Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Sve isto ko i ranije, ništa novo nisam primetio, uključen mi je dc dimming, možda malo prijatnije za oči posle celog dana i to je to. Kamera identična, brzina i baterija identični kao na .168

P30 Pro

Na 40mpx su slike zapravo mnogo ostrije i prirodnije. Iskreno smeta malo sto nema da iz 40mpx ides direktno na zoom i wide jer nama koji koristimo samo 40mpx to bas znaci. Software lako moze sam da switch uje 40-10 a ne mi manuelno al sta je tu je.

Na 40mpx su slike zapravo mnogo ostrije i prirodnije. Iskreno smeta malo sto nema da iz 40mpx ides direktno na zoom i wide jer nama koji koristimo samo 40mpx to bas znaci. Software lako moze sam da switch uje 40-10 a ne mi manuelno al sta je tu je.

Kao sto i mogu da nameste u softveru da bude odvojeno slajder za jacinu notifikacije i jačina zvona, ali nece...

Iskreno ja nisam ni pokušao da slikam na 40mp. Je li ko probao da poredi u auto režimu 40mp vs 10mp? Koliko sam vidio na YouTube testovima, ostrije je na 10mp

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

U noćnim uslovima i uslovima slabijeg osvetljenja 10mpx su značajno bolje, za dnevne sam već objašnjavao.

P30 Pro

imate neku nagradnu igru za huawei telefone... fotke i tako to i nagrade su super. Ne znam mogu li linkovi za to da se postave ovde, ali eto... slučajno mi danas uletelo to dok sam gledao nešto za kupovinu telefona.

A jel moze neki sample video snimka da okaci neko?
Vidim na par tema komentare da je video drasticno bolji na S10/S10+.
Ako neko ima nesto da okaci da se pogleda,dnevni i nocni snimak...

Jesu li simfree sa telenora telefoni? Pretpostavljam da jesu, al kazu u telenoru da nisu ( sem ako nemaju pojma ) :)

Stigao update 178 na Telekom

Neka preporuka za dobro 3d full staklo? I dobar prodavac da ga namesti al da bude bez dlake? Mocoll 3D p30 pro, valja li ovo cemu?

882b7c2868894b881a54c9eefd0a97a2.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

4.1gb!?

P30 Pro

Jel zna neko jesu li aparati uzeti u VIP-u zaključani i ako jesu, koliko je pametno dekodiranje?

Ja sam primjetio kad slikam na automatic, I posle zadnjeg apdejta, kad je kombinacija boje na slici - trava i u mom slučaju boja kuca je bež, da je previše saturation, previše su boje jake. Ali opet sad vidim uključen mi je bio onaj al mater mod, da nije zbog toga?
SAD nisam u mogucnosti opet da probam.

Pro mod nisam ni probao, nisam stručan.

Video snimak konstantno sjecka, to je jedina prava mana telefona, kojom opet se nadam da ce riješiti kroz neki update.

Nije, video ne secka uopšte, jedino sto je u noćnim uslovima jako loš

P30 Pro

Probacu, a ovo gore što sam pitao za slikanje, je li moguce da mi je previše saturation na auto opciji zbog uključene al master opcije?

Baš me kopka ovo, a nisam u mogucnost da probam sad [emoji21]

Nazad
Vrh Dno