Hvala takodjeSrecni praznici svima, da uzivate u svom p9lA oni koji ga nemaju nek ga nabave odma !!!
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Ne znam.... ja bih jedan P9 bez lite ili Honor 8. :dSrecni praznici svima, da uzivate u svom p9lA oni koji ga nemaju nek ga nabave odma !!!
Hahaha pazi molim teNe znam.... ja bih jedan P9 bez lite ili Honor 8. :d
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
Lisu Ann? Zaista? Imaš gomilu plastičnih kesa pa navali. Dođe ti na isto. :dHahaha pazi molim tei ja bi Lisu Ann veceras ali tesko
Heh, nemoj takoLisu Ann? Zaista? Imaš gomilu plastičnih kesa pa navali. Dođe ti na isto. :d
U pravu si, Giana je klasa za sve. Gde mi je bila pametIzvini, ali meni je to zaista odvratno. Svaka čast onom ko na to može da znaš već šta. :d Ja bih jedni Gianu Michaels za poneti ako može. :d
Axaxaxa,ne zezaj me.Uzimao sam sluzbeni telefon a u telenoru nemaju nista od winp tako da sam izabrao ovaj,setio sam se da si ga ishvalio.Al nesto se ne snalazim bas na njemuOvo Enemoon-u neko hakovao nalog?
Ajde pa da bude prinova skorije.Service, ja imam jedan takav primerak skoro 12 godina. Ovog meseca dobio apgrejd sa devojka na verenica. Za ostale ne znam. :d
A 2k?@Service
Lepse mi izgleda u 1080p nego ovako![]()
Potrazi na Google teme za Huawei, imas bas velik izbor, i to što tražiš...Danas sam u Telenoru uzeo P9 lite pa me zanima,postoji li opcija dttw i dark tema ,tj kako moze to da se podesi?Brljao sam po podesavanjima ali to nisam uspeo da pronadjem.Ne znam ni gde su sve aplikacije popakovane,tj razlikuje se od samsunga koji sam ranije koristio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari