Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
http://letmegooglethat.com/?q=Šta+je+android+system+webviewИначе чему служи ова апликација увек сам се питао?
Android system web view
http://letmegooglethat.com/?q=Šta+je+android+system+webviewИначе чему служи ова апликација увек сам се питао?
Android system web view
Zavisi kojim igricama. [emoji6]Zeza me punjac univerzalni,cas puni sporo cas brzo.Ako neko ima brzi punjac da mu je visak,neka se javi u inbox.
Koliko vama u proseku sa igricama drzi baterija Sota ekrana?Meni od 8 do 9.5h.
Pa ne bi trebalo da bude burn in, jer je lcd, koliko ja znam. Probaj aplikaciju sa storea lcd burn-in wiper
Sent from my P30 using Tapatalk
I pored nekih malih ogrebotina u uglu glavne kamere, flare nije problem!Ja sam isti problem sa flare u noćnim uslovima imao na prethodnom telefonu (moto z). I ispostavilo se da su mikro ogrebotine stakla preko kamere krivac. Što se tiče "žutice" sve se da srediti ili korekcijom u nekom programu ili samim podešavanjima i efektima iz galerije ili pokušavanjem sa ručnim podešavanjima kamere...
Npr. ista situacija one slike ali uz korekcije![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
265Gb prostora. Meni je jedino to zafalilo. Planiram NM card. Veruj, ako fordiraš fotografije + video idi odmah na jaču varijantu.Planiram kupovinu p30 pro, gledam po oglasima uglavnom je zastupljena verzija od 6gb rama, da li ima neke osetne razlike izmedju ove i verzije od 8gb?
265Gb prostora. Meni je jedino to zafalilo. Planiram NM card. Veruj, ako fordiraš fotografije + video idi odmah na jaču varijantu.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Meni ne, imam 6Gb rama i sve ok.Sto se tice storage 128gb mi je dovoljno, trenutno imam s8 od 64gb i nije mi zafalilo porstora, samo me interesuje ta stvar vezana za ram memoriju, da li se moze osetiti razlika, pogotovo sto huawei ima agresivniji memory managementa
Proveri da ti nije ukljucen autoupdate aplikacija sa AppGallery. Ako je to ukljuceno, a AppGallery postavljen na kineski region onda postoji mogucnost. Ili da ti telefon nije sa EU verzijom firmware.Ovo mi je drugi ili treći put da LinkedIn se premetne na kineski i veze nemam kako je to moguće. Jel zna neko o čemu se radi? Nije samo ovo problem, nego kad odem na Careers samo sve sami kinezi jedan do drugoga. Jednom sam već reinstalirao LinkedIn zbog ovoga i evo ga opet. U nekom trenutku telefon me upozori da nešto sa ikonom LinkedIn-a i kineskim slovima može da me prati i štatijaznam i šta god da izaberem opet dobijem kineske hijeroglife.
Jel doživeo ovo još neko?![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
U opcijama native kamere postoji opcija za slikanje preko celog ekrana (19.5:9) veličine 6MP.p30 pro jel ne moze da slika u 16 9
Uključi aod i imaćes indikator napunjenosti baterijeKupio sam p30 128/6 pre nedelju dana.
Prezadovoljan sam telefonom,sve leti, kamera odlična, displej odličan, baterija mi traje do 2 dana, kad igram igrice izvučem nešto manje od 7h što je vrh. Jedino mi ne odgovara što nema lampicu za notifikacije i ne vidim kad se napuni telefon. Lepo bi bilo da ima neka app koja može da pokaže koliko je posto dok se puni kao na Samsung telefonima? I dialer mi se ne sviđa, na Samsung s8 je bio vrhunski ali navići cu se nije strasno.
Biće da si u pravu, AppGallery je taj koji je jeo g***a.Proveri da ti nije ukljucen autoupdate aplikacija sa AppGallery. Ako je to ukljuceno, a AppGallery postavljen na kineski region onda postoji mogucnost. Ili da ti telefon nije sa EU verzijom firmware. Pogledajte prilog 284700
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Listić u bateriji znači da je uključen power saving tj režim uštede energijeŠta je to aod i kako da ukljucim? Onaj listić mali što je unutar baterije jel znači nešto?
Ja ga imam odavno instaliran, al nesto slabo koristim za placanje. Vise mi sluzi da vidim instant placanje i stanje.Da li neko od vas koristi intesin wave2pay?
Sent from my P30 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari