Šta je novo?

Huawei P8

Moram uzeti neki canon od pre hrista sa sto manje mpix i sa senzorom slicne velicine kao kod novijih androida (al sa matorim ccd ***a), pa da vidite kako tata fotografije :d dere sve telefone na dnevnom svetlu :)

Al' da se razumemo - M8 kamera je dovoljna pa i odlicna za veliki broj ljudi jer uglavnom koriste istu za fotkanje nebuloznih selfiJa, nocnog provoda, za macro i tu je M8 ok, za pejzaze/prirodu i sve ostalo sto mene zanima cak su i SGS II/XP bolji izbor :)

Ovo je npr za respect - https://www.flickr.com/photos/124387294@N02/17010939821/
https://www.flickr.com/photos/124387294@N02/16022587109/

Au ovo je ladno P8 tema, ja video osmicu i reko M8 :d

Poslednja izmena:
Al samo ako postavis na flickr [emoji14]

Drug je uzeo p8 lite. Huawei UI je katastrofa, kao neka kineska kopija MIUI-a. Ne svidja mi se kako lezi u ruci, suvise je kockast. Ekran se bas primeti da je 720p na 5 inca.

^ Ne znam da li je na tom 'malom' p8 UI slican ovome na mate7..ali ako jeste,meni je vrhunski. Skroz ozbiljno izgleda..
Bas pre neki dan sam zezao ortaka,da mo je fon pored mog,dok se krece kroz menije kao kod nekog decijeg tableta(note 4-ka) :)

Izgleda da je nesto zabagovalo softverski :) Sada ne pravi lose fotke.
IMG_20150810_232153.jpgIMG_20150810_193937.jpgIMG_20150810_194020.jpg

Poslednja izmena:
Testirali smo ga više od tri meseca noseći ga kao primaran telefon i ne samo da je Huawei P8 nadmašio sve dosadašnje telefone po pitanju signala, nego nas je ubedio da je dobar i na drugim poljima!

http://mondo.rs/a820461/Mob-IT/Recenzije/Huawei-P8-test-cena-prodaja-i-specifikacije.html

Za razliku od konkurenata 3G signal ima - svuda! Jednostavno, Huawei P8 ga nekako izvlači maksimum iz svake bazne stanice na koju se nakači i uspeva da od signala napravi upotrebljivu internet vezu. S ovim uređajem mnogo ređe smo viđali 2G oznaku mreže, kuglice za učitavanje sadržaja, a sajtovi i aplikacije otvarali su se u trenutku. Kako za internet, tako i za razgovor - P8 nema premca i to je najveća prednost u odnosu na konkurente.

:)

Poslednja izmena:
Testirali smo ga više od tri meseca noseći ga kao primaran telefon i ne samo da je Huawei P8 nadmašio sve dosadašnje telefone po pitanju signala, nego nas je ubedio da je dobar i na drugim poljima!

http://mondo.rs/a820461/Mob-IT/Recenzije/Huawei-P8-test-cena-prodaja-i-specifikacije.html

Za razliku od konkurenata 3G signal ima - svuda! Jednostavno, Huawei P8 ga nekako izvlači maksimum iz svake bazne stanice na koju se nakači i uspeva da od signala napravi upotrebljivu internet vezu. S ovim uređajem mnogo ređe smo viđali 2G oznaku mreže, kuglice za učitavanje sadržaja, a sajtovi i aplikacije otvarali su se u trenutku. Kako za internet, tako i za razgovor - P8 nema premca i to je najveća prednost u odnosu na konkurente.

:)
A sar :D

@fkloznica
Zaboravio si garanciju..

Imaju oni neki dil sa Huawei predstavnistvom kod nas, mnogo ih guraju, prosle godine su mate 7 proglasili telefonom godine, svaki P pocev od P6 koliko se secam su ovako hvalili.

Poslednja izmena:
da definitivno. mts je u ozbiljnim odnosima sa huawei sto je dobro za buduceg nexusa :)

@bombas
nisam procitao ceo review. video da je dugacak i batalio :)

Sto se tice signala,posto je njihova oprema i na predajnicima,nista cudno. Tako je nekada davno pre bilo i sa alcatel-om..mobtel je koristio njihovu opremu,pa su bili najstabilniji na mrezi.

Ajde ako neko moze neka proba na ovom fonu da namesti aplikaciju za sakrivanje poruka. Probao sam drugu da namestim i nijedna nece da radi na prokletinji od telefona. Neke rade par sati i prestanu poruke da stizu. Vecina nece ni da radi, mislio sam da nesto radim lose ali na nexusu je iz prve radilo. Video sam da je aplikacija za poruke u paketu sa dialerom i kontaktima, tako da verujem da je u tome problem.

Ajde ako neko moze neka proba na ovom fonu da namesti aplikaciju za sakrivanje poruka. Probao sam drugu da namestim i nijedna nece da radi na prokletinji od telefona. Neke rade par sati i prestanu poruke da stizu. Vecina nece ni da radi, mislio sam da nesto radim lose ali na nexusu je iz prve radilo. Video sam da je aplikacija za poruke u paketu sa dialerom i kontaktima, tako da verujem da je u tome problem.
Moras da joj dozvolis rad nakon zakljucavanja telefona.

U podesavanjima opcija "power saving" imas mogucnost da cekiras aplikacije koje ce da rade u pozadini nakon sto se ekran ugasi a ostale koje ti ne trebaju mozes da ugasis.

U vezi sa tim neki od clanova su se zalili da im poruke na viber ne stizu sve dok se opet ne udje u aplikaciju.

Sta je to, prvi put cujem za tako nesto.
ea73c06d572952104080afd71ac59b5c.jpg

I u recents imas da povuces apk na dole i pojavi se kljucic, znaci dozvoljavas joj da radi u pozadini nakon locka.

nisi ga jos prodao ? :)
pre je otisao g4 nego p8 :)

Huawei se u ovim drzavama popisao na svoj p8 sa ovim modelom.:) Za 300e azdaja.

http://www.phonearena.com/news/Huawei-Honor-7-is-official-in-Europe_id73087

Honor 7 will be sold in two colors, Mystery and Fantasy Silver Grey, in the UK, Germany, France, Holland, Italy and Spain via the site  vmall.eu  (new online shop Chinese company) from August 31, and then later via other channels. The starting price is EUR 349.99 . 

Nije lose..

https://www.vmall.eu/uk/honor-7-grey-281214/

Popust od 40 funti do kraja meseca.

U italiji, germaniji,fr 50e. Znaci izadje 300e. Odlicna cena

[youtube]QNEH1OougNE[/youtube]

[youtube]KB4ciOCOMk8[/youtube]

[youtube]fDRn7nz7B4Y[/youtube]

Poslednja izmena:
Kad mi stigne poruka na Viber ne svjetlo ono led svjetlo. Sve sam ukljucio ali ne sija.
Ukljuceno u samom Viberu.
Viberu dozvoljeno da radi u pozadini.
U notification menager ukljucene sve opcije za viber.
Ali i dalje nece da sija led za notifikacije

Probaj da odstikliras viber da ne radi u pozadini, pa ga opet stikliraj ;)
Kod mene na x1 se dešavalo da nekad neće weather widget da aktualizira vreme i sat. Pa je na tu foru proradilo :)

100x probao i nece. Izludjuje me to

Sta znaci da ga zakljucam u recents?

Sve sam probao, sad uopste nece da mi ni ekran upali kad mi stigne viber iki whatsupp

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno