Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Plašim se da mi telefon ne sklizne iz ruke, a ne bih da ga trpam u tu jeftinu plastiku. Moj je Breathing Crystal i volim da izgleda tako kako izgleda.
Elem, dobih 10, ali tek nakon registracije Huawei account-a, pa iz 'ZdravoCare' [emoji6] aplikacije sam odradio update.
Sinoć sam igrao PUBG na ultra high, fon se Baš fino zagrejao.
8add14bf495da24177ca4b240d24aabf.jpg

Sent from my P30Pro using Tapatalk

Plašim se da mi telefon ne sklizne iz ruke, a ne bih da ga trpam u tu jeftinu plastiku. Moj je Breathing Crystal i volim da izgleda tako kako izgleda.
Elem, dobih 10, ali tek nakon registracije Huawei account-a, pa iz 'ZdravoCare' [emoji6] aplikacije sam odradio update.

Imas kvalitetnu Ringke providnu https://youtu.be/uzGQ1IFb_Rg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Pa bolje ga je staviti i u jeftinu plastiku, jer će telefon pući kao lubenica ako ti ispadne na beton bez zaštite, jeftina plastika bar ima šansu da ga zaštiti... Moja je maska od nekih 2 dolara, i prilično je dobra, ne mogu se požaliti zasad, jednom mi je ispao na beton, i ostao je čitav...

Ova moja isto od 2$ i mat hrapava je pa ne klizi, ko one quicksand hard case samo sto je od silikona.
Sve ostale sto sam probao su klizavije

Sent from my phone

Imas kvalitetnu Ringke providnu https://youtu.be/uzGQ1IFb_Rg

Pratio sam temu, Fusion mi se ne uzima jer će vremenom da požuti od punjenja i temperature, a Fusion X mi izgleda suviše military.
Ipak ću morati da uzmem, bez obzira.
Fusion X blue ,mi izgleda da, paše lepše uz Crystal Breathing model.

btw, sa poslednjim update-om se izgubila ona mala vibracija što se osećala ispod prsta, mislim na gestures-swipe up opciju.

Poslednja izmena:
Pratio sam temu, Fusion mi se ne uzima jer će vremenom da požuti od punjenja i temperature, a Fusion X mi izgleda suviše military.
Ipak ću morati da uzmem, bez obzira.
Fusion X blue ,mi izgleda da, paše lepše uz Crystal Breathing model.

Ma nije uopste military a i ne verujem da ce da pozuti jer nisu to maske od 400-500 dinara.. Nikada nece da mi budu jasni likovi koji nose telefon od 600-700e a stavljaju maskice os 1-2e [emoji16]

Ma nije uopste military a i ne verujem da ce da pozuti jer nisu to maske od 400-500 dinara.. Nikada nece da mi budu jasni likovi koji nose telefon od 600-700e a stavljaju maskice os 1-2e [emoji16]

Upravo poručih .
Imam foliju sa prednje strane, šta preporučujete za protekciju display-a?

€ 2,71 50%OFF | Double Side 360 Degree Magnetic Adsorption Glass Case For Huawei Honor 20 P30 P20 Lite Pro 10 8X 9X View 20 V20 Phone Case Cover
https://a.aliexpress.com/oLhZDmnI
Ubedljivo najbolja maska. Čuva telefon a ujedno telefon zadrzava svoj izgled...

P30PRO, dešava mi se da kada je uključena kamera, nasumično napravi nekoliko fotografija. Koji su sve gestures i načini za fotografisanje? Taster na ekranu, Volume tasteri, još nešto? Definitivno nešto uradim što napravi fotografije, ali nisam shvatio šta.

Nikola i Maki hvala na linkovima i super su maske, pa sta ko voli nek naručuje, meni lično Ringke skuplji, malo robusniji i lepši ali o ukusima ne vredi raspravljati [emoji16]

RN 5 Pro

€ 2,71 50%OFF | Double Side 360 Degree Magnetic Adsorption Glass Case For Huawei Honor 20 P30 P20 Lite Pro 10 8X 9X View 20 V20 Phone Case Cover
https://a.aliexpress.com/oLhZDmnI
Ubedljivo najbolja maska. Čuva telefon a ujedno telefon zadrzava svoj izgled...
Kakav je osećaj i dal mora da se skida poklopac kod korišćenja i da se stavlja i folija pride ili se koristi ovako, pa folija ne treba [emoji848] i ako je druga opcija u pitanju kakav je osećaj pod prstima i dal utiče na cujnost sagovornika [emoji848]

RN 5 Pro

Meni treba da stigne posle praznika pa cu preneti utiske ovde na forumu.. Za sad mozemo samo da komentarisemo... Ima ovakva ista maska samo bez prednjeg stakla.. Kapiram da je u tom slucaju osecaj koriscenja verovatno mnogo bolji pogotovi otisak prsta a mozda i cujnost.. Ali ajde unapred da nista ne pricam dok ne stigne..

Kakav je osećaj i dal mora da se skida poklopac kod korišćenja i da se stavlja i folija pride ili se koristi ovako, pa folija ne treba [emoji848] i ako je druga opcija u pitanju kakav je osećaj pod prstima i dal utiče na cujnost sagovornika [emoji848]

RN 5 Pro
Meni je stigla pre 10tak dana bez prednjeg stakla (skeptik sam bio zbog otiska). Realno maska klizi i ne odaje mi utisak sigurnosti pa je istog momenta posle probanja smestena u fioku [emoji16]IMG_20200102_124358.jpgIMG_20200102_124346.jpg

Dakle i dalje ostaje pitanje koji Glass protection uzeti?

Ja sam naručio neko Cafele zaštitno staklo. Videćemo kad stigne kakvo je
https://a.aliexpress.com/k9ogKT1Q

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Ja uzeo preko alija, deluje dobro ali ga jos nisam montirao posto fabricko vrsi posao. Ovo staklo se lepi sa uv lepkom i lampom, komentari suci vise nego pozitivniIMG_20200102_135402.jpg

A sta se desava kad hoces da ga skines? Kako taj uv lepak?

Sent from my Honor 20 using Tapatalk
Ono sto sam gledao na netu skida se kao i svako drugo staklo. A lepak se susi ili kako se vec taj proces naziva kada se UV lampom predje preko njega. Mislim da je ovde na forumu neko vec to pominjao pa ce mozda bolje da ti objasni :)

a svakako da telefon spada itekako u domen nečega što poseduješ i svesno/podsvesno braniš.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

To da brani bilo šta ima samo na forumu, ne zato što si vezan, već zato što hoćeš da ispadnes pametan. Svaki uređaj ima neku manu i to čak nema ni veze sa cenom. Ko to shvati, pametnije će kupovati a ne da dozvoli sebi da ga nerviraju sitnice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da se pridružim "jatu". ;)

Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka
Nezainteresovano ću propratiti F2, Mi10 čisto da se kockice slože, pa ako 1+8T Pro bude imao šta da kaže, na leto, prelazim na njega, a u oktobru, bože zdravlja, Pixel 5. Svakako, sve zavisi do njih, kako se stvari budu odvijale.

Ima li kod nas da se kupi original Nillkin Nature providna futrola/obloga?
Ako neko ima višak, a hteo bi da proda, nek mi se javi na PM.

Trebalo bi da ima u 3G store, mislim da sam video kad sam uzimao ovu Mist. Ima i na KP verovatno

Sent from my P30 Pro using Tapatalk

Ima na KP, ali za sad samo bela i siva...hoću potpuno providnu. Kao što sam imao(imam je još) na Mi 9T Pro.

Nazad
Vrh Dno