sboban
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.04.2004
- Poena
- 645
Prvi put kada sam prešao na verziju 12 menjao sam regiju ali sada nisam, samo me je obavestio da ima update.И мени али преко турске регије
Prvi put kada sam prešao na verziju 12 menjao sam regiju ali sada nisam, samo me je obavestio da ima update.И мени али преко турске регије
Ja sam imao taj problem, otišao u servis, čovek ocistio dzek za punjenje. Bilo je svačega unutra, *** stalno je u džepu.Ja cu razbiti ovaj telefon 😁sve zivo probam ali evo vec dugo vremena telefon nece da udje u fast charge mode.Jel ima neko ideju sta moze da bude.Sve zivo sam probao.
I ja sam na taj način rešio problem na P20 Pro. Takođe probaj sa drugim originalnim kablom ako već nisi.Ja sam imao taj problem, otišao u servis, čovek ocistio dzek za punjenje. Bilo je svačega unutra, *** stalno je u džepu.
Posle toga sve radi u fulu
Da, i meni je počeo da se javlja taj problem pre nekog vremena. Samo sam instalirao stariju 11.3.* verziju i zabranio ažuriranja. Jeste starija verzija, ali radi skroz ok.Da li neko ima problem sa Gmaps? Ne moze da me locira ( inace iskljucio sam opciju da koristi wifi i bluetooth za lokaciju ), dok ne ukljuci drugu navigaciju paralelno sa njom, a na drugoj navigaciji me pronadje odmah bez problema.
Evo danas bio u servisu,to je bio problem 😁 .Ja to cistio cackalicom ali uzalud.Uzeo serviser onu tanku pincetu,sramota me bilo kad je krenuo da vadi `Ja sam imao taj problem, otišao u servis, čovek ocistio dzek za punjenje. Bilo je svačega unutra, *** stalno je u džepu.
Posle toga sve radi u fulu
vunicu
`valjda sve od dzepa bilo.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari