Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Pobrisao sam slike casopisa znate one kad se svaki put ekran upali neka druga je slika.? Postoji li nacin da to vratim? Dal ce pomoc vracanje na fabricko?

Zar ne moze ovde da ih opet učita? Kako si ih izbrisao?
 

Prilozi

  • Screenshot_20210917_121428_com.huawei.magazine.jpg
    Screenshot_20210917_121428_com.huawei.magazine.jpg
    90.4 KB · Pregleda: 50
Jel neko menjao ledja za p30pro u skorije vreme i koja je cena? U pro mobiju mi kažu da moraju prvo da vide telefon pa tek da mi kažu cenu, što je glupost neviđena.
 
Pitanjce, da li na p30pro na kom imam aktivan dual sim postoji mogucnost da na SIM1 blokiram neki broj telefona a da ne bude blokiran na SIM2 i obrnuto ?
Razlog je jednostvan nekako je klijent dosao do mog privatnog broja ... :)
 
Zvao sam pro mobi, 5000din je sada
 
Ima neko problema sa tviter aplikacijom? Konkretno baguje kod kucanja a ponekad i izbaci. Ostalo sve radi. P30 Lite je u pitanju.
 
Da li neko ima iskustva sa menjanjem baterije na Huawei p30 modelu? U ProMobi ima odlična akcija (2300rsd ugradnja originalne baterije), vredi li ovo raditi?
Pored toga, da li neko ima iskustva sa zamenom stakla baterije na pomenutom modelu? Da li se prilikom menjanja stakla baterije vrši i skidanje/zamena leđa telefona?
Hvala unapred.
 
Izvrsena zamena baterije bas P30, Promobi, mogu samo da kazem trajanje baterije od punjnja do punjenja, dosta manje. Naravno upotreba ista. Poklopac nisu zamenili. Izdrzi od ujutru do uvece ali nije to to.
 
I ja sam zamenio bateriju na P30, u Huawei servisu, nisu zamenili zadnju stranu, a baterija imam utisak kao da nije ni menjana, nikakva razlika u odnosu na staru bateriju.
 
"Ova wifi mreža nema pristup internetu" mi izbaci kada se povezem na wifi a ipak ima protok. Kod wifi ikonice stoji znak uzvika. Pokusao sa resetom mreznih postavki opet isto. Zna li neko sta mi je ciniti a da ne pokusam sa Hard resetom?
 
Isti slučaj i kod mene. P30. Uradio reset mrežnih podešavanja, mema promena. Zanimljivo je da neke stranice otvara, a recimo facebook ne radi (kao i backup na whatsapp).
 
dns.adguard.com trenutno pravi probleme. Isključite privatni DNS dok se ne reši problem.
 
To sam prvo isključio.
 
opustite se... problemi su na globalnom nivou, do sutra ujutru će se sve vratiti u normalnu
 
Da na globlnom nivou. Meni se vratilo sve u normalu. Zanimljivo supruga nije imala te probleme. Svakako sada je sve ok.
 
Imam problem na p30 pro da tokom poziva mi ne radi internet na telefonu. Telenor mreža, uključeno 4g/3g/2g i tokom poziva je aktivna 3g veza.

Šta može biti?
 
Do telenora je, dosta ljudi se žali i u s21 temi, imao sam i p30pro i sada S21ultra i nemam apsolutno nikakvih problema na A1 i mts mreži
 
Da li moze neko da proveri.... Kada udjem u Google play prodavnicu i probam da ukucam Netflix ne izbacuje mi nista.. Kada odem na njihov sajt i kliknem na preuzmi aplikaciju, prebaci me na Play prodavnicu ali mi pise da aplikacija nije kompatibilna sa mojom verzijom!!! Wtf
 
Sve regularno kod mene na Huawei p30.
 

Prilozi

  • Screenshot_20211014_075845_com.android.vending.jpg
    Screenshot_20211014_075845_com.android.vending.jpg
    59.7 KB · Pregleda: 18
Javljaju neki da Google blokira GMS na Huawei telefonima. Videcemo. Google protect nije vise u funkciji kazu, uredja nije sertifikovan. Kod mene jos uvek sve ok.
 
Da li je neko menjao kameru na p30 modelu? Nameravam da uzmem neku sa Alija, naravno originalnu, s tim da nisam siguran da li će biti dobra, da ne bacam pare. Ako je neko to radio zanimaju me vaša iskustva.
 
Opet ja. Našao sam par polovnih kamera, mislim da mi je to bolja varijanta od alija..
 
Ja bi da mu zamenim izgrebano staklo koje prekriva kamere.. Uvece kad slikam a imaju ulicna svetla bandere, na slikama se vidi kako to zovu lens flare bas vidljiv. Dal samo to staklo da menjam ili celu poledjinu? Sta mi preporucijete?
 
Nazad
Vrh Dno