Gde gledate to?![]()
1 dan 23sata. Bez nekakvih cackanja stelovanja sta ti ja znam.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Mislio sam na vremeДа, зато што је на српском, као и код мене.
P9 Lite
Cuj 5x high-endPa naravno da ce medium segment telefon trositi manje od high-end (Z5/S7/5X..).
Dođe ti na isto.Ganjati telefon sa 3gb rama? Da li to mozda vise trosi bateriju ili ne? Mozda je pitanje glupo
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Garancije priznaj ja sam par puta slao telefone na servis i uvek priznata garancija tako da ne pricaj prazne i ne proverene priceNase garancije okaci macku o rep, jer ni za brisanje 'hinda nisu('hind=behind
)
Slazem se sa tobom potpunoSrećom nije mi često trebala, ali svaki put sve prošlo bez problema. Evo sad skoro sam baš pisao da je sestra reklamirala telefon jer mu nije radila vibracija. U roku od par dana dobila nov telefon.
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
Zašto u rikverc? Probaj sa B161.probao sam sa verzijom b130, napravio folder dload na sd kartici i prebacio UPDATE.APP fajl u njega,ali kad pokrenem upgrade on mi javi na 5% da ne podrzava
Zašto u rikverc? Probaj sa B161.
Ako ideš na sigurno, 2GB iz Vipa.pa sta onda raditi,2 ili 3 gb gledati?
uspeo da instaliram taj b161 jedino mi nije c432 neko onaj c900 al uglavnom nema vise tog ITAZašto u rikverc? Probaj sa B161.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari