zeljkokg76
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.08.2016
- Poena
- 80
Stigao...
P9 Lite
P9 Lite
Stigao...
Kad je stigao kod tebe druze?
Pozdrav svima !
Ovako, novi sam na ovom forumu. Ugl. mnogo volim tehnologiju, a naročito mobitele. Pratim mnoge recenzije različitih youtube kanala, pratim i vijesti vezane za mobitele itd...
I, drago mi je što sam ovdje !
Eh, razlog zašto sam došao na upravo ovu temu jeste razlog što trebam kupiti novi mobitel, i najvjerovatnije je da ću ovaj mobitel kupiti.
Uglavnom, mislim se između nekoliko mobitela a to su : Huawei p9 lite, Sony Xperia m5 te možda Galaxy j7.
Eh sad od ovih mi se najviše svidio Huawei, zbog mnogih razloga. Nekako mislim da sam Galaxy odbacio jer ima 2gb rama dok za istu cijenu Huawei i Sony nude 3gb rama, ugl. našao sam još neke razloge zašto ne izabrati Samsung. A, Sony i Huawei, pa Xperia je oko godinu dana izašla prije Huaweia, ima stariju verziju Androida tj. Lollilop. A kamera je bolja u Sonya. Eh, gledao sam recenzije za oba telefona i msm da je Sony sporiji telefon, prije svega jer ima nekakvih aplikacija koje se vrte u pozadini, kamera se malo sporije pokreće itd... Izvinite što dužim, ali da pitam sve koji posjeduju ovaj mobitel, tj. Huawei : Jeste zadovoljni ? Preporučujete li ?
Hvala na odgovorima unaprijed :d
Znaci može glasnije ts muzika. To je jedna od mojih zamerki ovom telefonu. Js često slušam muziku,ali slab je sa tim zvukom
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Koja je cena tih filips slusalica?Zaista ne znam šta da kažem... Meni na ovima probija bubne opne ponekad na max (u zavisnosti od produkcije). Fabričke koristim samo kad telefoniram pa mi trebaju obe ruke, a muziku stalno slušam na philips in-ear i kao što rekoh, okolina ne postoji.
Što se tiče jačine možda je mrvicu slabiji od Lumia 520, a ko ju je imao zna šta to znači. :d
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
http://www.tehnomanija.rs/slusalice/philips-slusalice-she3590bk-10.htmlKoja je cena tih filips slusalica?
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari