Kupio sam nillkin frosted i odlična je maska.Imate li preporuku za neku masku, futrolu, ali da ima kod nas na KP?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ajd okači slikuKupio sam nillkin frosted i odlična je maska.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Jos neko sa utiscima nakon update-a, sto se tice baterije?38% ostalo sa 3 sata i 20min sot i 1.5 sat voice calls...Pogledajte prilog 272961
Bukvalno se ova novija GG stakla grebu lagano, posle par meseci već imaju dosta ogrebotina, mora neka zaštita.Uopšte mi nije jasno zašto lepite za stakla? Od pada nema zaštite ako padne na ćošak i generalno više štiti neki dobar case nego staklo. U džepu ne može da se ogrebe ako nije zajedno sa ključevima. Jel to čuvate telefon za budućeg vlasnika ili šta?
P30 Pro
Pa neću baš uživati u njegovim kvalitetima ako mi ispadne izuzetno klizav telefon i razbije se ekran, nit će mi biti uživanje da ga koristim, niti da ga gledam, osećaću se kao korisnik iphone-a...Pa, i nije baš logično. Ako imaš kvalitetan uređaj, trebalo bi da uživaš u svim njegovim kvalitetima. Ne služiš ti njemu nego on tebi.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari