E sad je odnos cene p9l i p10l pravi. Hocu reci skoro istiOvo je smešno,samo se setite cene kad je izašao P10-Lte,al ipak stigo novi Baja P20-Lite.A mi ostali na 5.0.2.
Pogledajte prilog 249546
za nase uslove ovo je naravno previse , ali gledajte to drugacije , p20 kosta oko 650e p20 pro oko 900 e i sta se cudite sto p20 lite kosta oko 400 e ... npr. u engleskoj p20 na ugovor kao vip ono NEO sve je 40 funti mesecno na 2 god , sto vam dodje 960 funti pa sad vi racunajte koliko je to u dinarima... a iphone sto kosta preko 1000 e vam nije puno ili smrdljivi samsung koji je oko 1000 ... p20 vam je telefon A klase i njihov flagship tekuce godine pa sta ocekujete da kosta 200 e ... spustite se malo na zemlju i u realnost cena ... bice to sve jeftinije za godinu dve jer kao i svaki telefon koji je stariji od 6 meseci do godinu ipo je vec star telefon .. tako da se strpite i mocicete p20 pro da uzmete za 400-500 e
Kakve veze ima sto P20 kosta toliko? Zbog toga mora Lite verzija da bude za tek neki procenat nize cene? To ne moze da opravda tako visoku cenu za model koji ne nudi nista posebno, osim ekrana, dok se u slicnom hardverskom smislu moze naci dosta jefitnijih modela od P20 Lite.
Zasto kada snimam video snimak i lepo zarotiram mobilni da bude horizontalan i kada prebacim video na komp. snimak je vertikalan?
Posaljes im na mail imei i serijski broj i poslace ti u roku.od 24h. Ja sam tako dobio za p10l pre pola godine. Pitas ove nase huawei support Srbija, isto me nesto zezao sajt. Nema razlogs da ti ne posalju samo naravno stave upozorenje da se otkljucavanjem gubi garancija sto vec i znamo [emoji41]Sve lepše od lepšeg,prvo nabiju cene pa ukinu linkove za odključavanje bootlodera,znači ko je skinuo skinuo je a i nadogradnja na B396/397 nešto sporo stiže!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari