Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Pa Zarkovac kako tanje leba mu :) i bre pa nije od staniola :), a ledja se izgrebu i sa silikonskim futrolama(ja imao slucaj par puta).Nisi primetio ali su ledja 0,2mm starija
Ma jasno mi je to ali previse mi to otvoreno a ceo ram je previse debeo, mnogo bi mi to bilo nezgodno u dzepu. I ovako mi je na granici. Trazio sam nesto slicno ali malo tanje i nisam nasao. Na kraju uzmem ovakvu, crnu:
534154ce1dbac52b91bdd34d1ef1a746.jpg
7c339388301e69b02dc9cfa1054c262c.jpg

Ova braon najbolje izgleda na slici ali kapiram da bi je uprljao jako brzo.

sent from P9 lite

Kako obuci svoj p9 lite :D
f12236cac6c0c4dcce664cc3f3af16af.jpg

Ja sam uzeo ovaj, za sad.

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Ralee

Pa ti je probijanje svetlosti ,klasika za odredjeni tip LCD . mada moj nexus 5x nema to. Ali to nista cudno nije ,ako nije preveliko i previse belo onda je ok.

Imam ja i huawei honor 5x isto tako ima.od sestre decko sony m4 aqva takodje i on.
Burazer lg g4, ima i on.
Kakvi su to telefoni i ekrani. Zato sam jos hteo da vidim na forumu dali i na p9 lite ima neko.

Zar te to probijanje svetla toliko muci ?

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Druze izvini,nemam nameru nikog da uvredim nisam taj tip coveka, samo sam hteo neko da mi da iskren odgovor ko poseduje ovaj tel. Tu smo da pomognemo jedno drugom sto mozemo!! Kazem samo na testu kad je skroz crna boja i mracnoj prostoriji i osvetlenje naj jace, na par mesta je iz coska tek kad se zagledas onako malo svetlije u odnosu recimo na sredinu ekrana. Ako sam nekog uvredio sa ovim neka oprosti!!!

To je sasvim normalno, nema sta da te brine.

@marrecar

Koju si boju uzeo? Jel cela metalna ili?

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Crnu. Cisto sumnjam da je metalna, 99% je celo cista plastika i ovi "metalni" sjajni delovi su samo sjajni film, nista drugo. Valjda se nece brzo oguliti. Da je sve metalno bilo bi bogami skuplje, i to dosta. :D

Meni to malo kabasto a ne stiti ledja uopste. Moglo je i tanje biti.

sent from P9 lite

Mislim da se uz ovo dobija i neka zastita za ledja. Da je kabasto, jeste, ali lepo izgleda. Mada je to relativno da li je kabasto, u odnosu na one neke maske koje su dva puta deblje nego sam telefon. Ja sam isto razmisljao da uzmem alu bamper, ali mi nekako nije logicno jer su ivice ionako metalne.

Da li ce da puste preko BETA aplikacije nugat posle ponoci ili u toku dana sutra?
Sta vi mislite? :D

Note that people with B161 version don't get the project ! You have to downgrade to B160 to make the project appear and register . Many people on our bulgarian huawei page have this problem . I was on b161 and no projects appreared . After I downgraded to 160 I got the project and registered !

Ovo sam nasao na xda forumu.
Znaci mi na B161 cekamo oficijalnu verziju?

Poslednja izmena:
A ovo sam pronasao na xda isto.
Neki lik napisao pre sat vremena :D
Ipak cemo cekati da izadje oficijalna verzija nista od BETE :D

"Thank you for your interest in upgrading to Android N. In Romania, the Beta version of this update was released only for Huawei terminals P9. For P9 lite smartphone will launch the final version of the update to Android N during the first quarter of this year.
Unfortunately we have no official information about the exact date when the update will be sent to users, but still we recommend you follow our Facebook page for the latest information about this update.
If you can help with other information, do not hesitate to write us.
A beautiful day,
Huawei Romania team. "

Poslednja izmena:
Izgleda nista od nogauta

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Note that people with B161 version don't get the project ! You have to downgrade to B160 to make the project appear and register . Many people on our bulgarian huawei page have this problem . I was on b161 and no projects appreared . After I downgraded to 160 I got the project and registered !

Ovo sam nasao na xda forumu.
Znaci mi na B161 cekamo oficijalnu verziju?
Cek jel to znaci da ako jednostavno sa b161 uradim down na b160 dobicu Betu preko Beta aplikacije?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ma nema, dok se ne saceka ota nista. Registrovao sam se na dosta beta tester i nista.

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Stvar je u tome da nije problem generalno flesovati Betu,problem (bar meni) je da dobijem kod za otkljucavanje butloadera. Smorili su samo tako sa onim popunjavanjem *****skih podataka koje kada popunis uvek nesto nije uredu. Ja sam pokusao bar 10 puta i uvek nesto nije dobro.... Kod HTCa sam to odradio za 5 min, ali je posle bio problem sa relocked butloaerom :)

Ja se nisam registrovao tu. Samo na onaj slovacki sto je neko bio izbacio

Stvar je u tome da nije problem generalno flesovati Betu,problem (bar meni) je da dobijem kod za otkljucavanje butloadera. Smorili su samo tako sa onim popunjavanjem *****skih podataka koje kada popunis uvek nesto nije uredu. Ja sam pokusao bar 10 puta i uvek nesto nije dobro.... Kod HTCa sam to odradio za 5 min, ali je posle bio problem sa relocked butloaerom :)
Ja sam najbrze to odradjivao na lg g2. Kod sestre je sad i ima custom rom sa nougat :D

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Cek jel to znaci da ako jednostavno sa b161 uradim down na b160 dobicu Betu preko Beta aplikacije?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pa kako stoji tamo mora izgleda na B160 da budemo da dobijemo nugat.A i ja kada sam se prijavio na ono za BETU preko sajta napisao mi 31.Januara cu dobiti nugat.
Onda ostaje da cekamo ota finalnu ili cemo mi koji smo se prijavili na onom sajtu kao beta testeri dobiti beta nugat 31.januara :D

Poslednja izmena:
Da, ubacio neki custom rom nije mi se dopao pa se vratio na M da ponovo ubacim B336, i ostao na M zbog tema.

Meni skroz u mracnoj prostoriji na screen test,koji sam skinuo sa pley prodavnice, po ivicama je malo svetliji ekran, u odnosu na sredinu na najacem osvetlenju.
Normalno je to za LCD panele. Nikad ne moze da bude totalno bez probijanja. Jedino ako kod tebe nije neka katastrofa.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Jel se desava vama kada vas neko zove,da vam,jednom ponudi da samo kliknete na zelenu slusalicu, a drugi put treba kruzic da prevucete ka zelenoj slusalici? I tako se to stalno menja

Jel se desava vama kada vas neko zove,da vam,jednom ponudi da samo kliknete na zelenu slusalicu, a drugi put treba kruzic da prevucete ka zelenoj slusalici? I tako se to stalno menja

Da ali to sve zavisi. Ako cackas telefon i osvetljen ti je ekran dace ti samo da pipnes zelenu slusalicu. A ako ne radis nista i ekran je ugasen tad ti daje da povuces ka slusalici

Nazad
Vrh Dno