Radi sistemska aplikacija regularno snima sve.Nisam siguran, ali mi se čini da kod mene nije radila sistemska, inače zašto bih instalirao drugu aplikaciju?
Probaj ovu rutu do fajla.Radi, snima kao, nema audio zapisa u sistemu
Imas li link do apk?! moze pmRadi sistemska aplikacija regularno snima sve.
Imas li link do apk?! moze pm
Ne vidim od kad je ova vest, ali deluje da je od prosle godine clanak. Tako, da je Huawei zavrsio sa googlovim androidom 11. Moze da koristi samo android 10 sa google servisima sa emui intefejsom. Do kraja podrške za P30 serije možemo se nadati azuriranjima sa bazom androida 10, znaci neki Emui 11.1 recimo i eventualno onaj ko zeli da nadogradi na Harmony OS bez google servisa. Uzgred bice metod kako da sami instaliramo google aplikacije ako se odlucimo za Harmony OS.![]()
Huawei P30 Pro EMUI 11 (Android 11) Update: Download, Release Date, Features | Huawei Advices
Huawei is already working on its latest custom UI skin called EMUI 11 for a long time now. Moreover, this Android 11-based EMUI 11 may be in the final stage of development as the company is preparing for its official debut at the HDC 2020 event. Most of the Huawei users wondering whether their...huaweiadvices.com
Nov za 320??? Kupuj odmah, polovni toliko koštaju..Jel ima jos neka razlika izmedju P30 Pro i P30 Pro new edition sem 6/128 i 8/256. Planiram da kupim zeni p30 Pro, naleteh na oglasima new edition za 320e nov, ili trenutno se za taj novac moze kupiti nesto bolje. Bitno da ima dobru kameru i da moze da slika u vodi...
Proveri ti to lepo, ja sam moj p30pro nakon 2god i 2 meseca prodao za toliko para. Bio je u perfektnom stanju doduše.Jel ima jos neka razlika izmedju P30 Pro i P30 Pro new edition sem 6/128 i 8/256. Planiram da kupim zeni p30 Pro, naleteh na oglasima new edition za 320e nov, ili trenutno se za taj novac moze kupiti nesto bolje. Bitno da ima dobru kameru i da moze da slika u vodi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari