Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ja sam se zato pozdravio od hajvej tastature i presao na google. Ovde sad isto ima traka koja se ne moze ugasiti, ali nisu predlozene reci koje mene uzasavaju :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja sam se zato pozdravio od hajvej tastature i presao na google. Ovde sad isto ima traka koja se ne moze ugasiti, ali nisu predlozene reci koje mene uzasavaju :D

Imas li srpsku latinicu ? :D

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

b4b5aaa085b9196a1c1da04ebc5729cd.jpg

Pogledaj sta pise preko space-a i sve ce ti biti jasno :D

Znači traka ostaje u svakom slučaju, ne mogu da verujem koji *****izam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kada smo kod tastature,ja se jos navikavam. Navikao na Samsungovu tastaturu i ovde cesto gresim,tipa kada treba da pritisnem razmak, ja pritisnem zarez. I da zapamtim gde se nalaze simboli,da ne lutam :D

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Aj i keyboard moze se naci drugi, ali sto me iritira kad stavim pozadinu a ona bude tamnija od originala.

Jel ima negde da se iskljuci opcija da kada kliknem na nesto da mi ne stvara efekat mehura. Tipa kada pritisnem back,krug ili trougao

Poslednja izmena:
Jel ima negde da se iskljuci opcija da kada kliknem na nesto da mi ne stvara efekat mehura. Tipa kada pritisnem back,krug ili trougao

Sigurno si u developer opciji ukljucio "prikazi dodire" samo iskljuci

Nije ukljucio, mislio je da kad pretisnes na neko od dugmica na Navigacionoj traci(navigation bar) se pojavi 'mehur' oko njih.

Meni ne smeta stavise mi je ok i razbija mi monotonost same trake :D
Nisam nasao nacin da iskljucim, potrazio sam sada po telefonu.

Ajd da javim kao što obećah...još uvek nisam siguran da li je do toga ali sada više nemam shell proces.

Naime u protected apps HuaweiSuite je bio ukljucen...ne znam kako jer sam ja ostavio samo Viber,WA i TT da budu protected.
Kako sam njega iskljucio shell proces je nestao a baterija posle punjenja od 100% do trenutnih 86% je pala za 13h..
Stim što sam sinoc na spavanje otišao sa 94% a jutros kada sam ustao baterija je bila na 89%,znači nekih 5% preko noći u standby što mislim da je opet mnogo...

Pisao sam i Huawei podršci oni mi napisaše da nosim telefon da se zameni baterija...

Videću na dalje kako će biti...

Prilozi

• Screenshot_2016-12-28-08-49-06.png
    Screenshot_2016-12-28-08-49-06.png
    81.1 KB · Pregleda: 136
  • Screenshot_2016-12-28-08-49-18.png
    Screenshot_2016-12-28-08-49-18.png
    156.1 KB · Pregleda: 143
  • Screenshot_2016-12-28-08-50-19.png
    Screenshot_2016-12-28-08-50-19.png
    182.4 KB · Pregleda: 123
  • Screenshot_2016-12-28-08-50-44.png
    Screenshot_2016-12-28-08-50-44.png
    168.5 KB · Pregleda: 128
Zasto menjanje baterije ako softwer zeza. Gde je taj shel proces ja ga ne vidim?

5% za noc je skroz u redu.
Ma kakva zamena baterije.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zasto menjanje baterije ako softwer zeza. Gde je taj shel proces ja ga ne vidim?

Imaš na nekom od mojih prethodnih screenova taj shell proces.
Sada ga nemam,nestao je kada sam izbacio ovaj Huawei iz protected apps...

Šta znam....neko je pričao da mu troši 1-3% za noć u standby...pri tome gore na jednom SSu se vidi da imam jedan duži "wake" a ekran je bio ugašen...

Što se zamene baterije tiče nisam očekivao takav odgovor uopšte...čak sam se i nasmejao.
Uglavnom njima u servisima je rešenje da odmah menjaju bateriju ako nešto ne valja.
I na G3 su mi menjali bateriju a ploča crkla pa sam morao da se ganjam sa njima po servisu da urade posao kako treba

Ma nije do baterije sigurno.

Ma pusti to, nemoj da se cimas i da ti otvaraju nov telefon bez potrebe.
5% je skroz ok, sve ispod 1%/h je odlicno.

@Crow

Tako sada stoji i kod mene kada udjem u shell...
Videću sada kada budem za praznike kući da opet stavim huawei suite u protected apps da vidim da li je zbog toga...

Ako nema puno budjenja od notifikacija, to i nije normalno, a ako pak ima onda je nekih 2-3% okej. Naravno govorimo o skoro idealnim uslovima (dobar wifi signal i dobar signal mreze).

Pa pretpostavljam da ima notifikacije, kao i vecina. Meni skida 5-6, neksd i vise.
A to 2-3 jedino u slucaju kao sto si rekao, ruter podesen u potpunosti i mnogo dobar signal mreze.

Sta ce vam wifi kada spavate?

Pa da ne nagrne milion notifikacija ujutru. A i ne gasim nikad mobilni net pa mi isto dodje.

Sta ce ti mobilni net dok spavas? Da ne nagrnu notifikacije odjednom?

Pa necu sigurno da se zezam da gasim svako vece net pa da palim ujutru, koja je poenta? A i inace ga u 99% slucajeva i punim u toku noci.
A net ne gasim bas nikad.

Pa pretpostavljam da ima notifikacije, kao i vecina. Meni skida 5-6, neksd i vise.
A to 2-3 jedino u slucaju kao sto si rekao, ruter podesen u potpunosti i mnogo dobar signal mreze.

To je dosta... Za koliko sati 6-7? Eno proday kacio logove, za 6 sati na wifi skinuo 3%, 0.5% po satu, sasvim korektno.

Pa ne razumem sto bi bilo upaljeno, meni nema nikakve poente.
Ako je nesto hitno nekom ko je tebi vazan, taj ima broj pa ce da zove.
Net i wifi preko noci ne donose nista, samo trose bateriju i podatke za dzabe.
Ja gasim wifi na ruteru svako vece, gasim wifi na telefonu i gasim mrezni net. Ovo za ruter gasim iz svojih razloga, a ovo ostalo bih gasio u svakom slucaju jer se ukljucuje klikom na dugme i, po meni, nema potrebe da stoji ukljuceno dok spavas.

Kako ti nije cimanje ?
Predviđeno je da se ne gasi ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Tebi nema, nama ima. End of story.

Nazad
Vrh Dno