Samo izvadio i okinuo, automatski sve.Da li je to automatski(noćni mod) ili profesionalni mod?
Ima i sygic koji je jos bolji od here we go.Ja za mape koristim Here we go koji može da radi i offline i pokazuje najbližu pumpu i udaljenost od nje, plus obaveštava kad sam prekoračio brzinu koja je u 90 pošto tačna. Ceo put Pefkohori-Pozarevac, izgurala perfektno.
Pitanje : da li je velika razlika između p40 i p40 pro, kamera i sve ostalo? Da li neko ima za prodaju p40 pro?
Koja je razlika između p40 i p40 pro, kamera i ostalo i da li neko ima za prodaju p40 pro?
E da, ja sam isključio fingerprint senzor na P40, koji je realno loš, a i pali mi se ono osvetljenje da mi pokaže gde je svaki put kad dodirnem ekran, a realno fingerprint koristim jednom od 10 puta, možda ni toliko. IR skener je toliko dobar da nema potrebe, radi u mraku, ne greši, a i nemamo više maski da to pravi problem.
Uključio sam battery saving mode na p40 da vidim da li moze na 2 dana da ga punim, ali ne vidim neku veliku razliku od običnog iskreno
Aperture mode, koji kida, kao da se fotoaparatom slika.
meni isto tako radi, ali je koristim samo za poslovni mail na cpanelhosting dovoljno je i to - pa me ne nervira previše, a za sve ostale outlook.Kako vam radi Huawei mail app?
Meni neće da učita attachmente ili ih dugo učitava.
Druga stvar je pdf i office fajlove iz attachmenta otvara u floating prozoru. Kako isključiti to?
Zvuk mi se vratio. Ali mis i dalje ne mogu da kontrolisem.Da li je neko pokusao da poveze smart tv preko kabla sa telefonom. Kada poveze, ukljuci mi se kao screen mirroring (telefon mod), ali kada prebacim u destop mod onda je preko celog ekrana kao da koristim racunar. Kada povezem mis preko bluetooth-a na telefon, radi normalnom u telefon modu, ali kad prebacim na desktop mod, mis ne mogu da kontrolisem koliko se poveca osetljivost a cak i kasnjenje, cak i ton sa klipova u tom modu se ne prenosi na tv kako treba tj jako slabo se cuje. U telefon modu sve radi kako treba. Da li je neko testirao i ima istih problema?
Dobro da te nisu p**** .Uhvatih i ja jedan momenat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari