To se kod njih ne zna, ali bi trebalo da za njega bude solidna.A koliko dugo traje podrska? Zanimljiv telefon
Za Nexus nema zime, tu je podrska zagarantovana.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
To se kod njih ne zna, ali bi trebalo da za njega bude solidna.A koliko dugo traje podrska? Zanimljiv telefon
Ne, nego kad zakljucas i posle kad ides na kill all ostane ta zakljucana dok se ostale zatvoreSta u stvari radi ono zakljucavanje aplikacija? Kad swipujes na dole umesto na gore. To znaci da je drzi u memoriji konstantno i ne izbacuje posle nekog vremena jel da?
Neko je pisao ne znam više u kojoj temi o adapterima koji se posle zalepe za ledja telefona pa može i sd i dual sim bez budzanja.Ok..hvala na odgovoru.
Sd mi treba sigurno..tako da neka njega na single sim.
Prelistaj malo temu. Imaš tool i objašnjenje kako se radi.Drugari, da li neko moze da mi objasni kako da svoj P9 lite napravim da bude Dual-sim?
Imao i ja isti problem sa C900 na p9 pa sam na iksda forumu nasao resenje, preso na C432 pa onda preko ota dobio update na nugat..nisam siguran za liteGde si naso na youtube objasnjenje? Ja se *****ao sa onim c900
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Kada ce moci da se skine novi EMUI i android? Vidim vec je izasao a nema update-a.
Zanima me jel neko uradio nadogradnju verzije L21C432B161 na Nougat L21c432B336 stabilnu beta verziju, koristeci varijantu Firmware finder i podesavanjem proxy-ja. Na youtubu su dosta to detaljno objasnili. Pitam jer vidim da se dosta ljudi zali kod nadogradnje vezije b161 na b336, a da sa verzijom b160 na b336 tih problema nema. Na XDA se dosta pisalo o tome a opet nema nekih preciznijih informacija.....ili da se saceka oficijalna verzija za nas region, kad sam ovoliko cekao, valjda bude do kraja marta.....
@sasabor, što ja? Ja sam odradio šta sam imao. :d Sa tom alatkom sam se prebacio sa C900 na C432.
Dual SIM mi ne treba, a ne znam ni kako bih bez SD kartice opstao. :d
Anyway, jako je jednostavan proces kad ukapiraš, ali i najmanja greškica može da ti skrši tel. totalno.
Hahah greska druze,poruka je bila za @oganj314
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari