Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Imao sam ja oba, slicni su osim sto su kamere odradjene bolje cini mi se sve 3,ekran je mozda isto nesto lepsi na P40, a baterijja je tu negde.

Nova obicna maska.

Kao da drzim nov telefon

Prilozi

• IMG_20220410_194218.jpg
    IMG_20220410_194218.jpg
    155.2 KB · Pregleda: 78
  • IMG_20220410_194223.jpg
    IMG_20220410_194223.jpg
    184 KB · Pregleda: 77
Emui 12 based on android 10 :S

Da li P40 podržava e-sim?

Da li je neko na neki nacin uspeo da instalira igo navigaciju?
Imam paket placen za evropu ali preko gspase nece da skida mape..
Da li ima neka druga caka gde bih mogao da imam igo nav?

Nisam. Probao da kloniram iz p30 pro ali nju nije htelo..posle je instalirao na gspace ali nece da skida mape i ako sam se prijavio preko mejla na gspace na koji je placen paket

Da li moze da se iskljuci huawei (photo) highlights na emui 12?

Da li podesavanje na "toplu" boju prikaza pojacano crpi bateriju ili sam ekran?
Takodje kada sam postavio na "topli" prikaz na beloj temi dodje malo "zuckasta" boja bele. Da li je to normalno?

Ne bi trebalo da trosi vise, to je samo crveni spektar boja vise nego plavi. A isto tako normalno je jer plava boja umara oci vise nego crvena. Zato je i zuckasta boja. Kod mene je ukljucena u vecernjim satima kako na telefonu tako i na kompijuteru i oseti se razlika drasticno.

• Like
Reagovanja: pet
zahvaljujem na odgovoru. Planiram ukljuciti pa zato pitam. Puno sam na tel zbog posla nzm da li sam umislio ali mislim da mi se odrazava ta prisutnost na san tj nedostatak istog.

Jel ima neko ideju zasto telefon vec neko vreme nece da mi udje u fast charging?Sta god mu radio nece da pocne brzo punjenje.

Mozda je zaprljan ulaz za punjač u telefonu. Ja sam imao isti problem. Ili je kabl...

Meni se desava od nove maske.. da nije hteo fast charge 40w. Nego samo obican. Kad sam probao bez maske.. sve normalno.

Stigo februarski, na P40 Pro+ nije samo security

Prilozi

• Screenshot_20220426_154719_com.huawei.android.hwouc.jpg
    Screenshot_20220426_154719_com.huawei.android.hwouc.jpg
    50.8 KB · Pregleda: 40
Bilo bi lepo da malo budu konkretniji po pitanju apdejta, poput Samsunga npr. Ne pamtim kad je stigao manji apdejt a da nije samo security patch

Stigao danas aprilski update na P40 lite. Poboljšanje sistema i securiti patch, bar je tako pisalo...

Prilozi

• Screenshot_20220430_183754_com.huawei.android.hwouc.jpg
    Screenshot_20220430_183754_com.huawei.android.hwouc.jpg
    38.7 KB · Pregleda: 22
Pise da poboljsava stabilnost sistema u odredjenim situacijama. Mozda ce baterija biti bolja.

Nazad
Vrh Dno