Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Koristi li neko apk OTP banke i stižu li obaveštenja?

nije vise 100% bat

Prilozi

• Screenshot_20220509_200334_com.huawei.systemmanager.png
    Screenshot_20220509_200334_com.huawei.systemmanager.png
    30.6 KB · Pregleda: 125
standard, bilo je 100% dosta dugo da sam mislio da to ne radi :)

Verujem da jeste tačno. Meni je na standardnom 95%, uzet u aprilu 2021, ima smisla posle godinu dana

Evo jedne teme za Emui 12, izguglajte ako vam se svidja, zove se FunTouch Os 11.

Prilozi

• Screenshot_20220518_164115_com.huawei.android.launcher.jpg
    Screenshot_20220518_164115_com.huawei.android.launcher.jpg
    78.7 KB · Pregleda: 51
  • Screenshot_20220518_164055_com.android.settings.jpg
    Screenshot_20220518_164055_com.android.settings.jpg
    49.5 KB · Pregleda: 43
  • Screenshot_20220518_164130_com.huawei.android.launcher.jpg
    Screenshot_20220518_164130_com.huawei.android.launcher.jpg
    66.4 KB · Pregleda: 49
Stigao majski update

Prilozi

• Screenshot_20220521_075400_com.huawei.android.hwouc.jpg
    Screenshot_20220521_075400_com.huawei.android.hwouc.jpg
    42.9 KB · Pregleda: 42
Da li neko ima problem sa Gmaps? Ne moze da me locira ( inace iskljucio sam opciju da koristi wifi i bluetooth za lokaciju ), dok ne ukljuci drugu navigaciju paralelno sa njom, a na drugoj navigaciji me pronadje odmah bez problema.

I meni je to krenulo da se dešava pre jedno mesec dana.
Doduše nisam probao to sa drugom nsvigacijom.

Preko Gspace radi ok.

Da li dozvoljavate ds vam GSpace radi u pozadini? Meni čim izbaci da mi troši dodatno bateriju odmah ga ugasim. I dok je radio nisam primetio da mi notifikacije stižu odmah.

Ja gspace koristim samo za Google photos i mape. Tako da sam ga isključio da mi vrslja u pozadini.
Ali fora kod prikaza potrošnje je u tome što ako koristite aplikaciju preko Gspace, sistem će prikazivati Gspace kao potrošača a ne tu app.

Ja cu razbiti ovaj telefon 😁sve zivo probam ali evo vec dugo vremena telefon nece da udje u fast charge mode.Jel ima neko ideju sta moze da bude.Sve zivo sam probao.

Pozdrav svima. Iskaču mi nonstop obaveštenja kako aplikacije ne mogu da mi rade bez Play prodavnice i da treba da je instaliram. Kako da isključim ta obaveštenja? P40 lite je u pitanju...

Ja cu razbiti ovaj telefon 😁sve zivo probam ali evo vec dugo vremena telefon nece da udje u fast charge mode.Jel ima neko ideju sta moze da bude.Sve zivo sam probao.
Ja sam imao taj problem, otišao u servis, čovek ocistio dzek za punjenje. Bilo je svačega unutra, *** stalno je u džepu.
Posle toga sve radi u fulu

Ja sam imao taj problem, otišao u servis, čovek ocistio dzek za punjenje. Bilo je svačega unutra, *** stalno je u džepu.
I ja sam na taj način rešio problem na P20 Pro. Takođe probaj sa drugim originalnim kablom ako već nisi.

Da li neko ima problem sa Gmaps? Ne moze da me locira ( inace iskljucio sam opciju da koristi wifi i bluetooth za lokaciju ), dok ne ukljuci drugu navigaciju paralelno sa njom, a na drugoj navigaciji me pronadje odmah bez problema.
Da, i meni je počeo da se javlja taj problem pre nekog vremena. Samo sam instalirao stariju 11.3.* verziju i zabranio ažuriranja. Jeste starija verzija, ali radi skroz ok.

Evo danas bio u servisu,to je bio problem 😁 .Ja to cistio cackalicom ali uzalud.Uzeo serviser onu tanku pincetu,sramota me bilo kad je krenuo da vadi `vunicu`valjda sve od dzepa bilo.
Evo sad radi ekstra sve i super charge radi svaki put iz prve :p

Ja zbog tog problema imam naviku da koji god telefon da punim svaki put pre ustekavanja dobro produvam onaj deo sto ulazi u telefon i skoro nikad nemam problema da ne prepozna super charging. :)

Jel ima neko ideju kako da na Teams prilikom video call ne bude mi glavudza zumirana 😁 ,gledam moje kolege lepo se vide,ja bukvalno kao da mi je kamera nabijena u lice.
Citam na netu da kao treba to da se podesi u apk kamere na telefonu.
Ali ne znam sta to da podesim da bi se lepo video odaljeno.
Kao nije do Teams,nego do nativne kamera aplikacije.

Screenshot_20220604_213507_com.huawei.android.launcher.jpg
Zna li neko o čemu se radi? Isti punjač I kabl koristim od prvog dana.
Sumnjam na konektor i prljavštinu.

Evo jedna fotka sa P40 Pro 10x lossless editovan colorit

Prilozi

• 1654426915558.jpg
    1654426915558.jpg
    266.4 KB · Pregleda: 56
Da li su fotografije na P40 Pro plus u odnosu na P40 Pro baš toliko bolje, da opravdavaju ~200€ razlike u ceni? Ne računam tu zum od 10x.

Nisu, samo je zoom kamera bolja, ostalo je isto. I Identicne glavna i ultra wide. Plus ima opticki na 10x, ali je i na Pro 10x jako dobar. Realno po meni je bolja kupovina Pro.
Evo ti 10x zoom na Pro

Prilozi

• IMG_20220606_072628.jpg
    IMG_20220606_072628.jpg
    407.9 KB · Pregleda: 46
Sad videh da P30 Pro ima otvor blende f1.6, a P40 Pro f1.9...videli da su se malko "zaigrali" Na P30 Pro, pa ajde da noviji malko "unazade"...

Nazad
Vrh Dno