Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Pretpostavljam da jeste, ne verujem da bi odvajali silikon u delove jer bi se brzo raspala.

Stavio danas u 13:00 da se puni fabričkim punjačem... Sa stalno uključenim 3g, povremenim pozivima i korišćenjem na punjaču sada je na 95%... Puni ga onako... temeljno :d
Kući ću baš probati da vidim da li ima neke razlike sa Samsung 2A punjačem i Aukey QC 2.0 punjačem. Znam da ne podržava QC ali čisto da probam :)

Bas lepo izgleda steta sto ti nisu poslali

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

@ivanbass

Naravno da je sporo,morala je za to vreme da se napuni i to do 150% :d

@marrecar

Steta,bas sam i ja cekao kada ces dobiti masku pa da napišeš utiske posto se i meni svidela mnogo

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Meni telefon od praznog (iskljucenog) do punog (100%) puni nesto manje od 3 i po sata, sto je dosta sporo. Kazu da ne pomazu ni jaci punjaci, slicno je vreme punjenja. Nisam licno proveravao.

Meni smeta jer mi je telefon dok je na punjacu neupotrebljiv.

Meni je za sat ipo napunio 63%, ne vidim kako od 0 do 100 puni 3 ipo sata. Po mojoj racunici oko 2 sata i 10 minuta bi trebala za 0-100, ako su ugaseni wifi,data,gps i ostatak koji trose bateriju. Ako je neophodno da budu ukljuceni, onda mora tako, ako nije eto ti nacin da brze napunis sa fabrickim punjacem.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ne puni sve vreme istom brzinom. Pred kraj znatno usporava.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Isprazni ga skroz, stavi na punjac, startuj pa vidi. Ukljuceno mi je sve, ali ne verujem da ce biti veca razlika od pola sata u svakom skucaju.

Cesto od 99% do 100% zna da traje i po 15m.

Ja kupio futrolu na preklop i sad me nervira poklopac bem ti zivot:(

Meni 99% i 100% dodje isto, sad vidim odakle ti racunica za 3 ipo sata :D

Nije mi bas neophodno da ga punim preko 80%, uglavnom je izmedju 20 i 80.
Ispraznicu ga do 1-2% sutra, pa cu ga staviti do 100% da se puni i javljam rezultat :D

Bas lepo izgleda steta sto ti nisu poslali

@ivanbass

Naravno da je sporo,morala je za to vreme da se napuni i to do 150% :d

@marrecar

Steta,bas sam i ja cekao kada ces dobiti masku pa da napišeš utiske posto se i meni svidela mnogo

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Ne znam jos da li su poslali, cekam da mi odgovori, valjda ce u toku noci veceras. I meni je zao, mnogo lepo izgleda, doduse malo mi se cini da ce da ugoji telefon, sto ne volim, ali dobro. Ovo sto sam dobio ce svakako ici na prodaju, cisto da povratim malo taj novac.

Ja kupio futrolu na preklop i sad me nervira poklopac bem ti zivot:(

Sto je uze majku mu? :D

Kada spominjete narucivanje, naruceno staklo sa Alija prvog februara, juce stiglo.

Poslednja izmena:
2131bas.png

Kako da sklonim gospodjici sat malo nize, postoji li opcija ne uspevam da nadjem?

Fabricki lockscreen je u pitanju.

Sto je uze majku mu? :D

Kada spominjete narucivanje, naruceno staklo sa Alija prvog februara, juce stiglo.
*****a se al aj sad. Lepa je tanka ne udebljava telefon cvrsta je plastika pozadi gde lezi telefon. Al poklopac iritira:) otklopi zaklopi

Kako da sklonim gospodjici sat malo nize, postoji li opcija ne uspevam da nadjem?

Fabricki lockscreen je u pitanju.
Nikako, nakači lockscreen sa neke druge teme gde je sat niže. ;)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Ala ovaj Chrom ubija telefon uzas. 2 dana radi onako treci dan zabode telefon kao da ima 16 app otvoreno.

Mislim da je obicnom postom stiglo. Nije jos kod mene, kod drugara je u Beogradu, posto je narucio da prvo stigne kod njega i onda salje meni.

sta moze da se deinstalira od aplikacija koje stizu sa telefonom a da se nesto ne zezne?danas sam uzeo telefon sa vipa pa bih pobrisao sve sto je visak?

Ne možeš ništa zeznuti - ono što bi moglo da pravi problem ne može da se skine :d Kod nas u CG se dobila gomila aplikacija sa društvenih mreža, više igrica... Što je sve moglo da se makne...

TT

Bas to. Sve sto ti telefon sam dozvoljava da brises, slobodno brisi, neces nista pokvariti. Eventualno mozes naci apk tih aplikacija kasnije na netu, ako ti zatrebaju. Ako rutujes mozes jos dodatno ocistiti pa obrisati i jos dodatne aplikacije, ali otom potom.

Dobra slika

Nazad
Vrh Dno