Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Upravo sad probao 4k video, uopšte nije kao na ovom snimku, niti malo, ni traga od ovolike količine zelene, niti secka, nemojte se primati odmah...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ma s10 je najbolji telefin kao i galaxy watch najbolji sat ,[emoji3][emoji3] cudo nisu stavili poredjenje sa s10,vidis kako likujunstonje na ovom snimku matevbolji od p serije iako mi koji ga imamo tvrdimo suprotno

Ma ne kazem da je najbolji ovaj ili onaj, samo kazem da snimak nije onako zelen, covek je uneo zabunu sa onakvim snimkom, sad ce svi da misle da su snimci onako zeleni, pa sta je ono, ono nije u redu

Klasicna podmetacina od snimka da se zbune ljudi... Nema veze sa vezom snimak... Mora da su ukljucene Zivopisne Boje opcija, pa zato neprirodne i presatuirane...

Ma ne kazem da je najbolji ovaj ili onaj, samo kazem da snimak nije onako zelen, covek je uneo zabunu sa onakvim snimkom, sad ce svi da misle da su snimci onako zeleni, pa sta je ono, ono nije u redu

Nisi me razumeo,nije ni meni ovako zelen nikad niti je bio crven ikada nego neki ljudi likuju

Ma nema sumnje da je upeglaniji na mate 20 Pro, ali verovatno u ovom update od 4gb što je neko gore izbacio to ce ispraviti. Definitivno ovaj zadnji uporedni test je merodavan, barem kod mene je isto ovako

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Imate li preporuku za neku masku, futrolu, ali da ima kod nas na KP?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Imate li preporuku za neku masku, futrolu, ali da ima kod nas na KP?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ja sam ovakvu uzeo na aliju, 2.5 dolara, ovde na kupujem prodajem je ova cena, ok maskica, ne udebljava ga mnogo, nosim ga već dva meseca u njoj, ispao mi jednom na beton na gornji ćošak, malo se maska samo ogrebala...
23bb7026e700c51875c755adf2465d5f.jpg

Evo pogledajte ovaj snjima, ovaj je flat:

https://youtu.be/5HWfflIG7x0
I ovde p30pro secka kad se panuje u stranu (2:20), ja ne znam sta je to, ali ja stvarno nemam to, niti sam ikada primetio, možda je nešto do YouTube-a ili codec-a koji koriste, ja snimam u h265, probaću h264 čisto da uporedim.
Drugo, mate 20 pro ne može da ubode fokus 10sec(3:15), takođe neverovatno...na kraju će me naterati da ja napravim uporedni test...

P30 Pro

Vidis ja snimam u h264, mislio sam da to nema neke veze sad.. Aj taman cu sjutra probati da vidim ima li razlike

Vidis ja snimam u h264, mislio sam da to nema neke veze sad.. Aj taman cu sjutra probati da vidim ima li razlike

Ne mogu nešto da editujem post, probao sad na h265 I neupotedivo bolje, kompletno kao da je kamera druga. Je li to samo kod mene, ali hvala na predlogu, sad je vec odlicno

Ne bi trebalo da ima neke veze sa kvalitetom samog snimka, h265 je kontejner za isti kodek kao h264 samo što ga bolje pakuje pa su izlazni fajlovi manji. U prevodu, trebalo bi da bude isto sve, samo je veličina fajla manja u korist h265, što je i razlog zašto ga koristim.

P30 Pro

Ne bi trebalo da ima neke veze sa kvalitetom samog snimka, h265 je kontejner za isti kodek kao h264 samo što ga bolje pakuje pa su izlazni fajlovi manji. U prevodu, trebalo bi da bude isto sve, samo je veličina fajla manja u korist h265, što je i razlog zašto ga koristim.

P30 Pro
Ja to znam, ali prije em što mi je sjeckalo em što mi je stvarno bio snimak užas... Vec sad je to što sam i očekivao, u svakom slučaju hvala... Bitno je da radi [emoji3526]

Ne vidim po cemu je vrhunska, toliko i vredi, ako ne i manje.

Slazem se da toliko vredi. Ali isto tako i samsung s10 vredi slicno pa se prodaje po duplo vecoj ceni. Da ne pricam koliko vredi IP XR ili proslogodisnji X...
Xiaomi ima trenutno najpribliznije cene realnosti ali ostali su daleko od toga. Mada i Mi9 128gb je skuplji 50-ak e.
A naravno da je cena vrhunska kad je na izlasku kosta 700e a sada 350...

Jeste cena od 350 full za p30. Odličan telefon.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Ne vidim opciju da se jacina zvona na p30 ostavi da bude takva kakvu sam namestio a ne sama da se pojaca do najveceg maximuma kako se kasnije javim na poziv,prosvetlite me

Te opcije više nema, neki pametnjaković u Huaweiu je izbacio u nekom od prethodnih update-ova

P30 Pro

Netko prešao možda sa Samsunga S9+, Note 9, S10 serije na P30 Pro? Iskustva?

Inače imam Note 9, sa svim stvarima zadovoljan osim možda malo veličina što me zeza.

Imam i jedan I drugi. P30 pro,bolja kamera, bolja baterija

U odnosu na S10 ne možeš da primetiš da li je kamera bolja jer na S10 ekranu sve izgleda lepo.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Ko o cemu baba o ustipcima a ja o bateriji. Od 178 update-a baterija mi je katastrofa. Ranije je mogla da izdrzi 2 dana sada ne istera ni 24h normalnog koriscenja... Jel ima jos neko problem sa baterijom ili je samo moj telefon prolupao? P30 je u pitanju.

btw ni ja nisam dobio update a isto sam na MTS-u.

Poslednja izmena:
Da da i ja sam pisao da je baterija losa na 178 pre neku stranu.
I ja cekam ovaj novi update da to resi.

Nazad
Vrh Dno