Mislim da dual view jos nema, tj. da su rekli na predstavljanju da ce doci uz neki buduci update.Da li neko zna kako se aktivira dual view
Super,neka te sluzi lepoIspalo mi da prodam extra Mate i zato sam kupio P30Pro. O 10+ nisam razmisljao uopste.
Mate20 Pro
Pa na tu sam i mislio, mada ona ne pokriva onaj deo oko prednje kamere. Onda je pretpostavljam to normalno.Ja sam danas otpakovao vakum i nije imala folija. Vec ona izjedna sto pokriva ceo tel. Isto upakovan kao na klipovima.
P30 Pro
To je mat folija,kako sa njom koristis telefon??Pa na tu sam i mislio, mada ona ne pokriva onaj deo oko prednje kamere. Onda je pretpostavljam to normalno.
Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
Znaci sve identicno osim sto meni rezolucija ne smeta uopsteHvala.
Ovako: Iako je siri 1.1mm samo, deluje da je dosta veci u ruci od Mate 20 pro. To je mislim zbog ostrijih uglova, subjektivan osecaj.
Kamera je brutalna. Na Mateu je vrhunska a tek ovo cudo.
Zvucnik je glasniji.
Prelep. Ovaj raspored kamera, ova boja Breathing krystal prelepo stoji.
Fluidniji je mozda za nijansu, mozda mi se i cini.
Jedino rezolucija ekrana je mogla da bude 2K. Ostalo manje vise isto kao na Mate 20 Pro.
P30 Pro
Pa ona fabrička folija koja je na displeju koju svski huawei telefon ima. Kažem imao sam je na P10+ ali se nije grebalaTo je mat folija,kako sa njom koristis telefon??
Sutra ću, pošto tel nije moj već bratov.Ja nisam imao tu foliju samo onu mat sto ide oko celog telefona, ja sam otvorio kutiju prvi,hajde molim te slikaj ako imas cim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari