Šta je novo?

Huawei P60, P60 Pro

Sad je rebus P60 pro ili Honor Magic 5 Pro ?
Cene u A1 iste,a uz P60 pro daju sat GT3.
I ako se uzme P60 pro da li uzeti zanimljivu belu boju ili ici na klasicnu crnu?
Tezak izbor sada bas.

Paaa, klasicnu crnu ces uvek bolje prodati od zanimljivo bele mada bih se ja pre odlucio za Honor koji ima noviji i odlican SoC a ima i kompletne Google servise ako su ti bitni. Ne bih ramisljao uopste!

I ako se uzme P60 pro da li uzeti zanimljivu belu boju ili ici na klasicnu crnu?
Tezak izbor sada bas.
Bez da ti rusim sneska, ali kao fan huaweia..odgovor je..ni jedan ni drugi. Ekstremno precenjeni, kod nas bezobrazno skupi (nema bratskog kineskog popusta..), sacekaj 6-7 meseci i vidi kp cene kakve su, jedino tako da ima smisla racunica.

S23U je 900e 256 model. Toliko.

Tezak izbor sada bas.
Prica se da se Honor magic 5 pro greje i da je zbog toga ogranicen 4k na 15 min.

Gledam juče u Gigatronu maketu od P60 i neke flajere o njemu, i piše okvirno 10 minuta punjenja do 50%,a za 30 minuta 100% baterije bude puno.

Razmisljam se da li je moguće čitajući na temi o P50 pro (ok on se za nijansu sporije puni) da toliko ljudi se.e o bateriji i svemu, pa *** život može biti slaba koliko hoće (ako je uopste tako) kad se napuni za tako ekstremno smešno vreme

Napokon pravi odgovor, trebali su da preimenuju podforum u huawei baterija, ko o čemu dal drži ovoliko ili onoliko, novi apdejt poboljso za 0,5 %, sledeći smanjio za 0,2 %, totalne nebuloze, koliko drži drži, uštekaš u punjač, sačekaš malo i teraj, kao i svaki drugi telefon.

Да, у праву си. Ми што га имамо и што нам смета лоша батерија увек имамо пуњач величине пола и дебљине три телефона у џепу, нарочито када смо у природи и можемо да га прикључимо кад год нас та батерија изда. А да не помињемо да, што се чешће пуни, батерија губи капацитет... Бар тако кажу. Остаје ми једино да се надам да ће ускоро уградити у свако треће дрво у шуми утичницу за струју и да ћу моћи, док одмартам у хладу, да уштекам тел у пуњач, сачекам мало и да терам...

Gledam juče u Gigatronu maketu od P60 i neke flajere o njemu, i piše okvirno 10 minuta punjenja do 50%,a za 30 minuta 100% baterije bude puno.

Razmisljam se da li je moguće čitajući na temi o P50 pro (ok on se za nijansu sporije puni) da toliko ljudi se.e o bateriji i svemu, pa *** život može biti slaba koliko hoće (ako je uopste tako) kad se napuni za tako ekstremno smešno vreme
Znas kako, vidi, da se ne uvredis, za te pare sto sma kupio, baterija mora biti dobra. Vi mozete da pricate sta ocete, ali flegsip to ne sme da dopusti. Ja tu ne oprastam.

Slazem se sa komentarom, iskreno mi u evropi smo generalno zavisni od googla, a tek ljudi kojima posao zavisi od google servisa.
Dizaj belog telefona mi se mnogo svidja, naravno da bih zeleo da ga imam, ali nekako mi je draze 150k+ u dzepu.
Posedujem p40, i dalje se mucim sa youtube music aplikacijom, samo me kamere drze jos uvek na ovom modelu.
Šta te muči? Meni revanced extended YT music radi fantastično.

Šta te muči? Meni revanced extended YT music radi fantastično.
Youtube music premium, placam preko Argentine mesecno, kad radi u pozadini ne mogu da promenim pesme sa bara gde su obavestenja, vec moram da udjem u aplikaciju (sinoc je radilo normalno) izgleda da je neki bag koji se resi sa vremena na vreme

Prica se da se Honor magic 5 pro greje i da je zbog toga ogranicen 4k na 15 min.
Imam magic 5 pro 7 dana i ništa mi se ne greje. Mozda će početi, ali za sad se ništa ne greje.
Baterija ništa preterano wow, kao uvek kad kupiš nov telefon, ne možeš je potrošiti nikako, a puni se nešto brzo, tipa 40-50 min.
Kamera nešto najbolje verovatno što ste videli uživo, testirano u odnosu na drugarovu S23U bolja u svakom odnosu za 10-20%, ne više. Osim zoom-a 100x koji nikom nikada nece trebati, tu je Samsung 'bolji', tj manja je brljotina.
Bez da ti rusim sneska, ali kao fan huaweia..odgovor je..ni jedan ni drugi. Ekstremno precenjeni, kod nas bezobrazno skupi (nema bratskog kineskog popusta..), sacekaj 6-7 meseci i vidi kp cene kakve su, jedino tako da ima smisla racunica.

S23U je 900e 256 model. Toliko.
Gde je to tačno s23U 900evra? A da nije preprodavac?

Fotke koje pravi p60 su zaista izuzetne, i kome je to prioritet sigurno je bolji od Magic-a. Kome treba sveukupno fungcionalan tel, onda Magic. Koliko ka vidim A1 daje sat i uz Magic. Samo je mts izbacio sat ne znam zasto kad akcija traje do kraja meseca. E, da, Magic je mnogo lepsi telefon, pogotovo zeleni, uzivo je fenomenalan.

Fotke koje pravi p60 su zaista izuzetne, i kome je to prioritet sigurno je bolji od Magic-a. Kome treba sveukupno fungcionalan tel, onda Magic. Koliko ka vidim A1 daje sat i uz Magic. Samo je mts izbacio sat ne znam zasto kad akcija traje do kraja meseca. E, da, Magic je mnogo lepsi telefon, pogotovo zeleni, uzivo je fenomenalan.
Jesi poredio fotke uživo u odnosu na Magic5p ili misliš na recenzije po internetu? 🙂

Ne moze nikad Honor biti bolji od Huawei-a, kao ni skoda od wv itd itd, sta god oni pricali to je cerka firma i Huawei je Premium za njih.
To je bilo dok su bili u sklopu Huaweia. Sada Magic 5 pro ima bolji cip plus ima i ufs 4.0 memoriju koja je bolja nego kod p60p koji ina ufs 3.1

Ne moze nikad Honor biti bolji od Huawei-a, kao ni skoda od wv itd itd, sta god oni pricali to je cerka firma i Huawei je Premium za njih.
Nemoj se ljutiti, ja obozavam huawei al ne lupetaj. Zasto ne moze biti bolji? Ja msm da huawei gura u honor sve sto moze, i da i dalje imaju prste tamo, jer se bolje prodaje zbog sankcija. Obozavam ovakve komentare. Pre 13 godina su se smejali kamera i kineskim telefonima. Danas u doglednoj vecini su na trzistu i ljudi ih kupuji. Ajmo malo postovanja prema drugima. Ja obozavam huawei, i pre ga biram nego bilo koji drugi uredjaj, al ako je neko u necu bolji, priznajem to.

Imam magic 5 pro 7 dana i ništa mi se ne greje. Mozda će početi, ali za sad se ništa ne greje.
Baterija ništa preterano wow, kao uvek kad kupiš nov telefon, ne možeš je potrošiti nikako, a puni se nešto brzo, tipa 40-50 min.
Kamera nešto najbolje verovatno što ste videli uživo, testirano u odnosu na drugarovu S23U bolja u svakom odnosu za 10-20%, ne više. Osim zoom-a 100x koji nikom nikada nece trebati, tu je Samsung 'bolji', tj manja je brljotina.

Gde je to tačno s23U 900evra? A da nije preprodavac?
Nebitno ako je preprodavac, ako ide sa garantnim papirima, od samog operatera, fiskalnim, isto se svodi, ima kad-kad iskoce, par puta nedeljno.

Huawei po meni nije zasluzio ovoliku cenu, ma ni da je 15-20% manja cena, jednostavno previse kompromisa, od chipseta pa preko gugla.

Primetio sam da na vrhu ima samo jedan mikrofon za snimanje, a moj P50 pro ima 2 gore i jedan dole, i mogu vam reci da zvuk koji se snimi je zaista odlican. Nije mi jasno zasto su odustali od takvog resenja? Ili je jednostavno dovoljan samo jedan

Neko uživo video telefon?

Stigao je valjda kod nas
U yettelu ima, ugasen je, bela boja izgleda ekstra, jedino mi se ne svidja ogromno socivo kamere, mislim da moze veoma lako da pukne ako padne na ledja

Ići ću i ja danas da ga pogledam, bas me zanima kakav je uzivo 😄

A inače čudi me da je na KP vec 1000€, kad bi pao na 700-750 za koji mesec bila bi perfektna kupovina ja mislim, jer kažu da ima vrhunsku bateriju za razliku od P50p, i valjda se ne pregreva, a dizajn i kamere 👌

Uzeo ga prije par dana, nakon dugo vremena opet Huawei i moram priznati da mi ništa ne fali od Google-a jer je sad to puno jednostavnije za instalirati nego za vrijeme P40Pro. Kamera je vrhunska, ne zagrijava se, baterija isto odlična. Sve pohvale! Prije toga sam koristio S23 Ultra.

Za
Uzeo ga prije par dana, nakon dugo vremena opet Huawei i moram priznati da mi ništa ne fali od Google-a jer je sad to puno jednostavnije za instalirati nego za vrijeme P40Pro. Kamera je vrhunska, ne zagrijava se, baterija isto odlična. Sve pohvale! Prije toga sam koristio S23 Ultra.
Za dve tri nedelje pusti neki opširniji utisak kad se malo izigraš i upoznaš. Koliko si dugo nosio 23 ultra?

Mjesec dana ultru, pa sam presao na S23 obicni i sada P60 Pro. Sto se tice ultre, realno jedina razlika izmedju S23 ultre i opcenito svih iz S serije flagshipa, ukljucivsi prijasnje 2 generacije unazad, je zahvaljujuci Snapdragonu i to u brzini i bateriji(koristio sam i N20U, S21U, S22U) Sve ostalo je skoro identicno, pogotovo u predjelu kamera. 200mp je obicni gimmick, a najvaznija stavka barem meni, shutter lag, nije ispravljena i ko zna kad ce bit. Ajd, pokusavaju nesto sa Camera Assistant, al nije to to. Na P60 Pro, nema zamucenih slika kad su djeca recimo u pokretu sto je meni jako vazno, boje su realne, 3,5x je ubojica, a bogami i 10x hibridni je odlican, skoro pa da i nema gubitka na kvaliteti slike. Gust je slikat sa ovim mobom 🙂

Nazad
Vrh Dno