Ovako nesto?
Postoje neke i od 1-2$ :d ali verovatno su ocajne, losa zavrsna obrada unutrasnjosti socijalnih maski/obloga/silikona bukvalno moze da izguli telefon.
Ima na prethodnim stranama link kako se to radi,ali jos niko nije detaljno napisao korak po korak.I ja sam postavio par pitanja ali nema nikoga sa konkretnim odgovorom...sem ovih sto podsmevajuKomsija uzeo P9 lite,singl sim,a trebao bi mu dual sim.Jel ga neko prebacivao sa foruma u dual sim verziju?
I ovo nije loša fora.Jeste vidjali na ali-ju ili slicno neku ultra tanku masku, jel postoji tako nesto, 0.1 mm bukvalno, providnu ili onako peskirano providnu, samo da ledja stiti.. nemoguce da nema tako nesto..
Sent from TT
Imam ja bas tanku i providnu. Savitljiva je dosta. Ako hoces,poslacu ti.
![]()
Imam i ja ovakvu,prelepa je,uopste se ne primecuje na telefonu,pricam za crni model
Ima na prethodnim stranama link kako se to radi,ali jos niko nije detaljno napisao korak po korak.I ja sam postavio par pitanja ali nema nikoga sa konkretnim odgovorom...sem ovih sto podsmevaju![]()
Ne znam da li je iko to na forumu i radio. Ja nisam, ali znam da ti treba onaj toolkit koji uradi sve umesto tebe. Koliko sam shvatio treba da otključaš bootloader, flešneš TWRP, rootuješ, zameniš oeminfo i flešneš dual SIM ROM.Znam da treba otkljucati bootloader,ali mi nije jasno dal je potrebno insralirati TWRP posto se ne flesuje iz recoverija vec kombinacijom tastera.
Ne znam da li je iko to na forumu i radio. Ja nisam, ali znam da ti treba onaj toolkit koji uradi sve umesto tebe. Koliko sam shvatio treba da otključaš bootloader, flešneš TWRP, rootuješ, zameniš oeminfo i flešneš dual SIM ROM.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
taj toolkit je nejasno uradjen,treba ti nedelju dana da provalis kad i gde sta ide
... i odradiš šta treba.skineš fajlove za tvoj model, firmware ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari