icanik88nis
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.07.2007
- Poena
- 320
Ma ostale stvari posle ekrana me nisu mnogo ni zanimale,to je bio kraj kad sam skontao piskelizaciju.....
Sent from my S9
Mora da imas
Ma ostale stvari posle ekrana me nisu mnogo ni zanimale,to je bio kraj kad sam skontao piskelizaciju.....
Sent from my S9
Stavis pored njega S9+/s10+ pa ce ti se razlika u ekranu sama "kasti"Mora da imas ������ sokolovo, ja ne primetih nikakvu pikselizaciju ali prosek od ekrana, pa ja iskreno ne verujem sta citam...
Ali dobro, ukusi su razliciti...
Ništa od toga. Ja sam za brata uzeo P30 u preorderu i dobio sam sat. Sad satova više nema pa daju ovu garanciju. Rekli su mi da ova garancija važi samo za uređaje kupljene od 10-31.07. Ali svakako vredi probati sa registracijom. Možda prođe.Evo ja kuci imam Sony XZ Premium sa 4k displejom pa jedino mogu sa tim da uporedim,znaci P30 Pro ga je oduvao.Ja sam bas bas picajzla i sve primecujem,veruj mi nikakvu pikselizaciju nisam primetio.
Nego vidim da ko se registruje na HiCare aplikaciju od 10 Jula dobija besplatnu zamenu ekrana,da li to vazi za nas koji smo kupili pre 2 meseca tel,ako je tako odma da narucim turu za sve sa ove teme :d
Bem ga,veruj mi ja nisam fan ni jednog brenda,sutra bi uzeo samsung,apple meni to isto gledam samo sto manje para da dam za sto bolji kvalitet.Ja bi ga razlupao da vidim piksele:d.Verovatno je kako se kome zalomi.
Ja jedine zamerke do sad sto sam nasao:
Selfi kamera nema portret mod (bar ja ne mogu ga izvalim)
Ton sa zvucnika nekad kida koliko je glasan,nekad je tih na istoj pesmi nesto se zabaguje
nedostatak 3.5 ulaza za slusalice i slusalice koje idu uz uredjaj su ocajnog oblika ispadaju svo vreme
video nije ni blizu fotografijama
uzasno klizav telefon,znaci u krevetu ga stavim na stomak,on baja kao da ima svoj zivot pa resio negde da ide:d,stalno sklizne sa mene
https://labs.xda-developers.com/store/app/com.mixplorerSta je media skener, od aplikacija ili od sistema. Third party app za muziku i fotke vide fajlove ali file manageri ne!? Nikad se nisam susreo sa ovakvim problemom...
Media skener koji radi file manager, mada je to bilo na starijim telefonima, stvarno se nisam u novijoj istoriji susreo sa problemom koji imaš. Možda neki restart ili brisanje keš memorije reši problemSta je media skener, od aplikacija ili od sistema. Third party app za muziku i fotke vide fajlove ali file manageri ne!? Nikad se nisam susreo sa ovakvim problemom...
Solid explorer, jedan od boljih.Probaj neki drugi file menadžer, doduše ne znam koji sad valja jer su one koji su nekad valjali pokvarili u međuvremenu...
Ja koristim Asus file menadžer već neko vreme...izgleda da nije loš i xiaomi file menadžer...
Mada je tu verovatno neki drugi problem u pitanju, ali ne košta ništa i da probaš neku drugu app...
Nisu oštrije ako bi bile uslikane sa istim parametrima, oštrije su jer se drugačiji algoritam upotrebljava za mod od 10mpx (tzv image stacking), ne vezano za pixel binning. Ako bi u PRO modu napravio jednu od 40 a drugu od 10mpx sa identičnim parametrima, ona od 40mpx bi izgledala oštrije, što je donekle i normalno.Cemu onda 40MP ako su slike ostrije sa 10MP?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari