ovu temu jeste razlog što trebam kupiti novi mobitel, i najvjerovatnije je da ću ovaj mobitel kupiti.
Uglavnom, mislim se između nekoliko mobitela a to su : Huawei p9 lite, Sony Xperia m5 te možda Galaxy j7.
Eh sad od ovih mi se najviše svidio Huawei, zbog mnogih razloga. Nekako mislim da sam Galaxy odbacio jer ima 2gb rama dok za istu cijenu Huawei i Sony nude 3gb rama, ugl. našao sam još neke razloge zašto ne izabrati Samsung. A, Sony i Huawei, pa Xperia je oko godinu dana izašla prije Huaweia, ima stariju verziju Androida tj. Lollilop. A kamera je bolja u Sonya. Eh, gledao sam recenzije za oba telefona i msm da je Sony sporiji telefon, prije svega jer ima nekakvih aplikacija koje se vrte u pozadini, kamera se malo sporije pokreće itd... Izvinite što dužim, ali da pitam sve koji posjeduju ovaj mobitel, tj. Huawei : Jeste zadovoljni ? Preporučujete li ?
Hvala na odgovorima unaprijed :d

Huawei P9 Lite

Na pogrešno mesto si postavio temu.

Takvog tipa pitanja postavljas ovde u šta da kupim od

...mobilnih telefona, PDA uređaja, tableta i navigacija?

iP7

Poslednja izmena:
Ok, hvala na odgovoru, ako onda admin može da izbriše ovo. Hvala.

Poslednja izmena:
Da li neko ima tacnu informaciju kada ce KONACNO da stigne Nougat?

Nazad
Vrh Dno