- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Isprobano je sa 5V 2A punjačem, nije mogao da povuče više od 1A. Pošto ne podržava brzo punjenje, ni veći napon od 9V mu neće pomoći.
Juce sam punio telefon sa punjacem od Xiaomi RN3,punjenje od 6% do 100% je trajalo nekih 2h:40min,tako da jaci punjac radi posao...![]()
Predji u RN3 Pro thread, ima dosta korisnih informacija, kreni redom od prve-do poslednje strane
Ovako ti niko ne moze reći šta tebi treba.
Ja sam imao obicnu verziju RN3,sa MTK i 16/2 gb....prednost P9L u odnosu na RN3 su kamera,i bolji displej i mogucnost da ubacis sd karticu. E sad,sto se tice brzine u radu,moj neki subhektivni osecaj je da mooooozda RN3 radi za dlaku brze,ali bukvalno za dlaku,i to je to. Ono za cime tugujem i na sta se navikavam je manji displej,*** navikao sam se na 5'5", a ovde je i ovih 5,2" osakaceno sa navigacionim tasterima povremeno....sta znam,da se zeni nije pokvario njen fon,nebih ni menjao RN3,bio sam stvarno prezadovoljan telefonom. Ako imas negde priliku,probaj oba,pa vidi sta ti odgovara,nista drugo ti nemogu reciDruze razmisljam se izmedju rn3 pro i p9lite pa ajde molim te reci mi tvoje misljenje i prednosti i mane jednog i drugog. Hvala
Isprobano je sa 5V 2A punjačem, nije mogao da povuče više od 1A. Pošto ne podržava brzo punjenje, ni veći napon od 9V mu neće pomoći.
Pratim druze sve i imao sam do skoro rn2 tako da mi xiaomi nije stran.Zanima me misljenje nekog ko je koristio oba uredjaja u smislu poredjenje ekrana, kamere, brzine rada, osecaj u ruci i sl. Nisam nigde uspeo da nadjem da je neko pravio poredjenje modela a eto meni su oba interesantna.
Kako se cuo na tvom modelu zvuk dok si pricao sa nekim? Kod mene skoro na maksimum pojacano i opet nekako nije cist zvuk dok pricam sa nekim. Korektan test i opis.Prijatelji, izvol'te.
http://www.benchmark.rs/artikal/test_huawei_p9_lite-4162/1
Naglasio bih da je druzenje sa P9 Lite bilo zaista prijatno iskustvo.![]()
Imaš opciju da boostuješ zvuk kad ti zoveš.Kako se cuo na tvom modelu zvuk dok si pricao sa nekim? Kod mene skoro na maksimum pojacano i opet nekako nije cist zvuk dok pricam sa nekim. Korektan test i opis.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Hvala ti. Dobra fora.Imaš opciju da boostuješ zvuk kad ti zoveš.
Čim tapneš da zoveš nekoga (pre nego što počne da zvoni) klikni brzo par puta Vol+ i ispisaće ti dole na ekranu „Loud voice mode on“. Razlika je veoma primetna.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari