Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Meni je Nillkin Frosted najelegantnija, ali je opet individualno.. Stvar ukusa.

Problem sa Ljudima kojima se ne sviđa kako fon radi je da očekuju od njega da radi kao Samsung Galaxy s7, e teško da to može fon od 250 evra, posle 2 meseca korišćenja ja sam prezadovoljan telefonom.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Posle tri meseca... Nemam nijednu zamerku...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja sam toliko zadovoljan da to nije normalno. :D Istina, imam primerak sa 3GB RAM, tako da nemam čuvenih problema sa keširanjem :d, ali telefon za mene ima samo jednu manu, i to rešivu - USB OTG podršku. Čak sam dobio i stvari koje nisam očekivao, poput dodatnih korisničkih naloga, tako da mogu npr. da imam dve instalacije Viber, WhatsApp itd., potpuno nezavisne jedna od druge, a mislio sam da je tako nešto omogućeno samo na tabletima. :)
Uglavnom, u odnosu na cenu, telefon je apsolutni best buy, uz par Šaomi modela.

Imam jedno (verovatno glupo) pitanje. Postoji li nacin da se promene ikone a da se ne skida novi launcher? Gomila icon pack-ova na Play Store-u ali za svaki maltene trazi neki custom launcher da bi se stavile. Jedino sto sam video je onih nekoliko tema u nasoj fabrickoj Themes aplikaciji ali tu mi se nista ne svidja.

U tom slucaju lakse je da napravis sebi temu [emoji14]
A zasto neces da promenis launcher? Bez sale, prednost dajes emui u odnosu na novu?

sent from P9 lite

Imam jedno (verovatno glupo) pitanje. Postoji li nacin da se promene ikone a da se ne skida novi launcher? Gomila icon pack-ova na Play Store-u ali za svaki maltene trazi neki custom launcher da bi se stavile. Jedino sto sam video je onih nekoliko tema u nasoj fabrickoj Themes aplikaciji ali tu mi se nista ne svidja.

Themes > Mine > Customize...onda pod Icons možeš da postaviš ikone od bilo koje teme koju imaš instaliranu. Ja furam ikone Android N teme koju sam ubacio ranije, preko jedne druge teme koja mi je glavna. Samo nađi i instaliraj temu čije ti se ikone sviđaju da bi mogao da ih postaviš...

EMUI Themes aplikacija sa Playstore-a.
Skineš, izabereš neku od postojećih tema koju možeš do besvesti da customizuješ. Jedna od opcija je izmena ikonica putem icon pack-ova sa Playstore-a.

Na Nuhagtu bolje radi voice dial. Na MM je znalo da premašuje uzas. Na N svaki put komanda Call registruje šta je rečeno i da opciju zvanja.

Stiglo mi staklo iz Nemacke (brotect). Nisam nesto zadovoljan. Bas me zivcira kada polako pomeram prst a ono
cvrci bajo moj,ubija me u mozak :D i plus kada pomeras polako nije to bas glatko.
Te probleme kod folije nisam imao.
Zasto kazu da ne ostaje otisak prsta,kada lepo ostane

Pronaći staklo za p9l ti je prava lutrija :D

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Tebi sam poslao poruku jos juce :D
Jel imas ti probleme sa ovim sto sam naveo?

Zanima me da li jos neko ima probleme sa ovim telefonom kao i ja. Cesto se desva da kamera nece da se upali tj da kada udjem app cam zablokira i isto se desva i sa video zapisima bilo kog tipa, upalim YT i nece da pustio video dok ne restartujem uredjaj. Mislio sam da je to do softvera pa sam u decembru 2016 odneo u ovlasceni VIP ov servis da mi promene softver i ubacen je 4.1.1 emu ali problem sa kamerom se i dalje desava i telefon zna cesto sam od sebe da zablokira. Treci problem koji imam je baterija koje je naglo oslabila vidno u zadnjih 20 dana. Ne znam da li ce novi androdid 7 emui 5 resiti te probleme kocenja, dosita i onako kod nas ne moze ni da se update novi android sistem. Ako ima neko neki konkretan savet bio bih zahvalan. P.s da ne bude da imam samo probleme , ja sam generalno prezadovoljan ovim telefonom i smatram da nema bolji uredjaj u srednjoj klasi od njega. Unapred hvala

A zašto im opet ne odneses telefon kada je pod garancijom?

