Šta je novo?

Huawei P50 serija

Pozdrav drugari, koristim p50 pro preko 5 godina i tu se javlja problem. Po telefonu, stanje baterije je 80%, ali u realnosti bas slabo drzi. Ne menja mi se telefon koji ima jednu od najboljih kamera i na kome sve savrseno radi (prebacio na harmony odavno). Da li je neko menjao bateriju i zna gde bih mogao da zamenim jer promobi nema na stanju?
Istu dilemu imam prijatelju. Kod mene telefon je 4god i baterija je na 87%. Jako jako sam.zadovoljan i ne menja mi se telefon jer radi kao munja. Ono sto me plasi je otvaranje kucista i menjanje baterije. Jer jednom kad se otvori, vise to nece biti kao pre fabricki...

Samo da dodam da su meni pre jedno 4-5 godina na starom Huawei telefonu (nije ovaj iz teme) u ProMobi servisu menjali bateriju, i tom prilikom je prestao da radi NFC, što sam saznao tek kada sam posle par meseci morao da koristim NFC za plaćanje jer sam negde zaturio karticu. Posle sam video na YT da je tom telefonu NFC bio u nekom sloju koji se lepi na bateriju, što izgleda ovlašćeni servis nije znao. 🤐Tako da svašta može da pođe po zlu kod otvaranja modernih telefona sa integrisanim baterijama.

Nazad
Vrh Dno