Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Evo vam keširanje, jbl vas keširanje :d:
Eto

Prilozi

• 1.png
    1.png
    174.1 KB · Pregleda: 166
  • 2.png
    2.png
    179.9 KB · Pregleda: 157
  • 3.png
    3.png
    190.6 KB · Pregleda: 155
  • 4.png
    4.png
    183.9 KB · Pregleda: 145
Toma pojeo 111mb rama, sram ga bilo! :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Gde je fejs, messenger, viber, insta? Gde su gutaci memorije? :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

A, to je pod "u upotrebi" - stavka sa 1,3 GB, a ja sam samo keširane pokazao - stavka od 1 GB cirka.
Da, ne koristim FB, FB Msngr, Instagram. Ali nije bitno za ovu priču.

Poslednja izmena:
Ili si naplatio neke kućice u telefonu

Posle oko mesec dana koriscenja..utisci su mi vise nego povoljni.
Mislim da ovaj telefon nudi najvise u odnosu ulozeno..dobijeno.
Dvoumio sam se izmedju njega i j7 2016..ali posto ga drugar ima pa smo nesto poredili..p9 lite ima sve na svojoj strani osim kamere po meni.

Jedino sto me zanima je da li kada bih odradio ono sa xda da ga prebacim na dual sim..postoji mogucnost da se nekako koristi i mikro sd kartica ili ne?

Video sam da uspeju da naguraju Sd i 2 sim kartice u ono, ali ne znam koliko bih to mogao da preporucim, telefon je pravljen da radi kao Dual Sim ili Sim+SD.

Ok..hvala na odgovoru.
Sd mi treba sigurno..tako da neka njega na single sim.

Sta u stvari radi ono zakljucavanje aplikacija? Kad swipujes na dole umesto na gore. To znaci da je drzi u memoriji konstantno i ne izbacuje posle nekog vremena jel da?

Sta u stvari radi ono zakljucavanje aplikacija? Kad swipujes na dole umesto na gore. To znaci da je drzi u memoriji konstantno i ne izbacuje posle nekog vremena jel da?
Ne, nego kad zakljucas i posle kad ides na kill all ostane ta zakljucana dok se ostale zatvore :D

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Prestani da snimaš, koristi normalno telefon malo. :)
Zatim restartuj fon.

Drugari, da li neko moze da mi objasni kako da svoj P9 lite napravim da bude Dual-sim?

Ok..hvala na odgovoru.
Sd mi treba sigurno..tako da neka njega na single sim.
Neko je pisao ne znam više u kojoj temi o adapterima koji se posle zalepe za ledja telefona pa može i sd i dual sim bez budzanja.

Zanima me jel neko uradio nadogradnju verzije L21C432B161 na Nougat L21c432B336 stabilnu beta verziju, koristeci varijantu Firmware finder i podesavanjem proxy-ja. Na youtubu su dosta to detaljno objasnili. Pitam jer vidim da se dosta ljudi zali kod nadogradnje vezije b161 na b336, a da sa verzijom b160 na b336 tih problema nema. Na XDA se dosta pisalo o tome a opet nema nekih preciznijih informacija.....ili da se saceka oficijalna verzija za nas region, kad sam ovoliko cekao, valjda bude do kraja marta.....

Gde si naso na youtube objasnjenje? Ja se *****ao sa onim c900

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Kada ce moci da se skine novi EMUI i android? Vidim vec je izasao a nema update-a.

Parne verzije su za dual, neparne za single SIM. Možda otud imaju problem - treba im verzija b335 ako su single SIM.

Gde si naso na youtube objasnjenje? Ja se *****ao sa onim c900

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Imao i ja isti problem sa C900 na p9 pa sam na iksda forumu nasao resenje, preso na C432 pa onda preko ota dobio update na nugat..nisam siguran za lite

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

@sasabor, što ja? Ja sam odradio šta sam imao. :d Sa tom alatkom sam se prebacio sa C900 na C432. :)
Dual SIM mi ne treba, a ne znam ni kako bih bez SD kartice opstao. :d

Anyway, jako je jednostavan proces kad ukapiraš, ali i najmanja greškica može da ti skrši tel. totalno.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Zanima me jel neko uradio nadogradnju verzije L21C432B161 na Nougat L21c432B336 stabilnu beta verziju, koristeci varijantu Firmware finder i podesavanjem proxy-ja. Na youtubu su dosta to detaljno objasnili. Pitam jer vidim da se dosta ljudi zali kod nadogradnje vezije b161 na b336, a da sa verzijom b160 na b336 tih problema nema. Na XDA se dosta pisalo o tome a opet nema nekih preciznijih informacija.....ili da se saceka oficijalna verzija za nas region, kad sam ovoliko cekao, valjda bude do kraja marta.....

Ja sam sa B161 VIP presao na B335 i radi mi ok.. Ima problem sa sportim otvaranjem kamere ali mozda zato sto nisam radio wipe posle upadate. Sve drugo radi ok. Posto je single sim B335,posto je bio B161 (neparan kako neko rece). B160 je bio firmware za Dual sim.

@sasabor, što ja? Ja sam odradio šta sam imao. :d Sa tom alatkom sam se prebacio sa C900 na C432. :)
Dual SIM mi ne treba, a ne znam ni kako bih bez SD kartice opstao. :d

Anyway, jako je jednostavan proces kad ukapiraš, ali i najmanja greškica može da ti skrši tel. totalno.

Hahah greska druze,poruka je bila za @oganj314

@Crow011 hvala na pojasnjenu. Jos negde sam procitao da postoji taj mali bug sa kamerom kod B335 koji ce valjda biti ispravljen u finalnoj verziji.

Vrh Dno