Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

b2f4009f1962c543a7c1a29297414d9d.jpg

1 dan 23sata. Bez nekakvih cackanja stelovanja sta ti ja znam.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Postavke za baterije sekcija hardwer pa display

c7315bdf15f69187f183e4b86271fefb.jpg

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Tako je kod mene

Да, зато што је на српском, као и код мене.

P9 Lite

e9851c2736f19209d1ae595781bc68dd.jpg

Napunjen pre nekih 26h, prekjuce ga uzeo.. za sada samo reci hvale..

Ljudi nemojte citirati ceo post sa slikama.Mnogo je nepregledan forum i ruzno izgleda.

Ok

Verovatno ima veze sto je nov fon,ali primetio sam da sporije trosi bateriju i na mobilnom netu od Sony Z5 i 5X.
Za sada jedinu pravu manu i to bas smatram za manu je sto se telefon puni mnogo dugo,oko 3 i po sata minimum.

Huawei P9 Lite White

Pa naravno da ce medium segment telefon trositi manje od high-end (Z5/S7/5X..).

Ganjati telefon sa 3gb rama? Da li to mozda vise trosi bateriju ili ne? Mozda je pitanje glupo :D

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Ganjati telefon sa 3gb rama? Da li to mozda vise trosi bateriju ili ne? Mozda je pitanje glupo :D

Dođe ti na isto. :)
Ja ne preporučujem nabavku verzije sa 3GB samo zato što ga nema kod nas zvanično i ne možeš ga nabaviti sa validnom garancijom. :)

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Mislio sam da odem neki dan do servisa da vidim kakva je tu cena I ako ga ima uopste, pa ako ima 3gb verzija da znam sta da se radi. Da li on da se uzima umesto 2gb

Nase garancije okaci macku o rep, jer ni za brisanje 'hinda nisu :) ('hind=behind :))

Nase garancije okaci macku o rep, jer ni za brisanje 'hinda nisu :) ('hind=behind :))
Garancije priznaj ja sam par puta slao telefone na servis i uvek priznata garancija tako da ne pricaj prazne i ne proverene price

Srećom nije mi često trebala, ali svaki put sve prošlo bez problema. Evo sad skoro sam baš pisao da je sestra reklamirala telefon jer mu nije radila vibracija. U roku od par dana dobila nov telefon.

evo i ja od danas vlasnik ovog telefona :) moze li mala pomoc
imam verziju vns-l31itac555b160 to je valjda nesto za italijansko trziste....e sad moze li se odraditi tj ubaciti u njega npr Firmware VNS-L31C432B161
probao sam sa verzijom b130, napravio folder dload na sd kartici i prebacio UPDATE.APP fajl u njega,ali kad pokrenem upgrade on mi javi na 5% da ne podrzava

Srećom nije mi često trebala, ali svaki put sve prošlo bez problema. Evo sad skoro sam baš pisao da je sestra reklamirala telefon jer mu nije radila vibracija. U roku od par dana dobila nov telefon.

Slazem se sa tobom potpuno

probao sam sa verzijom b130, napravio folder dload na sd kartici i prebacio UPDATE.APP fajl u njega,ali kad pokrenem upgrade on mi javi na 5% da ne podrzava
Zašto u rikverc? Probaj sa B161. :)

Evo i ja da ostavim neke kratke utiske posle jednog dana korišćenja.
Baterija - Na lumiji je trajala od recimo ako ga stavim na punjenje oko 11 uvece tacno bi mi trajala do 11 uvece sledeceg dana. Juce sam P9l stavio u 6 uvece a danas u 20:40 39%.
Ekran - Sve pohvale.
Zvuk - Uzivam u slusanju, bas kvalitetan zvuk ima.
Kamera - Ok je, nisam nesto zahtevan oko toga.
Performanse - Nisam stigao toliko da igram, kompletan rad sajtova i uopste telefona za 10.
Nisam ubacivao nikakve updejte, dok se jos malo ne upoznam sa telefonom.

Nije nista preko operatera,imam dobar servis kod mene pa tu.

Nazad
Vrh Dno