Ako zanemarim to, vredi li p60pro naspram Mate50pro, po specifikacijama podosta istiAli zato uvek P60Pro umesto Mate60 Pro... Zbog one blamantne 3 tačkice
To je pravo pitanje. Vise novca za male razlike u kameri...Ako zanemarim to, vredi li p60pro naspram Mate50pro, po specifikacijama podosta isti
Dodao bih i Magic 5 pro.P60pro ili Mate50pro?
Dodao bih i ja ali nije u ponudi, malo je skup.Dodao bih i Magic 5 pro.
Trenutno Honor nije aktuelan jel moram doplatiti. Znam da je izuzetan uređaj.Gde gledas ,vredi svaki dinar ,a nije mnogo skuplji
Skuplji od P60 pro? Nema mi isla al ajdeDodao bih i ja ali nije u ponudi, malo je skup.
Nažalost jeste, pošto je na ugovor.Skuplji od P60 pro? Nema mi isla al ajde
Pa telefon je bolji sta ti nema smisla.Skuplji od P60 pro? Nema mi isla al ajde
Zavisi kako gledas. Nekom mozda jeste, nekom nije. Nijanse su u pitanjuPa telefon je bolji sta ti nema smisla.
Nisi u toku ,razumem.Ovo ne vazi za honor 5 pro.Družeeee gde Honor raspali može biti od vec 'legendarnog' Huaweija nemoj da se zajebavamo...
Kao da mi neko poredi Xiaomi i Samsung (ne volim ih ni jedne ali zna se sta je Samsung)
Ne zato i kazem, kazes bolji, ali po cemu. Jedna generacija novijeg procesora i sto dolazi u verziji standardnoj 12/512 gb. Huawei lepo ispegla sistem sa bilo kojim cipsetom, kamera za nijansu bolja. E sad g servisi se slazem da spuste cenu huaweiuNisi u toku ,razumem.Ovo ne vazi za honor 5 pro.
Ja bi ti preporucio da odes na huawei forum Srbija i da tamo postavis temu, ma da tamo idu samo hvalospevi o takvom uredjaju. Mene jedino sto nervira kod huawei sistema je sto kasno dolaze aziriranja sistema, kao da ih nije briga za EU trzsteLjudi sta se desava? Nije valjda da niko nema konkretno iskustvo sa p60pro? Vidim da se pominje honor m5pro i ja msm da je dobar fon, ali i dalje stojim iza toga da je huawei klasa, samo sto su ga us.ali sa p50 serijom, tj sa losim cipom, ali vracaju se polako.
Jel zna neko možda zašto mi ne pokazuje u opcijama da kloniram neku aplikaciju da bude dual?
Kad idem na onu opciju: blizanac aplikacije ne mogu da uključim
Ja prvi put cujem za ovo. Sta je to? Cemu sluzi?Jel zna neko možda zašto mi ne pokazuje u opcijama da kloniram neku aplikaciju da bude dual?
Kad idem na onu opciju: blizanac aplikacije ne mogu da uključim
Jedna aplikacija, dva naloga. U ovom slučaju kod mene what's up na jednom telefonu, a dva različita broja.Ja prvi put cujem za ovo. Sta je to? Cemu sluzi?