NevisStarShine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2014
- Poena
- 365
Kod mene sve vreme ovako. Ali dobro je ako je ispravljeno.

Kod mene 22. 0.18-16 i potpuno se unormalila, skoro zanemarljivo utice na bateriju.
![]()
![]()
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Koji launcher preporučujete, da ima tap to wake, sleep... Da se može povući sa vrha ekrana itd... Uzeo sam One plus Nord i dok sam čekao da stigne iskoči povoljno P30... Nisam odoleo [emoji4] želim telefon koji je donekle normalan sa dimenzijama... Oxygen OS me je oduševio, ali će ipak a prodaju pa ako ima neki sličan launcher za P30...?
Hvala, njega sam već bio skinuo [emoji4]Probaj ovo:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mi.android.globallauncher
Nemoj me drzati za rec ali cini mi se da ima to sto ti treba.
Vi ste srećni ljudi [emoji16] to je loš kvalitet mreže...
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Dva ista maila, a samim tim i notifikacijeDobijas duole notifikacije ili dva ista maila?
Sent from my P30 using Tapatalk
Ma to je djubre aplikacija, plus mislim da nije ni bezbedna. Nema vajde od toga.Jel ja ne znam da podesim ovaj Parallel Space ili ovo ne radi kako treba samo po sebi.
Sve setujem sve cool, ali poruke mi na njegov viber stignu tek kad otvorim isti.. dok ga ne otvorim moze 1000 poruka da mi stigne ne izlazi notifikacija.
Da, to je isto glupost. Moze dosta tih fabrickih aplikacija da se izbrise i da nema sanse da se vise nadju. A realno postoje u AppGallery, ali ih je u pretrazi nemoguce naci. Jedino da ti neko posalje backup aplikaciju iz sistema ili reset [emoji23]Moze li neko da mi objasni zasto ne mogu da se u AppGallery nadju fabricke apk? Deinstalirao sam Huawei vremensku prognozu, fabricku apk, koja se redovno azurira, ali sada je nema u Appgallery? Ne mogu da je nadjem,ne odgovaraju mi druge, nema je nigde! Kakva im je ovo politika ne razumem.
Da, to je isto glupost. Moze dosta tih fabrickih aplikacija da se izbrise i da nema sanse da se vise nadju. A realno postoje u AppGallery, ali ih je u pretrazi nemoguce naci. Jedino da ti neko posalje backup aplikaciju iz sistema ili reset [emoji23]
Edit. Evo sta kaze kad odem na tu apk u AppGallery. Nije dostupna za nas region .... Tako da eto ti odgovora... Pre brisanja proveriti dal je dostupna ponovo za install inace...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari