Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Za Mobi Bank app samo uradi ponovno logovanje. Registrovaće se kao novi uređaj.

Obriši podatke aplikacije, uloguj se ponovo, registruj uređaj i postavi pin, radiće.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

I ja sam sad presao na 10ku, preko HiCare.
Konačno crni instagram, mnogo lepse izgleda.
Ali mi se generalno bas nesto sve ovo vizuelno i ne svidja, ovu roletnu kad spustim, pa sve okruglo, podseca me na starim lg-jevim telefonima kako je bilo, nekako prevazidjeno, uprošćeno.
I ove šarene ikonice kad udjem u settings, kao na nekakvom telefonu za decu.
Mts bank i mobi bank aplikacije ne rade, za sad.
Videcemo kako ce biti...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Dok je bio stari dizajn kukali ljudi da nije lep kao one UI, sad kad je sličan Samsungu, ne valja, pa ko će svima ugoditi [emoji23]

P30 Pro

Dok je bio stari dizajn kukali ljudi da nije lep kao one UI, sad kad je sličan Samsungu, ne valja, pa ko će svima ugoditi [emoji23]

P30 Pro
Iskreno, meni smetaju ovolike ikonice na "roletni", kada se suosti traka sa obaveštenjima?
Neka caka da se malo to smanji? A da ne poizbacujem polovinu opcija na roletni?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ne može, to ti je što ti je :)

P30 Pro

P30 Pro
Što kaže Toni sa Smartphone Hrvatska, tako je kako je.
Navići ćemo se, ja sam doduše na skrinšotovima video već da mi se to neće dopasti, al šta ćeš. Kao sto neko pomenu, velike su ikone na roletni, bespotrebno, lepse je pre bilo, al navikli smo da se sve malo malo menja...

Baterija jako losa od kada sam presao na 10 ku,postoji li nacin da se vratim na 9?

Sacekaj koji dan da se malo slegne.

Sent from my Honor 20 using Tapatalk

"nauči ga" :)
Pusti da se isprazni do gašenja pa napuni mob do 100%. Možda pomogne malo

Skinuo sam par dobrih stilova fonta sa Fontsly.com, ali ne znam u koji folder da ih iskopiram/instaliram kako bi ih telefon prepoznao.
Neki savet? Hvala!

Stavi ih u c:/huawei/themes
Onda idi u aplikaciju teme, na odeljak 'me' i 'my text styles'

[emoji848]

Poslednja izmena:
[emoji848]

Pokušao sam i sa promenom ekstenzije fajla nakon kopiranja u taj folder, opet isto.
Mada su mi u drugoj temi na benchu proporučili app sa Google play i funkcioniše, ali nema font koji minse jako dopao.

A ima li neki icon pack da znate da mijenja oblike svih ikonica, tipa ako su okrugle da sve budu okrugle a ne da par njih vode svoju politiku?

Sent from my phone

Ako mislis na ovo to mi ne zavrsava posao
b18b41b84a6cb4916f072c9ad11b311b.jpg

Sent from my phone

Ne, mislim na kružne ikone. Samo, sada vidim da pomenuta aplikacija izgleda ima neki problem sa 10-kom.

Ins. Nova launcher
Ins. pixel icon pack
Pa nova launcher setting/look and feel/adaptive icon styles to je to.

Aman u novi imas pod look and feel menjanje oblika ikonica jedno 5-6 razlicitih oblika (adaptive icon style)
8a106cd7a7372e1dc66612b9fa354e80.jpg

Poslednja izmena:
Možda čovek želi da koristi stock launchet.

Koristio bi ja i apex i novu, koristio sam do androida 6-7, ali nece da otkljuca otisak onda.
I na Soniju sam zbog toga morao stock launcher da koristim, bas malo ikona je bilo kompatibilno ali zato su sve uniformne bile. Evo kako mi sad izgleda:

Sent from my phone
108bfeefc638972622f3c0412569b7cf.jpg

Poslednja izmena:
Zašto, kakve veze ima launcher s otključavanjem ekrana? Jedino ako si podesio nešto što mu smeta.

Vrh Dno