Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Pa da, otprilike tako.
Svako koristi kako misli da treba i to je to. Valjda nisam uvredio nekog, ako jesam nije bila namera.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja uključujem režim aviona i pogasi sve, jednostavno koji će mi mobilni dok spavam, najviše zbog samog zračenja (pogotovo 4G) jer mi telefon stoji na pola metra od glave zbog uključenog alarma. Poređenja radi, neka istrživanja su utvrdila da je potrebno sedeti na nekom Wi-FI hotspot-u godinu dana da bi se primila ista količina zračenja kao posle 20 minuta razgovora mobilnim telefonom.

P9 Lite

Pa necu sigurno da se zezam da gasim svako vece net pa da palim ujutru, koja je poenta? A i inace ga u 99% slucajeva i punim u toku noci.
A net ne gasim bas nikad.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nije to fizicki posao pa da ti bude cimanje :D samo spustis notifikacioni bar i pritisnes da upalis internet :D

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Ne kapram cemu spamovanje teme o gasenju I potrebi gasenja neta

@BogdanB, pa kao da jeste. Jedva se nateram i kabl za punjenje da ubodem. :D
Moracu neki wifi da pribavim.
Crow011, pa vidis da nema nikakvih problema pa da iskoristimo. Opusti se. ;)

Auu koja rasprava. Eto meni radi wifi non-stop i ujutru kad pogledam nekad ne potroši ni jedan % baterije, max 1% [emoji14]
Tako da što bi se cimao oko toga, on sluzi mene ne da ja titram oko njega.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ajde molim te postavi SS da vidimo da ne skine ni jedan % u toku noci. :)

Zasto bih :D

Zato sto Service mislis da ne zboris istinu :D

Pa nema teorije pa da nemas ni jednu notifikaciju. :D

Izvini samsunže :D ali toliko titranja dal ugasiti wifi data bla bla preterali ste.

Izvini gospodine samsunže, ali toliko titranja dal gasiti wifi i data u toku noci msm preterali ste :D ako hoces gasi ako neces ne moras... Sinoc mi je telefon bio na punjacu tako da na ss za sad zaboravi [emoji14] :D

Izvini gospodine samsunže, ali toliko titranja dal gasiti wifi i data u toku noci msm preterali ste :D ako hoces gasi ako neces ne moras... Sinoc mi je telefon bio na punjacu tako da na ss za sad zaboravi [emoji14] :D

Lol misio bug pa dva puta pisao :D

Ne moras odmah, kad god stignes. To nikad nisam video, bas zelim. :D

Moze da bude nov koliko hoce. :D
Ako imas notifikacije ukljucene i spavas vise od 3h nema teorije. :)

Moze da bude nov koliko hoce. :D
Ako imas notifikacije ukljucene i spavas vise od 3h nema teorije. :)

Nisam lud valjda :D bas se secam oko 2h legao sa 90% u 8h ustao i video 90% a notifikacija je bilo sto od fb sto od google.

Nemoj da citiras post iznad, vidim i ovako. :D
Nista dok ne vidimo sliku. :)

Od kako sam kupio telefon vrte mi se iste slike za magazine unlock, nije izasao ni jedan update za njih.
Jel ovo i kod ostalih slucaj? Jel treba sam da stavljam slike u taj folder ili?

Magazin unlock ima ja mislim oko 40 i kusur slikai sve lepo radi.Ne znam sta ocekujes.

Huawei P9 lite white

Meni se taj fazon 90% baterije legnem, isto toliko kad ustanem desavao samo na M4 Aqua. Na P9 Lite ne. Trosi tu oko 5%.

Od kako sam kupio telefon vrte mi se iste slike za magazine unlock, nije izasao ni jedan update za njih.
Jel ovo i kod ostalih slucaj? Jel treba sam da stavljam slike u taj folder ili?

Možeš da ubaciš koe hoćes slike, ja sam izbrisao ove što dolaze sa telefonom i ubacio svoje. Kada je zaključan telefon otključaš povučes prstom odozdo i ides na covers tu brišeš i dodaješ šta želiš.

Ovo sa baterijom noću, meni padne možda 1-2 procenta na honor 5x . To kad ne padne nijedan procenat obično briojač ne pokazuje lepo, onda uzmeš telefon ujutru i skine ti 2 procenta bukvalno za minut.

Poslednja izmena:
Pa da se update-uju slike nekad u zivotu xD kad vec ima funkciju za to. Ovako bolje lepo da pise da se ne update-uje automatski pa da skidam sam i punim folder

Pa da se update-uju slike nekad u zivotu xD kad vec ima funkciju za to. Ovako bolje lepo da pise da se ne update-uje automatski pa da skidam sam i punim folder

Ja to ne koristim:)

Slike se apdejtuju na nekih par meseci, neće to svakodnevno ako si na to mislio. Godinu ipo dana sam nosio Mate 7, i možda su se 4-5 puta slike apdejtovale u tom periodu.

NXT-L09

Prvi bagcic koji imam sa ovim telefonon je kad udjem u YT aplikaciju i pustim neki klip i zvuk je super jasan i glasan, i kad kliknem bilo gde na ekranu (recimo da bih promenio rezoluciju) zvuk se sam od sebe utisa i onda moram da pojacam do kraja.

U vezi sa ovim, desava se samo na prvom klipu koji pustim dok na sledecim klipovima se cuje uvek odlicno.

Edit: Izgleda da sam ga popravio 1 min posle ovog posta obicnim restartovanjem telefona.

Poslednja izmena:
Da li neko koristi Guglovu aplikaciju Pozadine? Primetio sam da mnoge sistemske aplikacije i UI "pobrljavi" ako se koristi ta aplikacija, odnosno da pozadina npr aplikacije Sat sada ima nekakvu pozadinu koja je izgleda slika koja označava sliku :D Ako neko razume šta hoću da kažem :D Sad ne mogu da postavim SS pa da se bolje vidi, ali u suštini izgleda kao da ne prepoznaje novopostavljenu pozadinu.

Ovo sa baterijom noću, meni padne možda 1-2 procenta na honor 5x . To kad ne padne nijedan procenat obično briojač ne pokazuje lepo, onda uzmeš telefon ujutru i skine ti 2 procenta bukvalno za minut.

Bas me ovo zanimalo, pa sam uporedio p9lite i honor5x.. p9l je skinuo 5%, ukljucen wifi,4g,gps, bt i sync 2 naloga. 5x skinuo 3%, isto samo bez bt ukljucenog..

ometam vasu raspravu pitanjem :D
da li neko zna da li je p9lite iz telenora zakljucan za mrezu? treba mi kao drugi teleofon u koji bih po potrebi ubacivao druge kartice, pa...

Nazad
Vrh Dno