Nije. Isto se i na 10 ponaša. Pri bilo kojem, da kažem "žućem", osvetljenju slike su tako žute i dalje.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
To je bas bezveze , ne mogu da verujem da telefon reklamiran kao fotografski ima takav bezveze problem :/
Nije. Isto se i na 10 ponaša. Pri bilo kojem, da kažem "žućem", osvetljenju slike su tako žute i dalje.
Još uvek ga nisam kvasio. Nije moguće da to bude uzrok.Zasad nikakvih problema sa zvucnikom.
Cuo sam da posle kvašenja, mora dobro da se osuši, jer ne radi zvučnik kako treba.
Burazer ima mate 20 pro, i na you tube-u mu se neke numere čuju slabije, neke jače, a kad je instalirao you tube music, kaze da se sve čuje dobro. Sto se to dešava, ne znam...
Ukoliko ti nisu pare problem, idi na P30 pro. Još ako je za tu cenu 8gb/256gb, odmah uzimaj.P30pro za 580 E ili P30 za nekih 400 ? Da li je neko koristio "duze" vreme oba telefona pa moze da kaze koja je razlika u egronomiji u praksi ... Sad sam gledao telefone u prodavnici i nisam nekako odusevljen slikama... probah MAte 20 pro i on je naoravio vrh sliku , da li to moze bit zbog update , mozda ovi prethodni ce biti bolji ako su na starom softveru ??? Nekako mi to nije jasno ... tamo mi deluje kao da Samsung pravi najbolje ipak, ali nesto mi glupo dati 480 za 10e pored iste cene za P30 pro ... i ta baterija na 10e me ubi u pojam :/
Prodavnica se zatvara za sat , danas je popust za pro ... verovatno mogu online do ponoci da uzmem
Bas takoUkoliko ti nisu pare problem, idi na P30 pro. Još ako je za tu cenu 8gb/256gb, odmah uzimaj.
Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk
Ukoliko ti nisu pare problem, idi na P30 pro. Još ako je za tu cenu 8gb/256gb, odmah uzimaj.
Nikako ne ide u istu rečenicu da je P30 i P30 pro isto sve... Pa nije... Da je sve isto bila bi i cena ista...
U principu, sta god da kupis, radiće ti posao, e sad sta ti je volja... P30 pro jeste bolji od navedena dva koja si stavio u izbor.
Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk
Slike svi hvale na. P30 pro, ja expert nisam što se tiče toga.Nije 256 , taj je 950meni je jedino ta egronomija na strani P30... ja telefon nosim u dzepovima i dosadilo mi je da vicem Nikon 7100 za fotkanje na putovanjima .... ok i ravan ekran zbog lomljenja ... a pro mogu da biram i amber sunrise boju ... cini mi se da manje ostaju otisci prstiju
Gde ga ima?Ja posle mjesec dana sa uv staklom sam se preporodio, ko nije neka ga obavezno stavi...
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Ja sam iz Podgorice, ako si iz CG javi da ti proslijedim info. Mada vjerovatno su sva ta stakla identicna.Gde ga ima?
Sent from my Honor 20 using Tapatalk
KP. Comicell stakla odlicna.Gde ga ima?
Sent from my Honor 20 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari