Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Veliki je to rizik [emoji1]

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja sam njega kupio ne on mene :) uz adekvatan nosač i dobar case za fon što da ne. Ima 256gb prostora i dobru bateriju... Isprobaću... Razmišljam i o GoPro al mora da sačeka.

Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka

Ovako nešto samo za vožnju, čekam da stigne. P30 pro action fon!
3a9c352aea6bb99369c10911a1decb56.jpg
24d03a6d479454a6ecde3728d8bb5099.jpg

Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka

Samo za voznju. Za svakodnevne koriscenje od lepo telefona pravi cigletinu :D

Koliko kosta zamena ekrana, ili cele maske.. Popizdeo sam sedim na picu i prekrsim noge i telefon ispade i pade na beton. Ogulila se maska i ekran parsao u cosku

Uh, bojim se da kažem. Na Mate 20 Pro mislim oko 300, na P30 Pro verovatno slično [emoji20]

Koliko kosta zamena ekrana, ili cele maske.. Popizdeo sam sedim na picu i prekrsim noge i telefon ispade i pade na beton. Ogulila se maska i ekran parsao u cosku

Ako hoces da ides na sigurno i brzo - promobi (ovlasceni servis). Na njihovom sajtu posaljes upit za cenu, obicno brzo odgovore. Mana: cene, paprene.

Ukoliko si kupio telefon lokalno kroz legalne kanale u predprodaji, imas garanciju na lom ekrana prva 3 meseca.
Proveri sa ovlascenim servisom (promobi i mobis).

Znaci mislis da i p30 pro ima mogucnost besplatne zamene ekrana?
Ja sam ga uzeo pre 5-6 dana, ali nisam siguran da to vazi i za ovaj model.
Zvacu servis rade tek u pon

Ne važi za p30 pro kupljen posle pre-ordera ja mislim ali ti proveri. Sa koje visine ti je ispao i da li si imao bilo kakvu zaštitu?
Evo ovo je za tebe [emoji3]
d8205c034b756be22558af8d20bac5cf.jpg
f61e08482f9045b9ba39763296c2acc2.jpg
1f7809e3ee1ca641b1e5aeea4d0a0d9d.jpg
0ddd84f031451a45fd65d0d7d3f59a3b.jpg
992a2e7f3751861befd0a8433adfa4e2.jpg

P30 Pro

Uf ova je top,koji je case u pitanju i ako moze link

Poslednja izmena od urednika:
Jel to Magnetic case? Tempered glass pozadi?

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ne mogu da vam opisem koliko sam poludeo,nikad mi u zivotu nije ispao ni jedan telefon.Sad citam da su davali i da dalje daju preko one HiCare app ali zavisno od regiona besplatnu zamenu ekrana ko se registruje u prvih mesec dana od kupovine,sta znaci to za nas iz Srbije to ne vazi?
Poslao sam nekoliko mailova pa cekam da mi odgovore.

Evo zvao sam servise, Huawei za nasu zemlju nema besplatna zamena ekrana. Cena je 29000.

Ne mogu da vam opisem koliko sam poludeo,nikad mi u zivotu nije ispao ni jedan telefon.Sad citam da su davali i da dalje daju preko one HiCare app ali zavisno od regiona besplatnu zamenu ekrana ko se registruje u prvih mesec dana od kupovine,sta znaci to za nas iz Srbije to ne vazi?
Poslao sam nekoliko mailova pa cekam da mi odgovore.
Ja kad sam uzeo P10+ to za registraciju u HiCare je normalno radilo i podrazumevalo i Srbiju. 3 meseca za ekran + godina dana produžene garancije koju daje Huawei. Možeš kontaktirati i expirience store preko FB messengera. Odgovore u roku od pola sata.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Meni preko HiCare izlazi da nemam tu vrstu dodatne garancije.Sad su mi na XDA rekli da u Libanu i Filipnima imaju tu vrsu garancije bez problema,dok mi ovde jok.Poceo sam da saljem celom Huawei na privatne mailove,pa da vidim.Znam da nema nista od toga ali aj da probam
Screenshot_20190601_115404_com.huawei.phoneservice.jpg
Pao mi iz dzepa sa 20-30 cm visine,na beton.Sedeo sam u kaficu i da prekrstim noge i on mi sklizne iz pantalona(nisam imao zastitu).Zadnjih 5-6 godina ni jedan telefon mi nije ispao i sad ovaj mi pljasne.

