Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Potvrdio mi admin iz Vanced telegram grupe da je lockdown i više ne radi login kroz micro g.

Tako da džabe sam se mučio.

Znači uzeli yt premium u pravo vreme [emoji6][emoji56]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Meni Vanced radi najnormalnije, ulogovan.

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Управо скинуо vanced, microG i SAI. Инсталирао се, улоговао кроз microG и ради потпуно нормално.

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока
ce2f37101c30ce7cbc6ec3cf57b1b561.jpg
3678e008195da4da186c99eb8e4951d6.jpg

Poslednja izmena:
Jel treba sad da vas pobanujem sve? Jel znate u kojoj ste temi? :smash:

Svaka cast, jer i meni radi na MI8.

Banuj ih.
Ja citam i ne verujem. [emoji1]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Знам у којој сам теми, али ми није јасно то да ти је лик са телеграма рекао да не може да се логује кроз microG.
Додуше, можда је мислио да логовање није могуће на Р40 серији. Ја сам разумео очигледно погрешно да је сама vanced апликација престала генерално да дозвољава логовање.

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока

Poslednja izmena:

Hahaahah, ja prvo mislio da je proradio na huawei, ni ne gledam koje telefone imaju.

Jesi li probao da instaliras ceo Gaps? Neko je ostavio objasnjenje kako, rekoh da li si testirao mozda? Porucio sam p40 lite za svastiku, mozda naredne nedelje stigne, pa da vidim kako pre svega slike da resim. Ima gomilu slika , od mts-a dobija mts disk od 10GBz videcu kakva je aplikacija, mozda moze tu da skladisti slike. Neko pomenu i neku aplikaciju koja ima sinhronizaciju sa gphotos. Videcu, najradije bih izveo ovu vratolomiju i pokusao da oaposobim gplay , ali je veliko pitanje da to ne pukne u nekom momentu.

Treba OTG za gapps, a ne mogu sad da ga vijam, da bi posle jednog update-a to propalo.

No i kolika je mana da nema Play servise, toliko je bolest da na 50 i nesto % imam 6h SOT-a na 22 sata uptime.

To meni treba. Imam Note 9 trenutno,radi sve savrseno,ali baterija kolje. Planiram da uzmem P40 Pro. To sto nema Gapps,mi smeta,ali sam svestan toga,i nece me odbiti od telefona. Kakav je kod teskog koriscenja? Koliko traje baterija?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ja imam lite, ali koliko sam skontao baterija za P40 i Pro verziju je kao na P30/Pro, mozda koji procenat bolja. Tako da mozes da ga jases do sutra, baterija ce izdrzati.

Ja imam lite, ali koliko sam skontao baterija za P40 i Pro verziju je kao na P30/Pro, mozda koji procenat bolja. Tako da mozes da ga jases do sutra, baterija ce izdrzati.

Nesto je slabija na P40 pro kad poredis sa P30 pro. Ubiju ove dve tacke na ekranu. Lepse je mnogo vise bilo na P30 pro.

Ja i dalje ne verujem da ljudi kupuju p40pro, potvrđeno mi je, iz mts-a drugarica i iz vip-a drugar. Kažu da se nisu nadali tolikoj potražnji pa ih ni nemaju dovoljno.

P30 Pro

Pa da, kupuju kad nemaju pojma da nema gms, al' će da bude kukanja

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nope. Probao sam sa tim, daje network error.

683164eb8e630ec8b4f09799b4e11ef8.jpg

Probaj ovo:
Postoji aplikacija moreapps koja se skine sa huawei gallery ili sa neta. Ona sadrzi sve google aplikacije, skinu se i najnormalnije se instaliraju.
Evo:
screenshot
058cb3602ed68af68ff0d9e9fa4f1a7a.jpg

Ne znam koliko ce raditi normalno, tj nisam siguran da ce raditi normalno. Ja sam instalirao rom na telefon bez google apps, i onda skinuo sa interneta apk whatsapp, viber,... i npr whatsapp izbaci poruku da za rad treba google services.

Probaj ovo:
Postoji aplikacija moreapps koja se skine sa huawei gallery ili sa neta. Ona sadrzi sve google aplikacije, skinu se i najnormalnije se instaliraju.
Evo:
screenshot
Nije problem skinuti google apps, nego naterati ih da rade sync, a to ne moze bez servisa. Kao i logovanja nekih aplikacija gde se trazi google servisi zbog GCM-a.
Ne znam koliko ce raditi normalno, tj nisam siguran da ce raditi normalno. Ja sam instalirao rom na telefon bez google apps, i onda skinuo sa interneta apk whatsapp, viber,... i npr whatsapp izbaci poruku da za rad treba google services.

Radi whatsapp push normalno, ne trazi google servise.

Mozda na tom huawid radi jer ima te huawei servise, na cistom androidu bez instaliranih gapps ne radi. Trazi servise.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

S obzirom da smo u Huawei temi, ne vidim pricu o AOSP i kako (ne) radi bez gapps-a tamo?

S obzirom da smo u Huawei temi, ne vidim pricu o AOSP i kako (ne) radi bez gapps-a tamo?
Izvinjavam se sto sam hteo da diskutujem. S obzirom da i aosp rom nema gapps isto kao i huawei. Ja vidim pricu. Ali dobro tvoj telefon resavaj problem sam.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Rekao si da whatsapp ne radi, trazi google servise, a ja ti kazem da radi. Znaci pricas napamet. Ne pomazes sigurno, ako ne znas da li nesto radi ili ne radi. Uzmi novi Huawei telefon, pa probaj i onda komentarisi.

A backup na WA na drive, jel moze da se radi. Pretpostavljam da ne.

Ili bar jel postoji opcija da se radi lokalno pa da se iskopa backup fajl.

To mi je bitno, ako ne postoji bilo kakva mogucnost za bakcup, marar "manuelna" ne bih ni razmatrao P40 Lite.

Backup lokalno radi, drive i sve ostalo, ne.

Rekao si da whatsapp ne radi, trazi google servise, a ja ti kazem da radi. Znaci pricas napamet. Ne pomazes sigurno, ako ne znas da li nesto radi ili ne radi. Uzmi novi Huawei telefon, pa probaj i onda komentarisi.

Ja sam rekao da whatsapp ne radi na romu bez google apps (google servise).(ne pricam napamet, probao sam) Pa sam predpostavio da nece raditi ni na huawei koji nema google apps(google servise) . Ocigledno da nije potpuna zabrana koristenje google servisa/google apps.

Ne vidim u cemu je problem komentarisanja, bez obzira da li imam ili nemam huawei telefon, valjda pokusavamo da vidimo u cemu je problem ( uostalom moj post u vezi whatsapp se odnosio na @SIMUKA.
Ti si pisao da ne radi youtube vancend, kako da ti neko dao sugestiju ako niko ne koristi novi huawei,? ali zato koriste microG i vancend, pa otuda savet.

Ne mislim nista lose, niti da se svadjam. Jednostavno sam dao ideju, ako valja valja ako ne valja ne valja. i to je to. Opusti se

Meni je sinoc izasao update za kameru na p40 pro. Radi google apps jos uvek sasvim normalno.

Ja i dalje ne verujem da ljudi kupuju p40pro, potvrđeno mi je, iz mts-a drugarica i iz vip-a drugar. Kažu da se nisu nadali tolikoj potražnji pa ih ni nemaju dovoljno.

P30 Pro
Moja se bivša žena nameračila na p40 :)
Nema pojma da nema gaps. Kad sam joj to spomenuo, ona me gleda bledo u fazonu "šta me ložiš"! U Vipu joj nisu to rekli. Tako da čekam da doživi iznenađenje.
[emoji23]

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh Dno