Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Može li preporuka za neki dobar snimač razgovora (poziva) koji radi na ovom telefonu?
Hvala!

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

In Call Recorder, najbolja aplikacija te vrste.

Послато са Lenovo TAB S8-50L

Napravio sam sr***, instalirao b336 preko firmware findera, nisam otlkjucavao bootloader, ni ubacivao custom recovery, moze li neko da napise kako da se vratim na mm, c432 je u pitanju..znam da je malo smor..nisam jos dovoljno usao u materiju.. Zahvalljujem :)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Hvala, pretpostavljao sam da postoji rollback ali nisam uspio da ga nadjem odmah, pokusacu ovako nadam se da ce bit ok.

Nisam se igrao sa Nougatom tako da ti dalje ne mogu pomoći, ali koliko vidim po postovima da je ljudims sve prolazilo ok i da nije bilo nekih problema. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Poslednja izmena:
Da, da poskidao sam fajlove pa cu pokusati sad..

Ima neki razlog za vraćanje na Mm sa N? Pošto koristim b335 nemam nekih problema baš osim što mi puca firefox. Stoga sam probao CM browser i seo na .... kako radi

Poslednja izmena:
Lose sam instalirao pa mi nema sistemskih apl, vracam se da sacekam official..

Meni je sve što je imao na Mm prevukao na N.

Stock recovery mi je instaliran tako da necu radit sad to..hvala anyway

Ja sam na N imao Android OS battery drain. Vratio se na MM i baterija opet gura dan i po -dva.

Meni baterija drzi isto kao na Mm 2 dana ,nekada i više

Mala pomoc delio sam neke linkove i pitalo me ono preko cega da delim i ja to obelezio al sam se zeznuo kliknuo sam na ono uvek a ne samo jednom i sad sta god da delim on mi deli preko toga sto sam obelezio. Jel to moze da se iskljuci?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Hvala na pomoci

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Meni baterija drzi isto kao na Mm 2 dana ,nekada i više

Ne znam na koji fazon toliko moze da izgura, ako ti je ukljucen WiFi, prenos podataka, otvaras linkove, po neka pesma sa youtuba, po neki mail...meni je kad skinem ujutru sa punjaca tog dana uvece vec na 45-50 posto. Ne igram igrice, nemam nikakvih specijalnih aplikacija sem gmail koji je uvek aktivan. I to je bolje nego raniji HTC koji je uvece vec bio na 20 posto. Ali dva i vise dana, da, ako se iskljuci WiFi i prenos podataka i samo s vremena na vreme da se pogleda koliko je sati ili po neka poruka ili viber. Btw, kad iskljucim WiFi i prenos podataka i moj stari HTC gura tri dana, ali to onda nije poenta...
Sve u svemu dobar je phone i drzi duze bateriju od mnogih u klasi, moze da izgura ceo dan intenzivnog kotiscenja bez osvezavanja i ne pregreva sto je bitno. Uvece i ovako ide na punjac imao 50-60 posto. To je to.

a752dfb28de37639cd1c397f358a1516.jpg

Mene interesuje i da li moze neko da proveri kako rade jezgra telefona u mirovanju. Kod mene su CPU 4, 5, 6, 7 uvek na 1,40 Ghz. Na starom phonu su vecina tih jezgara u mirovanju stopped. Kod ovog nikad nisu u fazi mirovanja......evo i screen shota
Screenshot_2017-03-05-14-52-36.jpg

Poslednja izmena:
Isto i ovde.

Hvala. Negde sam procitao da treba izbegavati praznjenje baterije ispod 40%, ako se bas ne mora. Vreme je da ga stavis na punjac, ipak je 20% bas riskantno ;)

Riskantno je ako cesto ide na 2 3% ovo nije strasno za Li bateriju

Jel vama telefon posle nekoliko meseci koriscenja drasticno usporio? Flesovao sam ga,ali nije pomoglo. Na samom pocetku nisam bio zadovoljan telefonom,vremenom sam se navikao i promenio misljenje. Taman kad sam mislio da je zaista odlicna masina,sad mi nekako i otisak prsta ne reaguje kao pre,dugu mu treba dok udje u kameru i sama fluidnost je znacajno smanjena. Imam ga od jula. Preko MTS-a je uzet.

Poslednja izmena:
Ka kad uspori jednostavno ga rešenjem. Pobrise pozadinske procese i radi ok.

Pa naravno da sam radio to redovno,obrisao sam i cache i sva ostala cudesa,flesovao sam ga,ali opet nije to to. Ne znam da li ga neko ima vise od pola godine,da mi kaze svoje misljenje?

Nazad
Vrh Dno