Može link ka aplikaciji?In Call Recorder, najbolja aplikacija te vrste.
Послато са Lenovo TAB S8-50L
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3563955Napravio sam sr***, instalirao b336 preko firmware findera, nisam otlkjucavao bootloader, ni ubacivao custom recovery, moze li neko da napise kako da se vratim na mm, c432 je u pitanju..znam da je malo smor..nisam jos dovoljno usao u materiju.. Zahvalljujem
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Hvala, pretpostavljao sam da postoji rollback ali nisam uspio da ga nadjem odmah, pokusacu ovako nadam se da ce bit ok.
Nisam se igrao sa Nougatom tako da ti dalje ne mogu pomoći, ali koliko vidim po postovima da je ljudims sve prolazilo ok i da nije bilo nekih problema.Hvala, pretpostavljao sam da postoji rollback ali nisam uspio da ga nadjem odmah, pokusacu ovako nadam se da ce bit ok.
Instaliraj preko toga RC 3 I imaces full nougatLose sam instalirao pa mi nema sistemskih apl, vracam se da sacekam official..
Ne znam na koji fazon toliko moze da izgura, ako ti je ukljucen WiFi, prenos podataka, otvaras linkove, po neka pesma sa youtuba, po neki mail...meni je kad skinem ujutru sa punjaca tog dana uvece vec na 45-50 posto. Ne igram igrice, nemam nikakvih specijalnih aplikacija sem gmail koji je uvek aktivan. I to je bolje nego raniji HTC koji je uvece vec bio na 20 posto. Ali dva i vise dana, da, ako se iskljuci WiFi i prenos podataka i samo s vremena na vreme da se pogleda koliko je sati ili po neka poruka ili viber. Btw, kad iskljucim WiFi i prenos podataka i moj stari HTC gura tri dana, ali to onda nije poenta...Meni baterija drzi isto kao na Mm 2 dana ,nekada i više
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari