U Temerinu sam, veruj mi nikakva podesavanja nemam za ustedu baterije, radi mi na 3g koji se cesto gubi, sve je popaljeno moguce i opet izgura sigurno 5 sati SOT-a u 2 dana, ako ga bas jasim onda mi izdrzi ceo dan, stim da mi navece ostane nekih 20% pred spavanje.U kom si mestu? Vidim da u polju network signal ima mnogo žutih i naradžastih polja koji pokazuju loš signal. Da je bolji, bila bi i bolja baterija.
To usporavanje nema veze sa androidom nego bas sa uredjajem. Ni jedan moj telefon se nikada nije usporio i imao takve simptome. Jednostavno je telefon midrange i to se desava na slabijim telefonima.
'Nijedan' se piše spojeno.
@gorantz, kupiš G Flex 2,bez garancije i nećeš imati te probleme koje imaš na P9 Lite.
![]()
Naravno da se piše odvojeno.Pise se odvojeni.
Sta ce jadan forum mu je jedina paznja![]()
Jel lovi ta macka ista ili samo pozira ?![]()
Ne znam,nikad ne koristim stock na nexusu,uvek mi fali po koja opcija. . .Postavljao je Vojkan SS-ove u 5x temi kakvo je stanje posle 10-ak dana na stock romu. Vrlo lose je bilo, ne znam jesu li sredili mozda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
^ +1 Telefon je ograničen i ne može da povuče više od 1A. Ne znači ništa punjač jači od fabričkog. Testirano i izmereno.![]()
Može malo preciznije, šta konkretno želiš da uradiš? Meni ne zvecka ništa, utegnut je k'o bombona...
Naleteo sam na temu o brzim punjačima za P9 na XDA (iz nekog razloga, P9 Lite još nema posebni podforum). Pošto se i P9 puni sporo kao i Lite, verujem da bi bilo od pomoći i za Lite:
http://forum.xda-developers.com/p9/how-to/charger-huawei-p9-t3373037
Koliko sam skontao, ovaj punjač bi (teoretski) trebalo da ubrza punjenje: http://www.aliexpress.com/item/Original-Huawei-Quick-Charge-2-0-Fast-Charge-9V-2A-Mobile-Phone-Charger-USB-Charging-US/32652810171.html
Radi na 5V/2A ili 9V/2A, oznaka mu je HW-059200EHQ (ovo E je oznaka za evropsku verziju, ima i CHQ). Sa kablom su par evra skup5i...ima ih i na E-bay. Kad uzmognem, naručiću pa da vidim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari