Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Nego, dal sam ja lud, sta se desilo sa zumiranjem dok traje snimanje, 5x izgleda katastrofa? To je cini mi se moglo ranije

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Citiracu sam sebe, otkrio sam, vi to verovatno vec znate, kad se koristi 60fps u 1080p, zumiranje moguce samo digitalno...

Gestures zahtevaju navikavanje. Ko je na Huawei godinama, to mu je normalno.

Ja sam se navikao na swipe za back, OK je funkcija, ali mi se dešava kada čitam neku knjigu da umesto prelaska na sledeću stranicu povučem back. Razlika je u nekoliko milimetara udaljenosti od ivice ekrana.

Što se opcija tiče, odavno ne pokušavam da ih nađem drugačije nego kroz search polje. Odlično funkcioniše, ako imaš ideju kako se zove to što tražiš :)

Nisam dobio original punjac vec neki univerzalni Confulon c23 gold,sa dva usb mesta,od 2.4 A,kada se mobilni puni punjac dok je u uticnici zuji,ne previse ali zuji.Da li je to normalno za univerzalne punjace?Ostao mi je punjac od Samsunga Note 9 originalni od 2 A,pa da li ubuduce da punim sa Samsungovim od 2 A ili sa univerzalnim od 2.4 A?
Koliko vam drzi prosecno Sot sa igricama?

P30 Lite
Jos pre 10 dana azuirano
14fb615249503280c3da47ee8b48b06b.jpg
Какве везе има П30 лајт ажурирање са П30, видиш да је нека већа исправка од 4.52 гигабајта, а ово твоје је само сигурносна мартовска исправка од 128 мегабајта.

Od vlasnika telefona, interesuje me kakvo je korisničko iskustvo po pitanju fluidnosti telefona? Da li vam je telefon usporio ili ste zadovoljni radom?
Planiram da kupim, pa zato pitam.

Ја користим лајт који је свакако испод П30 и П30 про, у јуну ће бити годину дана, никада ми штуцнуо није, никаквих проблема за сада а пун ми је апликација преко 40, тачније 46 плус неке фабрички инсталиране.
6b307096d86b82e757279e6960587dec.jpg

Poslednja izmena:
Kakav je android 10 na p30l, ima li unapređenja u korišćenu?

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Od vlasnika telefona, interesuje me kakvo je korisničko iskustvo po pitanju fluidnosti telefona? Da li vam je telefon usporio ili ste zadovoljni radom?
Telefon radi ekstra posle 9 meseci korišćenja. Prelazak iz aplikacije u aplikaciju, sve je fluidno.

Baterija posle tri sata poziva i tri sata screen on time je 55%.

Jedina neka mana je da nekad prilikom selfija ili neke brze slike sa zadnjom kamerom ne prepozna sve face na fotki pa faca koja je neprepoznata ostane nefokusirana.

Evo jedna random fotka ali se njen kvalitet drastično sroza prilikom uploada na TT.
a3438c336b6af600dc55ca9df483818d.jpg
5c576c3985f80d9b22617b5a3f22c687.jpg

Jako zadovoljan, koristim nekih 11 meseci, baterija odlična, ekran sjajan, kamere odlične. Mane su, bar meni, iste kao sa početka: ne moze da se podesi da različito bude pojačan jačina notifikacija i jačina zvona telefona, to bar meni smera, mada se naviknes vremenom, onda onaj dosadni huawei pretrazivac koji se otvori kad omasim vrh telefona, a u stvari sam hteo roletnu da spustim, meni jako smeta, potpuno bespotrebno. Nekima smeta samo jedan zvucnik, meni i ne, ovaj ispod ekrana za razgovore je jako dobar, čujem sagovornika i kad je bučno sve oko mene, lagano na svadbi razgovaram...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiletrialware.volumebutler

Ovo je aplikacija koja će ti rešiti taj problem.

Podesiš kako ti odgovara i napraviš profil.

Obzirom da svako smanjivanje ili pojačavanje bilo kog tona izjednačava ton poruke i zvona rešenje za to je da napraviš prečicu na pozadini za aktivaciju profila koji ti odgovara i sa vremena na vreme klikneš na prečicu.

Ja konkretno jedino u pozivu ili u youtube videu podešavam zvuk. Nakon te dve radnje uvek kliknem na prečicu ka profilu odnosno na podešavanju zvuka kako mi odgovara i sve ok.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiletrialware.volumebutler

Ovo je aplikacija koja će ti rešiti taj problem.

