Piros
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.01.2016
- Poena
- 95
Ja sam ga dobio pre skoro nedelju dana
P30 Pro
I kako se pokazao?
Ja sam ga dobio pre skoro nedelju dana
P30 Pro
Na 40mpx su slike zapravo mnogo ostrije i prirodnije. Iskreno smeta malo sto nema da iz 40mpx ides direktno na zoom i wide jer nama koji koristimo samo 40mpx to bas znaci. Software lako moze sam da switch uje 40-10 a ne mi manuelno al sta je tu je.
Jesu simfreeJesu li simfree sa telenora telefoni? Pretpostavljam da jesu, al kazu u telenoru da nisu ( sem ako nemaju pojma )![]()
Aha4.1gb!?
P30 Pro
Nisu zaključaniJel zna neko jesu li aparati uzeti u VIP-u zaključani i ako jesu, koliko je pametno dekodiranje?
Jel se zna nešto više? Nit manjeg changelog-a, nit većeg update-a [emoji23]Aha
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Na kompjuteru, ebem ga to mi baš smeta... Ali kapiram da je svima takoDa li ti video secka na telefonu ili na kompu? Prebaci na komp pa pogledaj
Ne secka u 4k u 30fps?Nije, video ne secka uopšte, jedino sto je u noćnim uslovima jako loš
P30 Pro
Predpostavljam da je zbog toga, ali živ se pojedoh što mi je kasno mozak proradio... Probacu sjutra nešto bzw da slikam pa da uporedim...Ako mene pitas, uvek iskljuci AI Master...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari