Ne znam, kod mene na Nova 5T piše drugacije. Inače ovo "svi", ne znam samo ko? Samsung tek treba da krene sa svojim ambicioznim planom "3+1", podršku ostalih da ne komentarišemo. Moj iPhone 6s trenutno na iOS 15, sta reći?
Huawei neka krpi šta zna i ume, ko je gledao intervju na Benchmark YT-u, čuo je malo više detalja kako operiše Huawei, sve ovo je "nezvanično" ali ne bi me čudilo da im Google pomaže "ispod žita" sa security update-ima dok ovo ne prodje (ako ikada prodje). Huawei sada mora da održava postojece modele i korisnike i to se vidi - dosta nas ima Huawei telefone i nula zamerki, niko više i ne piše na ovim temama, kad čitam Xiaomi topice, pitam se kako ljudi to mogu da trpe?
Ako u julu neki operater smanji malo cenu Mate 40 Pro-a, bogami, mislim da cu ga uzeti. Ne treba mi GMS sada kada skoro sve radi, ima čak i PowerAmp (mora ponovo da se kupi ali, ih well..) na AppGallery-u. Petal Maps mnooogo napredovala.
Posebno jer imam najbolji smartwatch na tržištu - Watch 3 Pro. 4 dana baterije i treninga, fantazija.