Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

To je onda do lokalnog predajnika. Imas slab 4g signal i on stalno vrti 2g 4g i u tom trenutku si nedostupan. I ako pokazuje da je super 4g, verovatno nije tako.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Ne bi li onda bilo takvih problema i sa ostalim korisnicima? Plus kao sto rekoh stavljao sam karticu drugog operatera i ista stvar se desava...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ne bi li onda bilo takvih problema i sa ostalim korisnicima? Plus kao sto rekoh stavljao sam karticu drugog operatera i ista stvar se desava...

Ako si radio vec factory reset ostaje ti da probas jos rollback na emui 9.1 kroz Hisuite. Ako i tamo zeza onda je nesto do telefona, tog slota za sim.

Ako si radio vec factory reset ostaje ti da probas jos rollback na emui 9.1 kroz Hisuite. Ako i tamo zeza onda je nesto do telefona, tog slota za sim.

To mi je i plan..rollback ili da cekam novi update... Prije nego reklamiram telefon jer njje ok da od prvog dana zeza

More, reklamiraj to. Kupio si i odmah te zeza... trebaš da odeš tamo i da im očitaš Oče naš...

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ako je od prvog dana reklamiraj to i ne dozvoli sebi da te ubedjuju da upisuju novi softver vec odmah trazi zamenu.U prva 72h imas prava na zamenu ili povracaj novca.Ako ipak kazu da moraju da posalju u servis radi konstatacije kvara trazi da zelis zamenu a ne popravku.I zar je zadnji build za P30 pro .195?

Poslednja izmena:
Proslo je 72 sata ali naravno da cu da trazim zamjenu ne interesuje me da mi popravljaju telefon star nedelju dana..

Ako budeš imao sreće da ne radi baš kad ga oni budu probali

Ako budeš imao sreće da ne radi baš kad ga oni budu probali

Vec sam ga nosio i ustanovili su da sim ne valja jer nekim cudom nije radila u drugom telefonu.. Uzeo novi sim, problem se vratio.. A ta sim sad radi u drugim telefonima a u ovom svaka ima isti problem... Spanska serija....

Vidi meni se kao to javilo i da li je bilo do operatera nemam pojma.Ali sada je ok.Ako ti se javlja i dalje nije do sim/a to ti je jasno.Nagazi ih malo i bice ok.Imas fiskalni?

Pa evo sve se nadam bice ok... Imam sve fiskalni, garanciju naravno

Mtel crna gora..

Koliko vidim postoji bug sa zadnjim softverom za odredjene mreze. Ako si u Crnoj Gori moguce da su bas ti opetateri sa mrezom koja zeza sa P30 pro. Evo ga sitan update. Ali opet preporuka da vratis telefon pa nek se oni mlate sa tim. Screenshot_20200608_143311_com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder.jpgScreenshot_20200608_143303_com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder.jpg

Koliko vidim postoji bug sa zadnjim softverom za odredjene mreze. Ako si u Crnoj Gori moguce da su bas ti opetateri sa mrezom koja zeza sa P30 pro. Evo ga sitan update. Ali opet preporuka da vratis telefon pa nek se oni mlate sa tim. Pogledajte prilog 286192Pogledajte prilog 286193

Aha odlicno, bio sam jutros reklamirao tel i treba pravna sluzba da odluci da li ce ga zamijeniti.. Evo da pokusam s ovim da ne radim rollback.. Hvala velika

Ne izbaca mi link na fw finder.. Mozes li mi bacit link na dm..

Ne izbaca mi link na fw finder.. Mozes li mi bacit link na dm..

Ffinder ti je samo sada informativnog karaktera i ne koristi se vise za bilo kakva rucna axuriranje. Samo eto da se prati koji je build aktuelan. Za nesto vise potrebno je bas imati znanje i jedna greska moze brikovati telefon. Sto se tice tih manjih zakrpa sistemskih nemaju vise klasicnu oznaku koriste drugačiji mehanizam, a u Ffinderu se mogu naci pod Uknown kao i ovaj. A i kad stignu to je axuriranje sistema i nemaju oznaku kao zakaceni primer. Screenshot_20200608_155253.jpgScreenshot_20200602_072127_com.huawei.android.launcher.jpg

Aha cool, odradio sam rollback na 9.0..izgleda da je rijesilo problem....pratimo situaciju[emoji16]..hvala jos jednom..

Zar ti nisu uzeli telefon na reklamaciju tj zar im nisi ostavio telefon?I kakva pravna sluzba?Koliko se ja razumem pravna sluzba nema nista sa reklamacijom.

Zar ti nisu uzeli telefon na reklamaciju tj zar im nisi ostavio telefon?I kakva pravna sluzba?Koliko se ja razumem pravna sluzba nema nista sa reklamacijom.
Nisam ga ostavio..necu da ga ostavim..dobro su upoznati s problemom i receno mi je da pravna sluzba odlucuje ocu li dobit novi ili ne..neka ga oni reklamiraju dobavljacu ako je do telefona problem..

Potreban mi je savet hitno.Zelim da uzmem P30 ali nisam siguran da li je pametno.P30 je donesen iz Austrije, proverom na sajtu Huawei-a sam video da je star oko 6 meseci.Tip osim maskice i punjaca ali za P30 lite nema apsolutno nista.Da li je pametno uzimati takav telefon i da li ce se P30 regularno puniti adapterom za P30 lite ili moze biti problema pri punjenju baterije?Citao sam negde sada vec ne mogu da se setim da punjenje sa neoriginalnim adapterom na P30 seriji ume da pravi probleme?

Moj sin ima p30 lite, povremeno ounim svoj p30 sa njegovim punjacem, ne vidim nikakav problem. Cak i kada ga prikacim na njegov punjač prijavljuje mi fast charging. Bas cu da pogledam koje je jačine.

Sent from my P30 using Tapatalk

Moj sin ima p30 lite, povremeno ounim svoj p30 sa njegovim punjacem, ne vidim nikakav problem. Cak i kada ga prikacim na njegov punjač prijavljuje mi fast charging. Bas cu da pogledam koje je jačine.

Sent from my P30 using Tapatalk
Mislim da sve od 15w i više prijavljuje kao fast

Nije mi toliko bitno da li ce puniti bateriju brzo ili sporo.Ako puni sporo zakacim uvece i ujutru za posao spreman.Bitno mi je da ne prikazuje gresku neku, citao sam kao nece da puni telefon drugi adapter vec samo original za P30.Ali vidim sada da to nije tacna informacija po vasim odgovorima.

Није тачно, можда ће правити проблем са неким Самсунговим пуњачем, али од Хуавеи-а па и из исте серије нема проблема, пуњач код П30 лајт је брзи од 18w. Пуњач код П30 је 20w.

Poslednja izmena:
Ja svoj p30 pro punim na punjacu od iqosa jer necu brzo punjenje. Nikad problem.

Je l puni neko sa org 40w, je l ima problema?

Vrh Dno