Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Isprobano je sa 5V 2A punjačem, nije mogao da povuče više od 1A. Pošto ne podržava brzo punjenje, ni veći napon od 9V mu neće pomoći.

Pomoc!

Juce sam punio telefon sa punjacem od Xiaomi RN3,punjenje od 6% do 100% je trajalo nekih 2h:40min,tako da jaci punjac radi posao...:)

Druze razmisljam se izmedju rn3 pro i p9lite pa ajde molim te reci mi tvoje misljenje i prednosti i mane jednog i drugog. Hvala

Predji u RN3 Pro thread, ima dosta korisnih informacija, kreni redom od prve-do poslednje strane :D
Ovako ti niko ne moze reći šta tebi treba.

Predji u RN3 Pro thread, ima dosta korisnih informacija, kreni redom od prve-do poslednje strane :D
Ovako ti niko ne moze reći šta tebi treba.

Pratim druze sve i imao sam do skoro rn2 tako da mi xiaomi nije stran.Zanima me misljenje nekog ko je koristio oba uredjaja u smislu poredjenje ekrana, kamere, brzine rada, osecaj u ruci i sl. Nisam nigde uspeo da nadjem da je neko pravio poredjenje modela a eto meni su oba interesantna.

Druze razmisljam se izmedju rn3 pro i p9lite pa ajde molim te reci mi tvoje misljenje i prednosti i mane jednog i drugog. Hvala
Ja sam imao obicnu verziju RN3,sa MTK i 16/2 gb....prednost P9L u odnosu na RN3 su kamera,i bolji displej i mogucnost da ubacis sd karticu. E sad,sto se tice brzine u radu,moj neki subhektivni osecaj je da mooooozda RN3 radi za dlaku brze,ali bukvalno za dlaku,i to je to. Ono za cime tugujem i na sta se navikavam je manji displej,*** navikao sam se na 5'5", a ovde je i ovih 5,2" osakaceno sa navigacionim tasterima povremeno....sta znam,da se zeni nije pokvario njen fon,nebih ni menjao RN3,bio sam stvarno prezadovoljan telefonom. Ako imas negde priliku,probaj oba,pa vidi sta ti odgovara,nista drugo ti nemogu reci
Ako ti je kamera presudna-onda idi na P9L,a ako hoces komotan 5,5" displej-onda RN3. I da,ako dosta koristis fon napolju,opet je tu displej dosta bolji na P9L...Jos jedna stvar,RN3 nije bas "***** friendly" fon,ono tipa pali i vozi,ima dosta da se ispodesava nekih sitnica po sistemu da sve sljaka kako treba,ali zato kad ga namestis-to je to. Msm,da nebude zabune,prezadovoljan sam ja sa P9L,i zadrzacu ga definitivno.

Poslednja izmena:
Prednosti RN3 su velicina ekrana, alu izrada, dual sim, bolja podrska zajednice.
Prednosti P9L kamera, Android 6.0, ekran.
Baterija dobra na oba, nijanse odlucuju...brzina i fluidnost na oba dobra...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Hvala gospodo na brzom i detaljnom odgovoru. Uvek volim da cujem misljenje nekog ko je u praksi koristio oba uredjaja.

Ukoliko si na Telenor mreži, čisto da znaš da na RN3 neće raditi 4G na 800MHz, koji Telenor već forsira.

Isprobano je sa 5V 2A punjačem, nije mogao da povuče više od 1A. Pošto ne podržava brzo punjenje, ni veći napon od 9V mu neće pomoći.

Znam, nisi jedini koji je probao, poenta (bar po onom threadu) je u punjaču - navodno baš taj Huaweijev puni brže. Nikako da se nakanim da ga naručim i isprobam, a rešio sam...for science!

Pratim druze sve i imao sam do skoro rn2 tako da mi xiaomi nije stran.Zanima me misljenje nekog ko je koristio oba uredjaja u smislu poredjenje ekrana, kamere, brzine rada, osecaj u ruci i sl. Nisam nigde uspeo da nadjem da je neko pravio poredjenje modela a eto meni su oba interesantna.

Jasno.
Nisi se lepo bio odrazio ;)

uploadfromtaptalk1469650921188.png
Baterija odlicna,sinoc napunjen,osvetljenje na nekih 40%,uglavnom na wifi,ostalo jos 30%....

Za sada imam dva problema sa ovim telefonom.

1. Viber i whatsapp kao da ne sinhronizuje u pozadini tek kad otkljucam telefon i upalim aplikaciju tek onda stizu poruke, ali i to nije bas uvek slucaj ali uglavnom to ne radi. Nisam pravio razliku ali mislim da se uglavnom desava kada je na 3g.

2. Sat na widgetu se ne refresuje uvek. Uglavnom stoji neko levo vreme al ne mogu da skontam sistem kad se promeni da prikazuje tacno vreme.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jesi probao da te aplikacije stavis da ih sistem ne gasi po gasenju ekrana? EMUI ima tu opciju u power manageru, isto bi trebalo da vazi i za widget

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Normalno. Cim te neke osnovne stvari nisu pomenute (prijem signala, jacina WiFi-a, kvalitet zvuka tokom razgovora i slicno), znaci da su standardnog kvaliteta. Nisam primetio da je zvuk preslab, a dosta sam telefonirao tih dana.

Kod mene takodje normalno se cuje zvuk iz sluske....

Ma jeste normalan. Nije toliko los. Cak se desava da zavisno koga zovem na koju mrezu zvuk bude i bolji ili losiji. Na viberu dok pricam ekstra se cuje. Moguce da zavisi i do mreze. Samo sam poredio sa lumiu 735 kojoj je stojalo na 6 za jacinu i imala je citsocu u slusalici.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Pa zvanicnu verziju tesko da ce dobiti pre.

Sent from my D6503

Kako se cuo na tvom modelu zvuk dok si pricao sa nekim? Kod mene skoro na maksimum pojacano i opet nekako nije cist zvuk dok pricam sa nekim. Korektan test i opis.

Imaš opciju da boostuješ zvuk kad ti zoveš.
Čim tapneš da zoveš nekoga (pre nego što počne da zvoni) klikni brzo par puta Vol+ i ispisaće ti dole na ekranu „Loud voice mode on“. Razlika je veoma primetna. ;)

Imaš opciju da boostuješ zvuk kad ti zoveš.
Čim tapneš da zoveš nekoga (pre nego što počne da zvoni) klikni brzo par puta Vol+ i ispisaće ti dole na ekranu „Loud voice mode on“. Razlika je veoma primetna. ;)
Hvala ti. Dobra fora.

Sve mi popaljeno al i dalje notifikacije stizu tek kad se upali ekran :(

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Zakljucaj app u memoriji.U recent apps povuci app na dole dok se ne pojavi katanac...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Viber nece ni na nexus 5x... Kad je telefon u deep sleep tek kad se otkljuca stizu obavestenja... Mozda je do Vibera?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nije do Vibera. Na S2 i Nexus 4 stizu najnormalnije notifikacije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni sve najnormalnije stize od notifikacija...

Nazad
Vrh Dno