Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Za Viber i Whats App da bi stizale notifikacije treba ukljuciti u protected apps
Za Huawei - Phone Manager/Battery manager/Protected apps

Za Viber i Whats App da bi stizale notifikacije treba ukljuciti u protected apps
Za Huawei - Phone Manager/Battery manager/Protected apps
Vec sam poslao ovo kao Dejan ali nisam bio ulogovan.
Pozdrav

uploadfromtaptalk1469743654978.png
Podesiti ovako recimo...

Ups,vidim da su vec ljudi dali resenje...

Imam telefon nedelju dana i za sada prezadovoljan. Pre svega optimizacijom i izgledom. Ali videcemo za godinu, godinu i po kako ce da sljaka nadam se isto kao i sada... Presao sa Nokie 730 na P9 Lite zbog aplikacija... Kinezi dominiraju kada je u pitanju ulozeno i dobijeno :D

Drustvo,p9 lite ili huawei g8?Ima li p9 lite ois i gorila glass?Negde pise da ima,negde da nema....Inace,procackao sam ga juce u vipu,super telefonce

Nema OIS, nema dual-LED flash, nema GG...

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Prelomio i narucio p9 lite, sutra stize, smorio me lg g3 sa baterijom, restartima i slabim signalom.

Ufff... Sa G3 na P9 lite... Znam da je G3 problematičan model u određenim serijama, ali ipak je generalno bolji uređaj od P9 lite. :)
Aj' pa valjda će ti biti ok. Srećno sa novim telefonom, da te služi što bolje dok ga ne zameniš još boljim. ;)

Ja sam presao sa g3 isto. Nisam se pokajao, malo mi smeta velicina ekrana, navikao sam na veci zbog vecih prstiju ali nije mi toliko zasmetalo.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Odradio sam wipe cash partition i mobilni je poleteo. Mada nije nesto ni usporio. Posle mesec ipo dana koriscenja. To sam slucajno provalio kada sam na huawei g620 to uradio. Citao na google i probao. Oslobadja dosta ram memoriju ili mi se cini.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Koliki je skok sa xperia z na p9 lite?
Jel ce biti uaau ili je tu negde...

sony xperia z

Nece biti bas auuu ali ce biti na bolje sigurno.

Koliki je skok sa xperia z na p9 lite?
Jel ce biti uaau ili je tu negde...

sony xperia z
Sa Z je najbolji/najisplativiji prelazak na Z2/Z3.

Bolji je P9l od matore XZ naravno ali je logicniji apgrejd koji sam naveo iznad.

E sad ako moras da uzmes kod operatera onda P9l.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
A i dosadio mi je sonijev izgled i software

sony xperia z

Nikakav wow efekat nemoj da ocekujes. Jeste bolji ali nista sto bi izazvalo odusevljenje.
Ako mozes da iskombinujes za 5x, to bi ti bio najbolji izbor (posto kazes da se smorio Sony softver i izgled).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozda je coveku bitna i garancija.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Dvoumim se izmedju p9 lite (vip paket nova 4 doplata 8k din ,naravno garancija 2 god)i xiaomi redmi note 3pro 32 gb (ali na rate),e sad citam po forumima za ovaj "ja sam ga flasnuo da bi bilo bolje ovo ili ono " ....ama necu niata da diram...hocu da ga ukljucim i cao...eventualno fabricki update

sony xperia z

Nikakav wow efekat nemoj da ocekujes. Jeste bolji ali nista sto bi izazvalo odusevljenje.
Ako mozes da iskombinujes za 5x, to bi ti bio najbolji izbor (posto kazes da se smorio Sony softver i izgled).

Mislis honor 5x ili nexus 5x?

sony xperia z

Ja sam zadovoljan sa RN3Pro. Global ROM imaju svi, ne treba flash na custom ROM. Ako ti veća dijagonala + 32GB ne znači, Uzmi P9Lite, ima bolju kameru. Imao sam istu dilemu, sada je više nemam .

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kad naviknes na jedno, svaka promena je dobro dosla.

Na Nexus. Najbolji izbor u tom rangu sigurno.

U kom rangu? Možda ako ga uzimaš bez garancije i računa može biti u cenovnom rangu sa P9 lite. Ovako je skoro duplo skuplji. :)

Dvoumim se izmedju p9 lite (vip paket nova 4 doplata 8k din ,naravno garancija 2 god)i xiaomi redmi note 3pro 32 gb (ali na rate),e sad citam po forumima za ovaj "ja sam ga flasnuo da bi bilo bolje ovo ili ono " ....ama necu niata da diram...hocu da ga ukljucim i cao...eventualno fabricki update

sony xperia z

Naruci on-line I imas jos 3k popusta

Gde vi to gledate cenu 5x pa je duplo skuplji? Na KP kod "Madjara" je ~230e a dobija se garancija.

Nexus 7

Garancija od godinu dana ili 6 meseci. Za p9 lite je 2 god.

I to garancija opet kod prodavca...znaci odneses telefon na rec kod njega i cekas da te pozove i kaze popravljeno ili ne...sve na rec

sony xperia z

Sta to pricate?! Najprodavaniji brend mobitela u Kini je Xiaomi i to svi svetski forumi i vesti tvrde!!

Nazad
Vrh Dno