Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Kod mene sve vreme ovako. Ali dobro je ako je ispravljeno.
b753d3a5f4cd86e7a8f8630c54227232.jpg

Kod mene 22. 0.18-16 i potpuno se unormalila, skoro zanemarljivo utice na bateriju.
598f695010070031af102508b5b9cdf6.jpg
6cf637649033621940a84f23ed617684.jpg

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Dajte mi neku apk koja pokazuje tacan kapacitet baterije tj ocitava? Ne battery healt nego kolikog je kapaciteta baterija unutra? treba da uzmem veceras telefon pa da proverim hardver! Accu ne ocitava automatski a i toliko je netacan da je to strasno. Treba mi neka tacna aplikacija da ocita hardver tj bateriju. A da nije bench. Ako postoji uopste. Hvala

Koji launcher preporučujete, da ima tap to wake, sleep... Da se može povući sa vrha ekrana itd... Uzeo sam One plus Nord i dok sam čekao da stigne iskoči povoljno P30... Nisam odoleo [emoji4] želim telefon koji je donekle normalan sa dimenzijama... Oxygen OS me je oduševio, ali će ipak a prodaju pa ako ima neki sličan launcher za P30...?

Koji launcher preporučujete, da ima tap to wake, sleep... Da se može povući sa vrha ekrana itd... Uzeo sam One plus Nord i dok sam čekao da stigne iskoči povoljno P30... Nisam odoleo [emoji4] želim telefon koji je donekle normalan sa dimenzijama... Oxygen OS me je oduševio, ali će ipak a prodaju pa ako ima neki sličan launcher za P30...?

Probaj ovo:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mi.android.globallauncher

Nemoj me drzati za rec ali cini mi se da ima to sto ti treba.

Lepo, i onda treba da predjem na neki samsung, pa kako?
80754bd7bc8f764e7a6b572b170922cc.jpg

Sent from my P30 using Tapatalk

Nemoj na Samsung, jedino gdje je bolja baterija je 11 pro max :D

Ljudi, jel to vas vecina gasi mobile network ili menjate prioritetan sim ili je nesto drugo u pitanju? Meni je ova crta za mobile netvork konstantno zelena i neisprikidana? Koliko vidim i kod supruge je tako. Koristim vip i telenor.

Vi ste srećni ljudi [emoji16] to je loš kvalitet mreže...

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Imam jedno pitanje, da li neko zna zašto( i kako mogu to da iskljucim, ako moze) dobijam duple mail ove tj pošto koristim Gmail i imam dodat Hotmail dobijam ih po dva puta na isti account. Isto je mislim I na Huawei mail app. Hvala unapred

Dobijas duole notifikacije ili dva ista maila?

Sent from my P30 using Tapatalk

Denstalirao sam ovaj drugi mail app, mislio sam da je moze pa... Ali i dalje isto na Gmail

I ako sam prezadovoljan telefonom posle ovih 6 meseci koliko ga imam odlucio sam da ga prodam i predjem na neki samsung... Ne zato sto volim nego jednostavno ne mogu da prihvatim da imam dual sim telefon a opet moram da nosim dva jer ne moze da se instalira dual viber... bas sam razocaran :(

Да ли си пробао Parallel Space?

Poslato sa Nova 5T pomoću Tapatoka

Jesam, ali previše spama u istom i vrlo često mi ne stižu poruke dok ne pokrenem taj alternativno viber i sl bugs.

Ajde da ne bude da nisam probao sve, probacu opet parallel space i to cu da kupim premijum da vidim kako ce se ponasati.

Poslednja izmena:
Na samsungu moze 2 viber naloga na jednom telefonu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel ja ne znam da podesim ovaj Parallel Space ili ovo ne radi kako treba samo po sebi.
Sve setujem sve cool, ali poruke mi na njegov viber stignu tek kad otvorim isti.. dok ga ne otvorim moze 1000 poruka da mi stigne ne izlazi notifikacija.

Jel ja ne znam da podesim ovaj Parallel Space ili ovo ne radi kako treba samo po sebi.
Sve setujem sve cool, ali poruke mi na njegov viber stignu tek kad otvorim isti.. dok ga ne otvorim moze 1000 poruka da mi stigne ne izlazi notifikacija.
Ma to je djubre aplikacija, plus mislim da nije ni bezbedna. Nema vajde od toga.

Ima free verzija ima pro verzija u vidu mesecne pretplate.. uzeh je juce da probam ali desava se ovo :(

Moze li neko da mi objasni zasto ne mogu da se u AppGallery nadju fabricke apk? Deinstalirao sam Huawei vremensku prognozu, fabricku apk, koja se redovno azurira, ali sada je nema u Appgallery? Ne mogu da je nadjem,ne odgovaraju mi druge, nema je nigde! Kakva im je ovo politika ne razumem.

Moze li neko da mi objasni zasto ne mogu da se u AppGallery nadju fabricke apk? Deinstalirao sam Huawei vremensku prognozu, fabricku apk, koja se redovno azurira, ali sada je nema u Appgallery? Ne mogu da je nadjem,ne odgovaraju mi druge, nema je nigde! Kakva im je ovo politika ne razumem.
Da, to je isto glupost. Moze dosta tih fabrickih aplikacija da se izbrise i da nema sanse da se vise nadju. A realno postoje u AppGallery, ali ih je u pretrazi nemoguce naci. Jedino da ti neko posalje backup aplikaciju iz sistema ili reset [emoji23]

Edit. Evo sta kaze kad odem na tu apk u AppGallery. Nije dostupna za nas region .... Tako da eto ti odgovora... Pre brisanja proveriti dal je dostupna ponovo za install inace...

768fc0c47ab3dcc1045ce27abc680403.jpg

Poslednja izmena:
Da, to je isto glupost. Moze dosta tih fabrickih aplikacija da se izbrise i da nema sanse da se vise nadju. A realno postoje u AppGallery, ali ih je u pretrazi nemoguce naci. Jedino da ti neko posalje backup aplikaciju iz sistema ili reset [emoji23]

Edit. Evo sta kaze kad odem na tu apk u AppGallery. Nije dostupna za nas region .... Tako da eto ti odgovora... Pre brisanja proveriti dal je dostupna ponovo za install inace...

768fc0c47ab3dcc1045ce27abc680403.jpg

Pa jasno mi je da nije dostupna za nas region ali nije mi jasno zasto je stavljaju u telefon onda. Realno od ovoga vecu glupost nisam video.

Hvala druže, ova tvoja konačno radi! Od EMUI 9 sam bez te aplikacije i svaku koju sam probao nije htela da se instalira, a one koje jesu, nisu mogle da se pokrenu.

P30 Pro

Nema na čemu čojk [emoji106] Ako promijenite regiju na telefonu možda će biti u GalleryApp...prebacite na Austriju pa probajte

P40Pro+ & Tapatalk

Vrh Dno