Koliko kosta zamena ekrana, ili cele maske.. Popizdeo sam sedim na picu i prekrsim noge i telefon ispade i pade na beton. Ogulila se maska i ekran parsao u cosku
Ukoliko si kupio telefon lokalno kroz legalne kanale u predprodaji, imas garanciju na lom ekrana prva 3 meseca.Koliko kosta zamena ekrana, ili cele maske.. Popizdeo sam sedim na picu i prekrsim noge i telefon ispade i pade na beton. Ogulila se maska i ekran parsao u cosku
Ja kad sam uzeo P10+ to za registraciju u HiCare je normalno radilo i podrazumevalo i Srbiju. 3 meseca za ekran + godina dana produžene garancije koju daje Huawei. Možeš kontaktirati i expirience store preko FB messengera. Odgovore u roku od pola sata.Ne mogu da vam opisem koliko sam poludeo,nikad mi u zivotu nije ispao ni jedan telefon.Sad citam da su davali i da dalje daju preko one HiCare app ali zavisno od regiona besplatnu zamenu ekrana ko se registruje u prvih mesec dana od kupovine,sta znaci to za nas iz Srbije to ne vazi?
Poslao sam nekoliko mailova pa cekam da mi odgovore.
Evo zvao sam servise, Huawei za nasu zemlju nema besplatna zamena ekrana. Cena je 29000.
Gledaj da uzmeš neko staklo napred i neki silikon pozadi da ne ružiš mnogo telefon.Koju masku da uzmem kod nas, da lepo stiti telefon. Da mi ne ispadne opet, da se ovo naprsnuce ne prosiri?
Meni playstore radi skroz ok ceo dan.
Znam da ti nije za utehu ali osiguranje ekrana vazi kod nas i bilo je deljeno kada su telefoni kupljeni u preorderuMa znam da nema nista od toga,ali Libija i Filipini...Ili mozda mi precenjujemo nas u odnosu na njih.Ja sam poslao mail na 50 adresa znam da cu dobiti samo neke genericke odgovore.
Uglavnom necu dajem pare na nov ekran.Ovaj je naprsao u levom cosku tako da nije bas toliko strasno,uzecu sad masku(prekasno),ali bar da mi radi do sledece godine pa cu ga zamenim za drugi tel tada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari