Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Dual view se uključuje iz opcija kamere More, pa Dual View, ako ga ima u verziji softvera koji koristiš.

Rh33mlq.png

Poslednja izmena:
To sam i trazio i naravno nema,opet igranka sa update-om,vec je izasao novi a mi da cekamo, Skinuo sam novu fw ali me mrzi da flesujem zato sto je full wipe,hvala puno

Da se upisem i ja. Posle Mate 20Pro.
0ee2fcc3990b617a50bb13c36a8d9044.jpg
0690d23612fc33fce79eba45e4e0e3e5.jpg

Mate20 Pro

Au, ljudi! Mislim, čestitam, ali, polako nam se osipa Mate ekipa [emoji16]

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ispalo mi da prodam extra Mate i zato sam kupio P30Pro. O 10+ nisam razmisljao uopste.

Mate20 Pro

Čestitke, ali ja ne planiram da menjam Mate za ovaj model. Za sad nema nešto što bi me baš privuklo za zamenu. Nije neki upgrade u odnosu na Mate sem nijanse sa kamerom nema tu ničeg spektakularnog. Čak su neke stvari i izbačene a koje meni trebaju kao face 3d unlock, led notifikacije.

Hvala.
Ovako: Iako je siri 1.1mm samo, deluje da je dosta veci u ruci od Mate 20 pro. To je mislim zbog ostrijih uglova, subjektivan osecaj.
Kamera je brutalna. Na Mateu je vrhunska a tek ovo cudo.
Zvucnik je glasniji.
Prelep. Ovaj raspored kamera, ova boja Breathing krystal prelepo stoji.
Fluidniji je mozda za nijansu, mozda mi se i cini.
Jedino rezolucija ekrana je mogla da bude 2K. Ostalo manje vise isto kao na Mate 20 Pro.

P30 Pro

Kupio mi brat P30 i kad povuče noktom preko ekrana na onoj foliji kao da nastaju ogrebotine. Jel se nekom slično dešava?

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Ta fabrička folija je najveći očaj koji sam video...bar ona na p10 i mate 10 pro što sam imao

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Imao sam ja P10+ i neki Honor ali mi se te ogrebotine nisu dešavale, tako da mi ovo baš čudno.

Ja sam danas otpakovao vakum i nije imala folija. Vec ona izjedna sto pokriva ceo tel. Isto upakovan kao na klipovima.

P30 Pro

Ja sam danas otpakovao vakum i nije imala folija. Vec ona izjedna sto pokriva ceo tel. Isto upakovan kao na klipovima.

P30 Pro
Pa na tu sam i mislio, mada ona ne pokriva onaj deo oko prednje kamere. Onda je pretpostavljam to normalno.

Poslednja izmena:
Hvala.
Ovako: Iako je siri 1.1mm samo, deluje da je dosta veci u ruci od Mate 20 pro. To je mislim zbog ostrijih uglova, subjektivan osecaj.
Kamera je brutalna. Na Mateu je vrhunska a tek ovo cudo.
Zvucnik je glasniji.
Prelep. Ovaj raspored kamera, ova boja Breathing krystal prelepo stoji.
Fluidniji je mozda za nijansu, mozda mi se i cini.
Jedino rezolucija ekrana je mogla da bude 2K. Ostalo manje vise isto kao na Mate 20 Pro.

P30 Pro
Znaci sve identicno osim sto meni rezolucija ne smeta uopste

To je mat folija,kako sa njom koristis telefon??
Pa ona fabrička folija koja je na displeju koju svski huawei telefon ima. Kažem imao sam je na P10+ ali se nije grebala

Ja nisam imao tu foliju samo onu mat sto ide oko celog telefona, ja sam otvorio kutiju prvi,hajde molim te slikaj ako imas cim

Ja nisam imao tu foliju samo onu mat sto ide oko celog telefona, ja sam otvorio kutiju prvi,hajde molim te slikaj ako imas cim
Sutra ću, pošto tel nije moj već bratov.

Ok hvala,ja cu nocas verovatno flesovati novi fw posto cekajuci ota osedecemo,ispravljeno je par stvari i posto nema led dodata je opcija 3rd oarty app notification u AOD

Poslednja izmena:
Ali i dalje nema dual view opcije za kameru,ili ja ne umem da je nađem

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

Pogledaj post #421, pa probaj da pronađeš.

Pročitao sam to već, ali...
Ovo je kod mene nakon update
b408b6b23d0bf6996364f82be43e6b25.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Onda izgleda još mora da se čeka.

Nema definitivno,fp sada radi brze,mislim da od ovog ne moze bolje i na aod smo dobili obavestenja za 3rd party app

Nazad
Vrh Dno