Dok je bio stari dizajn kukali ljudi da nije lep kao one UI, sad kad je sličan Samsungu, ne valja, pa ko će svima ugoditi [emoji23]I ja sam sad presao na 10ku, preko HiCare.
Konačno crni instagram, mnogo lepse izgleda.
Ali mi se generalno bas nesto sve ovo vizuelno i ne svidja, ovu roletnu kad spustim, pa sve okruglo, podseca me na starim lg-jevim telefonima kako je bilo, nekako prevazidjeno, uprošćeno.
I ove šarene ikonice kad udjem u settings, kao na nekakvom telefonu za decu.
Mts bank i mobi bank aplikacije ne rade, za sad.
Videcemo kako ce biti...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Iskreno, meni smetaju ovolike ikonice na "roletni", kada se suosti traka sa obaveštenjima?Dok je bio stari dizajn kukali ljudi da nije lep kao one UI, sad kad je sličan Samsungu, ne valja, pa ko će svima ugoditi [emoji23]
P30 Pro
Što kaže Toni sa Smartphone Hrvatska, tako je kako je.Dok je bio stari dizajn kukali ljudi da nije lep kao one UI, sad kad je sličan Samsungu, ne valja, pa ko će svima ugoditi [emoji23]
P30 Pro
Hvala, obrisao obe aplikacije i opet instalirao, rade obeZa Mobi Bank app samo uradi ponovno logovanje. Registrovaće se kao novi uređaj.
Neće slonče u lonče... [emoji29]Stavi ih u c:/huawei/themes
Onda idi u aplikaciju teme, na odeljak 'me' i 'my text styles'
Sent from my Honor 20 using Tapatalk
Pokušao sam i sa promenom ekstenzije fajla nakon kopiranja u taj folder, opet isto.[emoji848]
Sent from my Honor 20 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari