Meni je značajnije usporio posle par meseci. Problem sam rešio fabričkim resetom. Razlog je bio 150 instaliranih aplikacija. Ovo je ipak telefon srednje klase. Posle reseta opet radi odlično.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Kolega s posla ga ima od kad je izasao, kaze da mu isto radi.. Meni posle 3 meseca apsolutno identicno kao prvog dana, al videcemo posle, ne bi valjalo to sto pricasSto je najgore ja imam 10ak instlairanih aplikacija. Facebook,Messanger,Viber,Rezultate,IGo navigaciju i jos par nekih nebitnih. Nije previse opterecen. Ne znam da li bih dobio mnogo ako bih uzeo verziju od 3GB rama? Isto tako sam koristio redovno otisak prsta i ne radi vise kao u prvih par meseci koriscenja. Kakva su vasa iskustva?
Ne znam ni sam sta da mislim
Evo ja ga čak nisam gasio nekih 400 sati (skoro 17 dana) i radi perfektno.
P9 Lite
Koliko vec koristis ovaj uredjaj?
Što se tiče otiska isto radi fino, nemam nekih problema, jedino malo kad su vlažne ruke neće uvek da otključa.Ja nemam problema, ima instalirano preko 20 aplikacija. Telefon je uzet u VIP-u početkom jula prošle godine, koristim ga sa Telenor karticom
P9 Lite
Pa naravno da sam radio to redovno,obrisao sam i cache i sva ostala cudesa,flesovao sam ga,ali opet nije to to. Ne znam da li ga neko ima vise od pola godine,da mi kaze svoje misljenje?
Koji put više sa ovim pitanjima? :djel zna neko kad i dal izlazi ota nougat?
jel zna neko kad i dal izlazi ota nougat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari