Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Пре неког времена сам избрисао email апликацију са телефона. И данас ајде да је инсталирам опет кад ње нема нигде, ни у продавници ни преко петал претраге. Јел уклоњена можда са продавнице? Или се код мене нешто чудно дешава, п40 лајт је у питању.

@dzontra86 jos mozda Mi11 Ulra i ovaj najnoviji Vivo X80 Pro plus

Evo moje zadnje trajanje baterije koja je na 92 % kapaciteta.

Prilozi

• Screenshot_20220629_193831_com.gsamlabs.bbm.jpg
    Screenshot_20220629_193831_com.gsamlabs.bbm.jpg
    84.6 KB · Pregleda: 43
Пре неког времена сам избрисао email апликацију са телефона. И данас ајде да је инсталирам опет кад ње нема нигде, ни у продавници ни преко петал претраге. Јел уклоњена можда са продавнице? Или се код мене нешто чудно дешава, п40 лајт је у питању.
Evo ti odgovora, procitaj komentare https://consumer.huawei.com/uk/community/details/Huawei-factory-default-email-app/topicId_27887/
Sacuvaj podatke na komp pa resetuj telefon na fabricka ili skini aplikaciju sa apkmirror-a

Jel se još nekom ubagovalo ovo smeće od email klijenta? Nakon promene šifara na par naloga, nisam imao opciju da ukucam novu šifru i kada obrišem i dodam nalog ponovo ne dozvoljava mi da se ulogijem. Traži mi da navodno da omogućim sa kompa IMAP u podešavanjima Gmaila, i ako je to već aktivirano.

Jel se još nekom ubagovalo ovo smeće od email klijenta? Nakon promene šifara na par naloga, nisam imao opciju da ukucam novu šifru i kada obrišem i dodam nalog ponovo ne dozvoljava mi da se ulogijem. Traži mi da navodno da omogućim sa kompa IMAP u podešavanjima Gmaila, i ako je to već aktivirano.
Meni ne stižu mejlovi na Exchange nalog uopšte iz nekog razloga, dok na drugim mejl klijentima uredno stižu

Nemam nikakvih problem za email sem sto za outlook nalog moram da koristim bluemail jer mi je na fabrickoj aplikaciji email trazi stalno posle nekog vremena da upisujem opet sifru. Sa gmail nalogom je sve u redu.

Nemam nikakvih problem za email sem sto za outlook nalog moram da koristim bluemail jer mi je na fabrickoj aplikaciji email trazi stalno posle nekog vremena da upisujem opet sifru. Sa gmail nalogom je sve u redu.
A sto ne instalirate outlook aplikaciju, radi kao sat. Prvi put sam uneo account i evo sigurno godinu dana nije mi trazio da se ulogujem...

A sto ne instalirate outlook aplikaciju, radi kao sat. Prvi put sam uneo account i evo sigurno godinu dana nije mi trazio da se ulogujem...
Zato sto sam procitao da preko bluemaila stizu odmah obavestenja, pa sam je tada odmah i instalirao, i ispostavilo da je tacno ( ali ako je duze dana ne otvaram zna nekada i da kasni, barem sam takav stekao utisak). Mislim da sam outlook aplikaciju isto testirao i kasnije mi je stizalo obavestenje kao i na fabrickoj. Da li gresim ne znam, ispravi me? I onda sam ostao na ovoj aplikaciji.

Zato sto sam procitao da preko bluemaila stizu odmah obavestenja, pa sam je tada odmah i instalirao, i ispostavilo da je tacno ( ali ako je duze dana ne otvaram zna nekada i da kasni, barem sam takav stekao utisak). Mislim da sam outlook aplikaciju isto testirao i kasnije mi je stizalo obavestenje kao i na fabrickoj. Da li gresim ne znam, ispravi me? I onda sam ostao na ovoj aplikaciji.
Kod mene nisu stizala obaveštenja na Outlook, pa sam instalirao BlueMail za instant obaveštenja kad stigne mejl i radi odlično. Predinstaliran klijent ima opciju da se sinhronizacija naloga obavlja najviše na 15min. To treba podesiti za svaki mejl nalog posebno unutar Mail apk.

Jos par slika pre oprostaja.

Prilozi

• IMG_20220630_220736.jpg
    IMG_20220630_220736.jpg
    629.6 KB · Pregleda: 30
  • IMG_20220630_220749.jpg
    IMG_20220630_220749.jpg
    581.2 KB · Pregleda: 24
  • IMG_20220630_221110.jpg
    IMG_20220630_221110.jpg
    237.9 KB · Pregleda: 25
  • IMG_20220630_221840_edit_45678403797195.jpg
    IMG_20220630_221840_edit_45678403797195.jpg
    261.9 KB · Pregleda: 34
Pozdrav raja.
Imam jedan veliki problem, sa Huawei P40. Naime, "updejtovao" sam fon sa EMUI 10 ja mislim (koji je extra radio), na EMUI 12 (tačnije 12.0.0.252) i imam problem sa uređajem.
Telefon se prilično grije (čak i sa pogasenim svim aplikacijama, na punjaču), naravno i dosta brže je troši. Kamera u video modu snima bas tamne isječke. Takođe aplikacija email i weather ne radi, sve ostalo kako sam primjetio radi ok.
Malo mi je traka obavijesti cudna, jer cak na desnom dijelu zaslona mi povlači notifikacije, umjesto kontrolnog panela, ali dobro to je stvar navike. Ono sto me zanima ima li neko isti problem i savjet kako riješiti grijanje uređaja i problem video snimka. Pozzz 🙂

Ako hoćeš Android po meni S22 Ultra. Ja posle P40 Pro sigurno neću uzeti Huawei više. I ako je telefon odličan, kamera, baterija, 256GB memorije ali ima tu nekih bogova i limitacij koji kvare utisak.

Znači u principu Outlook i taj bluemail da isprobam, nema nekih drugih aplikacija?
Od onih dostupnih na AppGallery pored BlueMail tu je i AquaMail koji je skroz solidan
Pozdrav raja.
Imam jedan veliki problem, sa Huawei P40. Naime, "updejtovao" sam fon sa EMUI 10 ja mislim (koji je extra radio), na EMUI 12 (tačnije 12.0.0.252) i imam problem sa uređajem.
Telefon se prilično grije (čak i sa pogasenim svim aplikacijama, na punjaču), naravno i dosta brže je troši. Kamera u video modu snima bas tamne isječke. Takođe aplikacija email i weather ne radi, sve ostalo kako sam primjetio radi ok.
Malo mi je traka obavijesti cudna, jer cak na desnom dijelu zaslona mi povlači notifikacije, umjesto kontrolnog panela, ali dobro to je stvar navike. Ono sto me zanima ima li neko isti problem i savjet kako riješiti grijanje uređaja i problem video snimka. Pozzz 🙂
Pokušaj da se vratiš na EMUI 11 preko HiSuite apk na računaru. Ako je nisi do sad koristio, skines je sa Huaweijevog sajta. Kod downgrade-a se brišu svi podaci sa tel

Hvala probat cu, cim nađem slobodno da pohranim podatke sve sa telefona 🙂

Neko info koliko košta zamena zadnjeg stakla na P40 Pro? 😐😐😐😞😞😞

Ne verujem da je jeftino, ne secam se tacno kad sam zvao Mobis, al mislim da nije ispod 10k.

Ne znam za vas ljudi, ali meni sva obavstenja stizu uredno, i sa HMS core aplikacijama i sa Gspace. Doduse ne koristim nesto preterano apps sa Gspace, najvise Google feed, Chrome, Youtube ponekad, G Photos i KP.
Sto se mene tice,P40 Pro mi ne zaostaje u funkcionalnosti ni malo manje u odnosu na neki telefon sa nativnim g. servisima. Good job Huawei.

Vredi li P40 Pro+ za 400e, mint stanje u garanciji? Presao bih sa Mi 10.

Istekao edit. Ili je mozda bolja opcija Mate 40 Pro za iste pare?

Zasto mi 4k video postane 360p na youtubu i ako me pita da li hocu 4k da okacim.

X80 pro dosao u a1 ima neki popust + meni nude dodatni popust. Mozda je to ipak bolja opcija od p50 pro?

Nazad
Vrh Dno