Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Slikao je covek betu pre par stranica, ima opcija da li home screen sa fiokom ili ovakav kakav je sada.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Meni najvise tap to wake nedostaje. Kazu na xda da je opcija ostavljena i da ko je rootovan moze da je ukljuci. Da li ce je vratiti na Nougatu ko zna

The dead have highways

I meni to fali na telefonu, ne znam kome je smetalo da se ukloni. Evo doniram ovaj senzor za otiske i nek mi daju double tap :D

Double tap rules [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Bolji je senzor. Zasto pipkati i gubiti vreme. Ovako samo prislonis i otkljucas. Brze je.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ma zastarelo double tap, samo otisak samo drsko samo najbolje :D

Ko jos koristi fizicku agresiju nad ekranom da bi ga ukljucio. To se koristilo u kameno doba. Sad je 21. vek. Prislonis i otkljucas.

Ем нико други не може да ти откључа, жена, швалерка... [emoji3]

P9 Lite

Da se i ja pozalim posle sest meseca koriscenja mobilnog. Uzet sa vip mreze. Pre nekoliko minuta iz aplikacije facebook zablokirao na pet sekundi i nastavio da radi. Da li ga treba reklamirati. Da li su to prvi znaci kvarova. Sta dalje. ☺

Da se i ja pozalim posle sest meseca koriscenja mobilnog. Uzet sa vip mreze. Pre nekoliko minuta iz aplikacije facebook zablokirao na pet sekundi i nastavio da radi. Da li ga treba reklamirati. Da li su to prvi znaci kvarova. Sta dalje. ☺

Da.

Ovaj jurodivi je takav kralj, kratko jasno a tako ne shvatljivo :D
Inace desava se i na jacim telefonima da zabaguje fb do app je :D

Govoriš o Fejsbuk aplikaciji, aplikaciji razvijenoj od strane najgoreg developera čije su sve ostale aplikacije teške gluposti. Šta reći o tome kada imaju Lite verzije aplikacija kako bi mogao fejsbuk da se koristi na svim telefonima, pa čak i na jačim. To što ti je zakočilo jednom u nekoliko meseci je normalno, preteruješ za reklamiram, svakom telefonu se to dešava.

Ma znam. Malo sale nije na odmet. I dalje prezadovoljan mobilnim. ☺

Crkava tefon, pravo u servis i da im kazes da je crashovao fejs dobijes p9 u zameni.

Aaaaa, ne bih rekao iz prve da si se nasalio, ima dosta ljudi ovde na forumu koji ocekuju besprekoran rad na svim telefonima i na svim aplikacijama pa sam mislio da si i ti jedan od njih :D

Haha. Mozda i jesam jedan od njih. Jos dosta vremena ce proci kada ce na svet savrsenstvo doci. ☺

FB aplikaciju ne koristim da mi ne jede bateriju :D
Preko pretrazivaca ulazim

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

P9 daju u zameni samo za Vaskrs, moras imati instaliran pravoslavni rom i nemas brige.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pravoslavni rom hahahahahaha i umesto google assistent ide pop assistent :D

Umesto ciscenja rama on okadi malo aplikacije...

Sutra ce biti tacno nedelju dana od kada sam uzeo telefon,pa bih mogao da napisem neke utiske. Znacice nekome ko pikira ovaj telefon.

Kutija:
Bio sam lepo iznenadjen kako je telefon bio upakovan. Nije klasika kao do sada,na vrhu telefon a ispod ubaceni kablovi. Pored telefona na vrhu,ispod tri kutije,dve male,jedna velika, u svakoj se nalazi po nesto. Po meni, prijatno iznenadjenje odmah na pocetku i konacno da se to malo promeni :)

Prvi utisak:
Kada sam video telefon uzivo, bilo je samo dobro je sto nisam uzeo neki 5.5 inca telefon. Posto u odnosu na Galaxy S3, ima dosta razlike. Na prvu loptu, svideo mi se telefon, inace,beli sam odabrao. Posle zagledanja telefona, nisam imao zamerke, kao sto rekoh, sve je lepo uradjeno. Ivice se dosta razlikuju u odnosu na S3 i na to se jos navikavam. Posle zagledanja i malog koriscenja, odmah je stavljen u masku.

Koriscenje:
Posle paljenja, bilo je mnogih nekih pitanja odnosno zahteva koja su me iskreno smorila ali dobro, jednom se to desava pa se predje preko toga. Posle toga, telefon radi ekstra i kako da ne radi kada je nov :D Evo,posle nedelju dana nemam zamerku nikakvu. Sve radi tecno i bez problema.
Samo se navikavam na Huawei sistem ali mogu da kazem da sam se navikao na sve, gde je sta i tako. U pocetku je bilo malo lutanja. Iako imam veliku saku, malcice je teze koristiti jednom rukom u odnosu na S3, ali takodje kao sto sam spomenuo, imaju razlicite ivice pa je bilo privikavanja i za to koje jos traje :D

Ekran:
Rekoh da sam imao S3 i kada se uporede ta dva modela, stvarno ima razlike. Pomislis nije mnogo 0.4 inca razlike ali primetna je dosta. Ekran je dobar stvarno.

Kamera:
Nisam iskreno imao ni gde da testiram, ali bice prilika za to. Svidja mi se dosta mogucnosti koje postoje u opcijama kamere. Steta sto nema opticke stabilizacije kada se slika. Malo mi je cudna stabilizacija kada se snima video, nekako mi je malo neprirodna i podseca me na stabilizaciju koju youtube koristi.

Zvucnici:
Jaci su nego na S3 i recimo, ista melodija koja mi je bila na S3 je i ovde. Telefon je u torbici ispod jakne i cuje se bez problema u gradu, dokle je sa S3 to bilo drugacije, slabije se culo to dosta.
Mada mi se cini kao da je alarm za budjenje malo tisi nego na S3 iako mi je i tu ista melodija.

Baterija:
Vau,sjajno. Pisao sam ovde posle prvog punjenja koliko sam izvukao i sad mi je stvarno cudno sto ga punim svako drugo vece, nisam navikao na to :D To je bio i jedan od razloga sto sam izabrao P9l, upravo zbog baterije. Steta sto ne prihvata brze punjene, to bi bilo ekstra ali nesto je moralo da se izbaci za tu cenu za koju se prodaje. Tako da mi je zao na powerbanku-u tog izlaza za punjenje :D

Sve u svemu, ekstra telefon, sve pohvale.

Poslednja izmena:
Kineski androidi nemaju drawere za apps.Ne znam dal ijedan kinez ima.

Poslato sa MediaPad T1 8.0 Pro

Ima .. baš emui 5 :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ovaj jurodivi je takav kralj, kratko jasno a tako ne shvatljivo

Mrzelo me je da budem opširno sarkastičan, pa sam bio kratko sarkastičan, heh.

Kad smo kod FB aplikacija, probajte Swipe (ne Swype, to je nešto drugo). Lagana aplikacija za FB, sasvim funkcionalna i u free verziji. Eventualno Facebook Lite...oficijelna FB aplikacija je kancer.

Nazad
Vrh Dno