Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

ometam vasu raspravu pitanjem :D
da li neko zna da li je p9lite iz telenora zakljucan za mrezu? treba mi kao drugi teleofon u koji bih po potrebi ubacivao druge kartice, pa...

Neko je ovde vec pisao ja mislim da nije zakljucan.

Kako da podesim da mi pozadina bude taj magazin da menja slike?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

I sto moram da se registrujem na huawi id da bi moga da skinem pozadine?

Ides na zakljucavanje ekrana i lozinke u podesavanjima i onda stil zakljucavanja-prva opcija je otkljucavnje casopisa.
A za huawei id registrujes se svojim emailom i podacima da bi skidao teme.

Huawei P9 lite white

Ides na zakljucavanje ekrana i lozinke u podesavanjima i onda stil zakljucavanja-prva opcija je otkljucavnje casopisa.
A za huawei id registrujes se svojim emailom i podacima da bi skidao teme.

Huawei P9 lite white
Hvala puno na odgovoru. To za huawei id nije pre moralo cini mi se

Čemu briga oko pozadina, poskidaš slike bilo gde, uđeš u galeriju, tapneš sliku koju hoćeš i postaviš je kao pozadinu...

Ja dam probao lancere i sto sta i sve pobrisao. Nekak mi legao ovako klot fabricki super

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Čemu briga oko pozadina, poskidaš slike bilo gde, uđeš u galeriju, tapneš sliku koju hoćeš i postaviš je kao pozadinu...
Ma znam nego pominjaste magazin pa rekoh da probam i nije lose.

Meni cak legao i emui. Mislio sam nikad nece ali eto. Malo neke sitnice ali je ok.

Da i meni se bas svidja.

I meni isto. Koliko sam se naslusao da je los i sve sada posle perioda navikavanja mi je super...jedino sto me nervira sto su notifikacije u bojama aplikacija (npr gmail se vidi kao crveno bela koverta,gplay onaj njihov logo i sl) nekako sam navikao da su te ikonice crno bele kao na G3 i na drugim telefonima

The dead have highways

Meni je to bas ok. Posto me nekada ne interesuje npr Gmail samo ga sibnem u stranu jer vidim sta je po bas boji. Sve jebto stvar navike. Ja sam probao par puta Apple i jednostavno zahvalio se. Ne lezi mi i to jebto. Nenkazem da je los ali meni ne lezi,a i finansijski nisam ni blizu. EMUI mi je ok i mislim da ce posle Alcatela idola 2 p9 lite bar 2 god biti jedini koji cu koristiti ceo ugovor

Defaultnom nista ne fali osim fiokice za aplikacije. Previse mi je haoticno da stoje sve na home ekranu onako, gurnuo ih na stranu ili ne.

Fiokice? Mislis folder?

Mislim na fiokiCU, drawer, folder, nazovi ga kako hoces, dugme gde kad kliknes izadje lista aplikacija po zeljenom redosledu :D

9385c64bb95d180aeb4a32275e73d367.jpg

a58cceea1a8463025ac8b1e7f54d1344.jpg

Ovo dole u sredini je fioka, pored nje su folderi.

Ja sam organizovao po folderima i ok je

Hvala :D skinuta sa Zedge-a

Што се тиче фиоке или мени дугме (то ми остала навика од старих телефона) ту скидам капу Sony телефонима, могу да се организују по величини, по абецедном реду итд... и што је битно нису разбацане апликације. На крају мислио сам да се нећу навићи када пређем са Sony на Huawei телефон, али сад демантујем себе, човек се на све навикне.

P9 Lite

Stavis Nova launcher i uzivas. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ма ок је и овако, навикао сам се а и није исто као код Sony-a, не свиђа ми се код ових лаунчера кад притиснем home дугме он врати на старо.

P9 Lite

Pa postavis da bude default, ne vraca nista na staro. Ja Novu koristim na svakom telefonu.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

На то сам потпуно заборавио, знам да раније није хтело да ми постави као default апликацију, ни мени ни ћерки на P8 lite, а на Y6 код сина је хтело, зато сам био и одустао од Nove.

P9 Lite

Specificno je u odnosu na druge androide sto moras da udjes i manualno podesis u opcijama, inace se vraca na default home.

Kad dodje nugat bice i tih fioka :D

Ako ga ne izmene pa bude opet ovako. Mada meni ponavljam se i ovako je super. Navikao sam se

Nazad
Vrh Dno