Poslednja izmena:
Telefon je izuzetno klizav, ali izuzetno, ja ga vadim iz maske samo kad sam na krevetu, ono zaista nije normalno koliko je klizav, al opet, nisi imao zaštitu, stvarno mi je žao... A opet, mala je i visina sa koje pao :trust:

Posto su mi u Huawei rekli da ne moze kod nas da se ostvari to,ja se obratio dalje,poslao sam jedan lep spakovan mail na 50+ ljudi iz Huawei,Samsung,Google,kinseka vlada,kineske novine,komunisticka partija:d,americke novine,review sajtove...Garant nema nista od toga,ali me prosto nervira da Filipnini i Libija to imaju ali mi nemamo.
Znam da je moja krivica i sve to,ali ne trazim nista drugo do onoga sto imaju i drugi u drugim drzavama za isto kilo para koje su dali kao i ja.
Sad cekam da mi neko pokuca na vrata iz komunisticke partije hahahahaha:d

Stvarno očekuješ da kod nas važe ista pravila kao u svetu? Kod nas su potrošači nebitni, jedva da imaju neka prava, dok su veliki prodavci/uvoznici zaštićeni kao beli medvedi i može im se da rade skoro šta hoće.
Btw nije strašno 26k ako se prisetimo da je u ono vreme zamena ekrana na S7 Edge bila 36k.

Ma znam da nema nista od toga,ali Libija i Filipini...Ili mozda mi precenjujemo nas u odnosu na njih.Ja sam poslao mail na 50 adresa znam da cu dobiti samo neke genericke odgovore.
Uglavnom necu dajem pare na nov ekran.Ovaj je naprsao u levom cosku tako da nije bas toliko strasno,uzecu sad masku(prekasno),ali bar da mi radi do sledece godine pa cu ga zamenim za drugi tel tada.

Samo da znaš da postoji mogućnost da ti u servisu ne priznaju garanciju ako budeš imao, ne daj Bože, neki drugi problem, dok se ne popravi to napsnuće.

Nije da postoji mogućnost, nego će tako i biti. Imaš fizičko oštećenje - zbogom garancijo.

Meni je na Mate 20 Pro danas izbacivao tu grešku kada sam išao na Search opciju na Play Store-u , sada je sve u redu.

Mene zezao play store na lg v20 i izgleda da sam džabe radio factory reset koji smor

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Koju masku da uzmem kod nas, da lepo stiti telefon. Da mi ne ispadne opet, da se ovo naprsnuce ne prosiri?
Meni playstore radi skroz ok ceo dan.

Koju masku da uzmem kod nas, da lepo stiti telefon. Da mi ne ispadne opet, da se ovo naprsnuce ne prosiri?
Meni playstore radi skroz ok ceo dan.
Gledaj da uzmeš neko staklo napred i neki silikon pozadi da ne ružiš mnogo telefon.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Ma znam da nema nista od toga,ali Libija i Filipini...Ili mozda mi precenjujemo nas u odnosu na njih.Ja sam poslao mail na 50 adresa znam da cu dobiti samo neke genericke odgovore.
Uglavnom necu dajem pare na nov ekran.Ovaj je naprsao u levom cosku tako da nije bas toliko strasno,uzecu sad masku(prekasno),ali bar da mi radi do sledece godine pa cu ga zamenim za drugi tel tada.
Znam da ti nije za utehu ali osiguranje ekrana vazi kod nas i bilo je deljeno kada su telefoni kupljeni u preorderu
0a0e97f1484bc9698b15aab651635c07.jpg

Nazad
Vrh Dno