Filipe to mora da je do softvera odnesi ga opet u vip servis nek ti srede to. Imas garanciju i miran si nek se oni muče oko toga :D

Sko znas sta radis mozes i ti flesovati

Pronaći staklo za p9l ti je prava lutrija :D

Moja za pola $ rade savrseno, sjajno zalepljeno, nema balona, nema ogrebotina, klizi kao po... Recimo da klizi :d

sent from P9 lite

Zanima me da li jos neko ima probleme sa ovim telefonom kao i ja. Cesto se desva da kamera nece da se upali tj da kada udjem app cam zablokira i isto se desva i sa video zapisima bilo kog tipa, upalim YT i nece da pustio video dok ne restartujem uredjaj. Mislio sam da je to do softvera pa sam u decembru 2016 odneo u ovlasceni VIP ov servis da mi promene softver i ubacen je 4.1.1 emu ali problem sa kamerom se i dalje desava i telefon zna cesto sam od sebe da zablokira. Treci problem koji imam je baterija koje je naglo oslabila vidno u zadnjih 20 dana. Ne znam da li ce novi androdid 7 emui 5 resiti te probleme kocenja, dosita i onako kod nas ne moze ni da se update novi android sistem. Ako ima neko neki konkretan savet bio bih zahvalan. P.s da ne bude da imam samo probleme , ja sam generalno prezadovoljan ovim telefonom i smatram da nema bolji uredjaj u srednjoj klasi od njega. Unapred hvala
Ako imas fiskalni ili garanciju na tvoje ime, odnesi ga u ovlasceni servis, pre ce srediti problem. Manje ces cekati, dok ovi iz vipa posalju, pa dok im stigne sa popravke...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Jedno pitanje u vezi moba.sta raditi u slucaju kad zapuca a treba mu duze vremena da skonta i resetuje se?meni vec par puta zapuca na osnovnim stvarima.sta raditi ako zablokira totalno gde je resenje jedino vadjenje baterije?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Jedno pitanje u vezi moba.sta raditi u slucaju kad zapuca a treba mu duze vremena da skonta i resetuje se?meni vec par puta zapuca na osnovnim stvarima.sta raditi ako zablokira totalno gde je resenje jedino vadjenje baterije?

Na ovaj fon se ne vadi baterija

Kada i ako zakuca držanje power dugmeta ga gasi kao i sve modele na kojima se ne skida baterija

Znam da se nevadi pa zato i pitam.drzao sam power dugme i nista se nije desilo pa sam ostavio sa strane i posle par minuta sam se resetovao.

Znam da se nevadi pa zato i pitam.drzao sam power dugme i nista se nije desilo pa sam ostavio sa strane i posle par minuta sam se resetovao.

Ja sam na Alcatelima npr tako radio. Mada,je to aparat(Alcatel idol) koji sam mozda za 19 meseci 1 ili 2 puta video da zapne

Zaboravio sam da napisem. Danas sam svratio u jedan servis da vidim kakvo staklo imaju. Kaze lik, nije problem do stakla, nego do telefona sto ne moze da se zalepi lepo pa ostavlja mrlje. Gledam dal da izadjem iz radnje ili da pogledam to staklo :D

Odgovorio u pp. Jeste komplikovano, jer je nelogičan tutorijal, pa dok odradiš sve, pošiziš, ali nije toliko strašno. Da, bitna stvar je da imaš spremljen full fabrički ROM i da isti bude na eksternoj sd kartici, trebaće ti.

Nazad
Vrh Dno