Podesiš kako ti odgovara i napraviš profil.

Obzirom da svako smanjivanje ili pojačavanje bilo kog tona izjednačava ton poruke i zvona rešenje za to je da napraviš prečicu na pozadini za aktivaciju profila koji ti odgovara i sa vremena na vreme klikneš na prečicu.

Ja konkretno jedino u pozivu ili u youtube videu podešavam zvuk. Nakon te dve radnje uvek kliknem na prečicu ka profilu odnosno na podešavanju zvuka kako mi odgovara i sve ok.

Nema nista kad se klikne na link
4332a636d3469ba33d1f54d34f311e58.jpg

Sent from my P30 using Tapatalk

Nema je više na Google play. Izgleda da je ugašena. Zove se volume butler i može da se nađe na netu apk. Kasnije ću i ja da uradim upload.

Kada se ocekuje 10.1 za 30Pro?[emoji3]

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Nema je više na Google play. Izgleda da je ugašena. Zove se volume butler i može da se nađe na netu apk. Kasnije ću i ja da uradim upload.

Kako je nema, ja sinoc instalirao, a i vidim je kad kliknem i sad
f405164d04687b2ae573798d1329c162.jpg

P30PRO, gde sve treba da kliknem da mi OS ne gasi neku aplikaciju? Nedavno sam uradio hard reset, pa se to pogubio. Muči me Hangouts, nisam ga koristio neko vreme, ali sada se vraćamo na regularne procedure na poslu, pa mi je potreban. Radi isključivo pull za poruke tj. kada ga otvorim, dobijem poruke.

U kojoj rezoluciji vi snimate video?
Ja sam do sad to radio u 4k, nešto sam se tripovao da mi je kvalitetniji video, dok sam ga juče prebacio u full HD u 60fps i mogu vam reci da je odlican... Stabilizacija takođe.
Kakva su vaša iskustva?

P30PRO, gde sve treba da kliknem da mi OS ne gasi neku aplikaciju? Nedavno sam uradio hard reset, pa se to pogubio. Muči me Hangouts, nisam ga koristio neko vreme, ali sada se vraćamo na regularne procedure na poslu, pa mi je potreban. Radi isključivo pull za poruke tj. kada ga otvorim, dobijem poruke.
Ако је исто као код лајт варијанте онда у подешавањима батерије и покретање апликације, ако на то мислиш.

Da, to je jedno mesto, ali ne rešava problem. Bilo je još jedno mesto, e ta druga opcija je delimično rešila problem prošli put.

Eve ga video koji uradeh pre nekog vremena. Mislim da ce pomogne malo https://youtu.be/qW8EugPKhmo

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Da, to je to drugo podešavanje, ali sad se setih da ni to nije rešilo problem. Zapravo je Hangouts jednog trenutka počeo da prima push, ali tek kada ga uključim, posle radi.

Trenutno nema svrhe što je uključen, dok ne otvorim aplikaciju ne prima poruke.

Da, to je to drugo podešavanje, ali sad se setih da ni to nije rešilo problem. Zapravo je Hangouts jednog trenutka počeo da prima push, ali tek kada ga uključim, posle radi.

Trenutno nema svrhe što je uključen, dok ne otvorim aplikaciju ne prima poruke.
Onda jedino u notifikacijama da si nesto čačnuo ili u samoj aplikaciji ili opstim podesavanjima notifikacija u Emui.
Screenshot_20200424_192634_com.huawei.systemmanager.jpgScreenshot_20200424_192502_com.huawei.systemmanager.jpg

I ja imam lite, ne stuca i ne zapinje, ili bar to neprimjetno radi a imam dosta instalirano
e4b48fbea5eb5814ee5cc12e105eb389.jpg

Sent from my phone

Onda jedino u notifikacijama da si nesto čačnuo ili u samoj aplikaciji ili opstim podesavanjima notifikacija u Emui.

Sve isto kao kod tebe. Sad sam prebacio I default iz gentle mod na isto kao messages i onda su sva polja postala jednaka, kao što je kod tebe za messages.

Džaba da ga sada testiram sa drugog naloga, sacekacu realne uslove u ponedeljak.

P30PRO, da li default dialer app ima Talk Time brojač? Gde se nalazi?

Koliko ja znam, nema ga

Sent from my P30 using Tapatalk

e4b48fbea5eb5814ee5cc12e105eb389.jpg

Иначе чему служи ова апликација увек сам се питао?
Android system web view

Nazad
Vrh Dno