I naravno ostani bez garancijeAko već uzimaš u servisu, svakako uzmi bolji model - 3GB varijantu, pod uslovom da je imaju.
U takvom servisu nema garancije nema ugovora niti bilo sta tako da gubi mnogoČovek je napisao da uzima u lokalnom servisu. Ako je već tako odlučio, bolje da u tom servisu uzme 3GB verziju nego 2GB - u oba slučaja ima fiktivnu garanciju, pa što da ne uzme bolji model? To je moja logika.
Ako uzme uređaj preko KP kupljen u Vipu (ili kod drugog operatera) ima 2god. garancije uz fiskalni. Nemoj pogrešno savetovati ljude.u oba slučaja ima fiktivnu garanciju, pa što da ne uzme bolji model? To je moja logika.
uspeo da instaliram taj b161 jedino mi nije c432 neko onaj c900 al uglavnom nema vise tog ITA
hvala na savetu
Pa ništa nije pogrešno - ja nisam savetovao čoveka da kupi u servisu. Bio sam vrlo jasan - ako već kupuje u nekom šlb servisu, bez prave garancije, bolje da uzme 3GB bez garancije nego 2GB bez garancije.Ako uzme uređaj preko KP kupljen u Vipu (ili kod drugog operatera) ima 2god. garancije uz fiskalni. Nemoj pogrešno savetovati ljude.
Godinu dana njihove garancije. Znači poprave ti sitne stvari, ako je nešto veće (displej npr.) plaćaš popravku, a ako se ne može popraviti na zamenu uređaja zaboravi.Koliko je sigurno uzeti preko oglasa? Kazem zato sto je mom drugaru stigao paket u kojem je bio skart kabl,a telefona nije bilo
Prevaranata ima,i to je problem. U servisu imam godinu dana garanciju.
Koliko je sigurno uzeti preko oglasa? Kazem zato sto je mom drugaru stigao paket u kojem je bio skart kabl,a telefona nije bilo
Prevaranata ima,i to je problem. U servisu imam godinu dana garanciju.
Mislim da sam ti ja jedini konkretno odgovorio - bolji model je od 3GB svakako. I naravno da dodatni RAM ne troši bateriju.Hvala na savetima za kupovinu ali dosao sam sa pitanjem 2 vs. 3gb, da li trosi vise baterije a zavrsili smo sa drugom pričom
Dobro veče svim forumašima i vlasnicima P9 Lite-a.
Vlasnik sam ovog telefona već par dana i ima jedno pitanje za iskusnije korisnike ovog Branda: - Šta se dobija otvaranjem Huawei ID naloga?
Pozdrav.
Ne zezaj, niko ti displej ne popravlja, sem ako nije serijska greska (a i takve su nasi servisi zvanicni znali da ispale po APP metodu + stalni "tragovi vode").
Ako ne znaš razliku između ova dva, nema šta da razgovaramo više. Budi malo manje drzak i bezobrazan, a malo više čitaj šta je napisano i uključi mozak u procesu.Jedno je pucanje ekrana, drugo je kvar.
Ljudi imam pitanje za sve vas. Jos uvek sam na verziji b131 i ne stize mi update. Ima li neki nacin da ga skinem a da bude sto se kaze sigurno. Onaj firmware finder mi ne pronalazi update. Ako neko posecuje mobilni svet pisao sam i tamo
Drzak je onaj ko prica bez iskustva. Ja imam iskustva.@alfaunits
Ako ne znaš razliku između ova dva, nema šta da razgovaramo više. Budi malo manje drzak i bezobrazan, a malo više čitaj šta je napisano i uključi mozak u procesu.
Citirani tekst je sa drugog foruma i još ljudi ima ovakva iskustva, ali se uvek nađe neko da soli pamet. :dEvo da i ja kazem svoje iskustvo u vezi garancije .. imao sam problem sa mate 7 , da odma napomenem da nisam prvi vlasnik telefona nego drugi ... telefon sam kupio od momka koji ga je kupio u mts dobio sam mts garnciju sa 2 pecata i sve uredno popunjeno od imei broja datuma kupovine mesta kupovine itd ... Roaming electronics .... Odneo sam telefon u ovlasceni servis Mobis na Novom Beogradu posle nekog vremena su mi javili da telefon ne moze da se popravi i da je telefon zamenjen za nov mate 7 ... pokupio sam telefon u servisu nov sa fabrickim folijama sa novim Imei brojem i papirom na kome pise da je prilikom pregleda i testiranja telefona navedena nesaobraznost uocena i da je prema istrukcijama proizvodjaca uredjaj zamenjen za novi mate 7 i pise novi imei broj ... tako da ona prica od gore pada u vodu sto su neki clanovi pisali da telefon moze da preuzme samo vlasnih , i ako ne moze servis da ga popravi da ga menja operater onda a ne servis , meni je upravo servis promenio nov telefon ... preuzeo sam telefon niti me je ko sta pitao , samo uzeli garanciju i zvali me da pokupim nov telefon , toliko o tome .. to je bar sto se tice mog iskustva , a pricao sam sa jos ljudi kojima se to isto desilo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari