Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Pozdrav svima,
nisam dugo pisao a bio sam aktivan na LG G2/G3, povremeno G4 temi, tako da me mozda neki poznaju? Ne? A dobro :D

ima li mozda dobrovoljaca koji imaju P40/P40Lite ili neki drugi huawei bez google servisa?

Pravim 1-klik installer, koji bi uskoro trebao biti dovrsen (nema opasnosti po mobitel, jedino sto bi se tu i tamo trebalo factory reset napraviti)

Mozete se javiti u inbox, naravno pomocnici ce biti navedeni u "about" od aplikacije

LP i hvala :)

Ja ću za sada samo da pratim ovo što si napisao, jer ga uzimam možda u septembru. Ako do tada sve završiš sa zadovoljstvom ću koristiti tvoj instaler.

Hvala :)

Vecina ce biti automatizirana, neke stvari jednostavno se ne mogu srediti ali ce app znati koji je korak na redu. Ovih dana bi trebalo biti ako natavim ovako

pozz

Jel uspeo neko da instalira youtube vanced i loguje se?
Imam P40, bez gugl servisa i mogu da instaliram vanced, ali ne i da se logujem

Treba ti i onaj MicroG da bi mogao da se loguješ. Ima na Telegramu sve.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Kako se zadovoljni video snimcima na P40 seriji?

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

I mene bas zanima video snimanje na P40 P40 pro jer dosad huawei nije bas bio slavan po tom pitanju. Mada da priznam zadnji huawei koji sam posedovao bio je mate 20 pro neka azuriranja su mu dosta poboljsala video.

Svi kazu da su video snimci odlicni, svi koji su testirali P40 to potvrdjuju.

Poslato sa CLT-L29 pomoću Tapatoka

Ono što sam imao prilike po netu da vidim, video je na sličnom nivou kao p30p, znači njesra u odnosu na konkurenciju, posebno iPhone. Bolji rezultati se dobijaju ako se snima u 30fps nego u 60fps, totalno nelogično, upućuje samo na zaključak da kirin 990 nije sposoban da stvarno gura 4k u 60fps već se to dobija interpolacijom (slična stvar kao i famoznih 7860fps)

P30 Pro

S10e mi je imao za klasu bolji video i ultra wide ali sve ostalo p30p[emoji106][emoji106][emoji106]

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Sto se tice kvaliteta snimaka, kvalitet je dosta dobar, nema nekih vidljivih mana... jedino je osetno bolja stabilizacija u odnosu na P30 Pro... 4K jako retko koristim, uglavnom sve sto snimam je 1080p 60fps. Jedino sto mi se mozda ne svidja je sto je auto fokus previse brz, nema onu opciju kao na Samsungu za slow transition

Pogledaj na strani 44, imaš uputstvo kako sam ja uspeo da ga osposobim.
Хвала на упутству.
Мада, SAI није потребан, довољан је само Vanced менаџер и наравно подешавање у microG.

Poslato sa NOVA 5T pomoću Tapatoka

Još da im daju gapps i banja :)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Bas sam se iznenadio kad sam proctitao. Ma bice na kraju i gapps.

Ako sam dobro razumeo,postoje dva načina korišćenja GMS i google aplikacija
- phone clone
- Ono što se može naći na YouTube
Razmatram kupovinu P40 pro kao službeni, treba mi svaki dan po ceo dan. Nemam luksuz da mogu da radim Factory reset svako malo (na honoru evo dve godine bez toga).
Dakle, zato pitam, u oba slučaja, šta biva nakon sistem apdejta i/ili nakon ažuriranja neke od aplikacija?
Vidim da tech magnet tvrdi da je trajno rešio problem. Koliko je to realno?

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Ne bude ništa, savršeno radi. Ja imao 2 za sada, bez ikakvih problema je sve, i baterija ista takođe. Žena ima P40 Pro, već 1,5 godinu, takođe sve apdejtuje, ali nikad ne resetuje. Ako su neke aplikacije baš obavezne, a nisi siguran, javi, pa ćemo mi probati. Inače, nećeš se pokajati.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Kako godinu ipo P40 Pro?

Ti to nesto preko veze sredio da dobiješ? :d

Možda je mislio na p30 pro.

Ako je netko zainteresiran pratiti razvoj 1klik installer za google servise (vecina huawei ali koncentriram se na p40/lite itd)(bit ce vise klikova ali ce biti navodjeni, neke stvari bez roota jednostavno ne mogu biti izvedene) a mozda ima korisnih savjeta za dati ili ideja moze se pridruziti discord kanalu:
Ima podkanal sa slikama, opisom, idejama itd

LP :)

Meni nije jasno da tajvanska kompanija TMSC brani proizvodnju Kirina jer je tako odlučila Amerika, a da ista Amerika odobrava prodaju i ugradnju Snapdragona.

Šta je ovo...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Hoce da im naplate papreno Snapa. :)

Poslednja izmena:
Pa nije isto. Serija 40 ima problem sa GMS I zato sam pitao.

Razmatram kupovinu P40 pro kao službeni, treba mi svaki dan po ceo dan. Nemam luksuz da mogu da radim Factory reset svako malo (na honoru evo dve godine bez toga).
Dakle, zato pitam, u oba slučaja, šta biva nakon sistem apdejta i/ili nakon ažuriranja neke od aplikacija?
Vidim da tech magnet tvrdi da je trajno rešio problem. Koliko je to realno?

Trenutno radi. Niko ovde ne može da garantuje da će raditi za 3-6-9-12 meseci i kako će se odvijati njihova ljubav sa Google. Realno :)

Pa covek je pitao kako radi posle update-a. Ja kažem da sve radi super. I na P30, I na P40.
Čak i ne gasim po 20 dana, i sve radi ekstra. U Odnosu na Samsung Note 9,ekstra je.
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Drugari, danas dobio na poklom p40 pro. Inace, imam p30. Za korisnika koji nije mnogo zahtevan, vise nego zadovoljava potrebe. Osim standardne APP galerije, instalirao sam i Petal Search. Osim potrebnih app Viber, WhatsUp, FB Lite, Maps, samo mi busplus ne radi ali OK, nije toliko strasno :)
Nakon aktivacije internacionalna garancija mi je do 11.7.2022.

Nazad
Vrh Dno