Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Sa performance podesavanjem mi ne usporava telefon na oko 20%.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Evo vam razlika izmedju smart i perfomance....nekih 10tak minuta u trajanju

Screenshot_2016-12-24-09-18-28.png

The dead have highways

Meni je jaka fora ovo sto displej radi i sa rukavicama. Pogotovo sad zimi javljanje napolju i baratanje aparatom :)

Jel koristite neki antivirus na ovom telefonu?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Nema potrebe za njim ni na jednom telefonu.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Lik je opasan Apple fanboy i ne treba ga uzimati za ozbiljno. Manje vise ostalo ali izjava da je Nexus dobro optimizovan za Android je samo pokazatelj koliki je bot. Isti taj Nexus bolje radi od iP7 gde frejmovi dropuju samo tako.

Lik je opasan Apple fanboy i ne treba ga uzimati za ozbiljno. Manje vise ostalo ali izjava da je Nexus dobro optimizovan za Android je samo pokazatelj koliki je bot. Isti taj Nexus bolje radi od iP7 gde frejmovi dropuju samo tako.

Lik ili Likusa?? [emoji33]

Ko god lupetanje. I ja sam kratko cackao iphone 6s plus i nisam bas se odusevio i nista.

Te price da iP ne laguje ne piju vodu. Laguje jos kako. Plus sad ovi problemi sa baterijama, za izbegavanje uredjaji.

100k za telefon? Ma vazi

Svi su poceli da preteruju. Pa pogledaj koliko je Mate9 Porsche edicija, 1400e. Van pameti.

Da, jako preteruju sad svi. Više se ne trkaju ko će turiti jači hardver već ko će lupiti veću cenu. :d

A ovo za bloat... srsly? ***, još sam uzeo telefon preko operatera i osim Vip-ove teme i aplikacije za skidanje igrica ništa drugo nije bilo, a čak i to može da se obriše iz telefona. :)

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Ne bih o ukusima. Sad se trenutno nerviram. Rekoh ajd da flesujem TWRP,i sad se motam kao macka oko slanine da se ulogujem na Huawai da dobijem kod, i ne da nemam pojma nego me vrti kao budalu ....jos sajt na Kineskom. Strasno

Dok god bude ovaca, radice tako. Das 1400e za telefon koji pritom i nije najbolji na trzistu.
Ko misli da je bloatovan neka uzme neki Samsung. :D

Ma ok je sve to ,nego kako da dobije unlock kod za bootloader :D

I ja ga držim na Performance. Neko je merio razliku u nekom testu i razlika u trajanju baterije je zanemar5iva. Ali, dok je bio na Smart nisam primećivao da obara performanse kad se otprazni baterija...

Ima li neki widqet za prebacivanje izmedju ove tri opcije? ....performance-smart-ultra...

U precicama ima samo za ukljuciti-iskljuciti ULTRA....

E to nisam ispratio. :D
Samo nemoj da otkaze switch kao iP-u sto ima obicaj. :D

Telefon jako brzo i fluidno radi, ima na youtube poredjenje iphone 6s vs p9 lite. Po razlici u ceni, 6s bi trebalo da ga ostavi daleko iza sebe sto nije slucaj definitivno.

A od defaultnih aplikacija sam disable-ovao Google Chrome,hangouts,HiCare,Gmail,Weather i jos par aplikacija koje su meni nepotrebne.
Telefon se na oglasima prodaje za 180e sa racunom i garancijom od 2god sto je dzabe.

Za mene je ovo telefon is vise klase, Fhd ekran, metalni krajevi, bas lep izgled, apsolutno fluidan rad, dobre kamere i prednja i zadnja(sto se tice kamera nisam previse zahtevan).
Svaku potrebu koju imam sa telefonom p9l je ispunio :D

Stigao telefon,3gb :D

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Koja ludnica. Upem jedno posle 6 sati i sad Please make sure the verification code and model number are correct. If your device has multiple IMEIs or MEIDs, please try another IMEI or MEID. Sve ukucano kako treba li ne mrda. Obozovam ovo

Ljudi konstantno mešaju bloat sa skinom, najverovatnije posledica Samsunga i njihovog starog TW. Ne može bloat da uspori telefon, osim ako je neka aplikacija koja je konstantno uključena, ali to je retko kada. Skin je taj koji usporava i loša optimizovanost, ne znam kakav je sad TW po tom pitanju, ali je stari katastrofa, i ona bolna tačka da posle mesec dva telefon počne da koči i nema drugog rešenja osim fabričkog resetovanja. Ovaj Huaweiov bloat je minimalan, neke aplikacije su korisne, neke ne i te jednostavno disable-ujes. Nijedna ne koči telefon.
Evo ja koji dolazim sa čistog android, Nexus 5 2 godine, mogu samo da pohvalim telefon. Iskreno sam se plašio kada sam uzimao telefon jer je tu ona činjenica da kada proizvođači rade lakšu verziju flegsipa mahom je to daleko lošiji telefon, po materijalu, specifikacijama, veličini i svemu ostalom. Još kada je bilo objavljeno prošle godine da Huawei radi jedan od Nexusa prvi sam uskočio i žalio se jer u tom trenutku sam mislio o Huawei kao proizvođaču koji radi prosečne telefone, nešto u rangu Alcatela. I tada me je neko ubeđivao da nisam u pravu. I tako je i ispalo sada. To me je jedino držalo i ljuljalo moju odluku da li da uzmem ovaj telefon jer sam mislio da je neki prosečan telefon jer je to ipak lite verzija flegsipa. Ali eto, možda još uvek rano, ali dva dana korišćenja i telefon radi prilično fluidno bez ikakvih štucanja (osim default tastature koja se izgleda sporo učitava kada treba da se kuca nešto), baterija je fantastična i najveća prednost koju sam dobio u odnosu na N5. Kamera treba još da se testira ali ja sam zadovoljan, ipak je povećanje sa 8 na 13MP. UI još za navikavanje, ali nije nikakva mana, ima dosta lepih strana.
Sve u svemu, telefon vredi i ta priča da bloat usporava telefon je čista glupost. Sve zavisi od UI i koliko je dobro urađen i optimizovan.

Nazad
Vrh Dno